Bank Asya 1.Lig 25.Hafta | Samsunspor'umuz - Boluspor

Başlatan MeL_55, 01 March 2009, 16:08:22

« önceki - sonraki »

şimşek_55

Ya ıyıkı  2 kelıme  ettık arkadaslar.Sanırım  macın sınırını benden  cıkarıyorsunuz.Tamam mısyon tamamlamamıs  hata ettımde  yazdım yaa.  Kaptan Kenanada  arkadasım  sorsun Samsunsporlumuymus degılmıymıs  ben onu soramadım kusura  bakmayın. Cogu arkadasın  bu macla ılgılı yazdıklarınada  katılıyorum.

GençKozluklu

Alıntı yapılan: şimşek_55 - 08 March 2009, 19:40:53
Ya ıyıkı  2 kelıme  ettık arkadaslar.Sanırım  macın sınırını benden  cıkarıyorsunuz.Tamam mısyon tamamlamamıs  hata ettımde  yazdım yaa.  Kaptan Kenanada  arkadasım  sorsun Samsunsporlumuymus degılmıymıs  ben onu soramadım kusura  bakmayın. Cogu arkadasın  bu macla ılgılı yazdıklarınada  katılıyorum.

O zaman insanların tam da gergin olduğu zaman daha dikkatli yazmalısın. Deyim yerindeyse ağzınızdan çıkanı kulağınız duymalı. Sercan SAMSUNSPOR'dan büyük değil. İsterse Avrupa nın en iyi oyuncusu olsun.

Umurumda bile olmaz.

şimşek_55

Sercan SAMSUNSPOR'dan büyük değil. İsterse Avrupa nın en iyi oyuncusu olsun.

Umurumda le olmaz.

Sana sonuna  kadar katılıyorum.hafta ıcındekı  bır yazımdada  hatırlarsan  Sercan ve Turgut 'u  para veren ıyı bır kulube satıp   yerıne   genc 3-4 futbolcu alalım  dıye bır onerım vardı.BEn Sercanın  veya onun  bunun avukatı degılım.Kımse Samsunspordan  ve  onun  buyuk taraftarından   ustte  olamaz.

edmontdante

Alıntı yapılan: samsuni - 08 March 2009, 19:36:25

Bu arada bugün maçın hemen başlarında gençten bir kişi geldi yanımıza, tribüne. Bir kişi daha vardı yanında. Selamun aleyküm beni tanıdınız mı? dedi, biz de tanımadık dedik. Sonra durdu, durdu hemen üst tarafımızda, ikinci devre gitti. Siteden biriyse, kimdi acaba? Maraton başkanla çıkaramadık bir türlü.  :-\

Üstad bazen sıkıntı oluyor bu konuda mesela ben de kaç sefer siteden arkadaşlarla yanyana geldim ama bir kısmıyla tanışamadım daha doğrusu bazen olmadı.Ya siteden olup olmadığını anlayamadık ya sitedeki ismini öğrenemedik bir karışıklık oldu gitti.Bu konuda birşeyler yapmak lazım her iki tarafıda tanıyanlar site isimleriyle birlikte tanıştırılmalı

Mert

Yazıklar olsun başka bişey demiyorum.Srcan efendi sen kimsinki topun dibine vuruyorsun?Ne kadar futbolculuk geçmişin var da maç esnasında bu hareketleri yapıyorsun anlamadım.Sefa bitti sen başladın sercan.İdmanları terk etmeler,laubali hareket yapmalar...vs. kimsin olum sen?Sercan temizyürek bizim geleceğimiz dedik senin sergilediğin tavırlara bak.

edmontdante

Bu arada Hasan'a gösterilen tepkiyi haksız buluyorum.Yada hatalıydı da ben farketmedim bilmiyorum.İlk golde Turgay %100 hata yaptı.2.Golde Turgut topu kaptırdı döndü balına gol oldu.3 golde zaten maç bitmişti İlyas çok klas bir vuruş yaptı tüm stad alkışladı.Ben Hasan ne yaptı anlamadım hata anlamında.Maçtan sonra çıkışta çok üzgündü taraftarın yanına geldi bir şeyler dedi ama duyamadım.Bence gereksiz kalbini kırdık gibime geliyor.Sercan efendi artistlik yapacak penaltıyı atmayacak,Turgut Bey kaçak güreşecek bomboş topları auta atacak biz daha önceki maçlarda "Hasan Hasan " diye çağırdığımız adama yükleneceğiz  var mı böyle adalet

harbisamsunsporlu5517

sercan sefa turgut sezon sonu mutlaka satılmalı sanlı samsunsporun gelecegını böyle lavuklarla harcayamaz hiç kimse

