Bank Asya 1.Lig 25.Hafta | Samsunspor'umuz - Boluspor

Başlatan MeL_55, 01 March 2009, 16:08:22

« önceki - sonraki »

Tufan

penaltıyı şimdi izledim Allah bildiği gibi yapsın sercan seni.

Efsane Meskenler

bolu taraftarı timofte ıcın pankart actı ama anlamsız bır sekılde kale arkası ıle maraton karsıla yapınca  sesımızı bastırmaya calıstılar  tabı karsılınıda aldılar

Lazoli

sercana bak  >:(
ronaldinhomusun Ian sen?
gerrard misin? ne zannediyosun kendini?
daha arkandaki pislikten haberin yok artist artist penalti atacaksin
>:(

özkan

sercan adammısın sen bu forma su yasında senden medet umuyor yaptıgın karaktersızlık deılmı senın..adam olan adam ıman guvuyle abanır vurur ucar tuttar gene atar o penaltıyı..

Kardeslerım dusenın dıstu olmaz,dusen adam yıne kendını kaldıracak kımse elınden tutmaz.arkadas ponu bunu bılmem turgut sercan sefaymıs hıkaye..alacaksın 27-28 yas ıkıncı lıg adamlarını bırde uc dort genc transfer ama baska klubleredn bızımkıler para manyagı karı kız manyagıo usta yaa..sefa dedıgımız aam facebooklarda karı kız kovalamakda eloınde cep telefonları resım cekınmekde kızlarla janımlı manımlı konusmakla mesgul..beyefendı elınde jole kutusu kafa jolelı ersım cekın cekınebıldıgın kadar..sonra sefa yok..oılmaz tabı lan sefa sefa faceboklarda kızlarla konusmakdan mesgul..bırde samsunun evladı dıyoruzz 55 dıyoruz..yazık bu samsunsporuma taraftarıma..ne zoruklarla gelıyo lan itler bu taraftyar maca.adammısınız lan sız..

sunuda belırtmek ısterım dun facebookda veysel aksuyla konusdum adamın dedıklerı yemın ederım takdırre şayan yaa.aslen manısalı veysel ama soledıklerı sercanın samsunluluguna sefanın 55 numarasına bın basar..

ACİlen baskan baskanlıgını yapıp adam bası 20şer bmılyar cezayı basmalı..adam olacagı yok bunların..ınsanlar oraya evlatlarfın harclıgını kesıpde gelıyo maclara beyefendılerın yaptıklarına bak..bugun sırf sızın yuzunuzden tartısıp laf dalasına grdım ya elin i....siyle..

KENDİNİZE GELİN KENDİNİZEE ARTİSTLERRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

edmontdante

İşte Sercan Efendi senin anlayamayacağın şeylerden biri.Adamın sağ ayağı kırık bir sefer kaynamadı tekrar alçıya alındı ve bu adam elinde 2 tane koltuk değneğiyle maça geliyor üstüne üstelik  dışarıda sıra bekliyor.Çünkü  o SAMSUNSPOR'u benliğinde hissediyor.Ama sizlerin anlaması çok zor bunları zaten beklemiyorum da anlamanızı

55.hakan

sercan'ın penaltısını izledim de biz buralardan boşuna yırtınıyoruz bu adam salı günü gelip idmana
elini kolunu sallıyarak çıkacaksa bişe demiyorum bugüne kadar dışarda kaybedip içerde kazanıyorduk kimse bişey demiyordu ama birgün içerde de patlayacaktık şimdi sıkıştılar deplasmanda kazanmak zorundayız ki bu kafayla zor

Sadece Samsunspor

lan serkanı 1 antremana gelmedi diye kadro dışı bıraktınız, sefa ve sercan o kadar artistlik yapıyor hala ilk 11deler, nerde bu fuut köktaşın dediği takım disiplini artık onlarda bıkmışlar anlaşılan yönetim işinden bu senede böyle gider

kaptan 55

08 March 2009, 22:06:49 #713 Son düzenlenme: 08 March 2009, 22:32:36 samsuni
yok abi kim ne derse desin en kötü SAMSUN'lu başkan en iyi trabzon lu başkandan daha iyidir benim için ah ahhh İSMAİL UYANIK olacaktı bu maçda takımın başkanıda sercan öyle penaltı atıcaktı

ali ihsan

Penaltıyı seyrettim az önce.Sercan seni Allah bildiği gibi yapsın.Günümüzü zehir ettin.
Halı sahada 10 fark yapmış takımın topçusu gibi kullanıyorsun be,yazıklar olsun.
Ayrıca Burhan neden atmadı penaltıyı,penaltıcımız Burhan değil mi?
Tekrar düşme korkusu yaşamaya başladık,stres stres stres ....

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: aliihsan55 - 08 March 2009, 22:16:56
Penaltıyı seyrettim az önce.Sercan seni Allah bildiği gibi yapsın.Günümüzü zehir ettin.
Halı sahada 10 fark yapmış takımın topçusu gibi kullanıyorsun be,yazıklar olsun.
Ayrıca Burhan neden atmadı penaltıyı,penaltıcımız Burhan değil mi?
Tekrar düşme korkusu yaşamaya başladık,stres stres stres ....

yok abi düşme gibi bişe olmaz onu aklınızdan silinde, bu senede boşa gitti ona üzülüyorum

ali ihsan

Alıntı yapılan: SADECE SAMSUNSPOR - 08 March 2009, 22:30:13
yok abi düşme gibi bişe olmaz onu aklınızdan silinde, bu senede boşa gitti ona üzülüyorum

Rize'den de puansız dönersek ve üzerine olumsuz bir kongre sonucu eklenirse işimiz zor.

amisos55

Bu takım o kada süre fenre attığı goller için canere katlandı sonunda gitti nerede şimdi ...???
Ad piyasada yok....Bunlarında olacağı Ahlaksızlık , insana her yere kaybettirir ....kaybetmeye mahkum olacak bir futbolcu jenerasyonumuz var....çok yazık

ramcQ_55

Alıntı yapılan: harbisamsunsporlu5517 - 08 March 2009, 20:10:23
sercan sefa turgut sezon sonu mutlaka satılmalı sanlı samsunsporun gelecegını böyle lavuklarla harcayamaz hiç kimse

sezon sonunu beklememeli derhal satılmalı şimdiden yoksa dahada havaya girerler ve elimizde kalırlar bu cocuklar pardon bebeler

ali ihsan

Bu Sercan'da akıl olsa Samet Kılıç'a bakıp ibret alır.İyi arkadaşlar demek ki seneye birlikte Güngören'de oynasınlar.
Taraftara küfür eder gibi penaltı atıyor,keşke seyretmeseydim penaltıyı be,çileden çıkmak elde değil ...