şimşek_55

sercan sefe turgut sezon sonu mutlaka satılmalı sanlı samsunsporun gelecegını böyle lavuklarla harcayamaz hiç kimse

Katılıyorum sonuna kadar. 4-5 tane umıt mıllı oyuncu alırız  bunların yerıne.

jean

şimşek_55

Bu arada Hasan'a gösterilen tepkiyi haksız buluyorum.Yada hatalıydı da ben farketmedim bilmiyorum.İlk golde Turgay %100 hata yaptı.2.Golde Turgut topu kaptırdı döndü balına gol oldu.3 golde zaten maç bitmişti İlyas çok klas bir vuruş yaptı tüm stad alkışladı.Ben Hasan ne yaptı anlamadım hata anlamında.Maçtan sonra çıkışta çok üzgündü taraftarın yanına geldi bir şeyler dedi ama duyamadım.Bence gereksiz kalbini kırdık gibime geliyor.Sercan efendi artistlik yapacak penaltıyı atmayacak,Turgut Bey kaçak güreşecek bomboş topları auta atacak biz daha önceki maçlarda "Hasan Hasan " diye çağırdığımız adama yükleneceğiz  var mı böyle adalet

futbol bu  en az  hatayı  yapan takım   puanı alıyor.Az  hata yapıp dısıplınlı ve  sabırlı oynayacaksın. Rovasata yaptıgında  sercanı alkıslıyoruz  ama boyle  artıstlık penaltı atıpta  kacırınca yuhalıyoruz.Futbol boyle bırsey .Hatayı az yapan kazanıyor.

kaptan 55

08 March 2009, 20:20:04 #700 Son düzenlenme: 08 March 2009, 22:35:06 samsuni
sen kimsin be kim serkanlar celiller bile böyle laubali böyle saygısız bi penaltı atmadılar bu forma altında sen kendini ne sandın bu hareket hep saha içinde ter döken futbolcularımıza hemde bizlere büyük bi saygısızlıktır sercan efendi dünyanın hiç bir takımındaa görülmemiştir idmanı terkedip tüm uyarılara rağmen dönmeyen bi futbolcunun o hafta ilk onbirde oynaması üstelik bide penaltı attırmak bu nasıl iş ercü hoca?o kadar sıradanlaştık ki artık gün geçtikce eriyoruz,bitiyoruz

edmontdante

Alıntı yapılan: şimşek_55 - 08 March 2009, 20:17:25
futbol bu  en az  hatayı  yapan takım   puanı alıyor.Az  hata yapıp dısıplınlı ve  sabırlı oynayacaksın. Rovasata yaptıgında  sercanı alkıslıyoruz  ama boyle  artıstlık penaltı atıpta  kacırınca yuhalıyoruz.Futbol boyle bırsey .Hatayı az yapan kazanıyor.

Ya kardeş sen bizi anlamadın galiba.Sercan bize roveşata atmasın araya iki tane pas atsın,ikiye birle adam eksiltsin,topu atacağı yerde atması gereken yere atsın yalandan sağa sola kıvırıp durmasın.Yani kısaca artsitlik işler değil sonuç çıkarsın

havzalı55

Sercan bundan sonRa bu takıma ağzıyla kuş tutsa yoLLanmaLı  

kaptan 55

08 March 2009, 20:42:40 #703 Son düzenlenme: 08 March 2009, 20:44:39 kaptan 55
maçın en güzel olayıydı bolu taraftarların TEOMAN için açtıkları pankart

Tufan

istanbuldan misafirim geldiği için sadece maçın sonucuna bakabildim. okuduğum kadarıyla sercan saçma sapan bir penaltı atmış. be adam hafta içi artizlik yapıyor bari adam gibi penaltını atta hatanı düzelt.
önümüzdeki haftalar önemli özellikle içerdeki malatya maçı.