Bank Asya 1.Lig 25.Hafta | Samsunspor'umuz - Boluspor

Başlatan MeL_55, 01 March 2009, 16:08:22

« önceki - sonraki »

YaşarDoğu

ILUVATAR

Alıntı yapılan: şimşek_55 - 08 March 2009, 19:04:26
kanımca kendısı samsunspordakı mısyonunu tamamlamıs.

Misyonunu mu tamamlamıs? Ne yapmısta tamamlamıs.Karsıyaka macında 2 gol atmak mı mısyonunu tamamlamak. Yapmayın ALLAH askına ....

edmontdante

Alıntı yapılan: şimşek_55 - 08 March 2009, 19:04:26
Arkadaslarım  su konuda haklısınız Sercan luabalı bır oyuncu .Yaptıkları harekette bu sekılde. Mızac olarak  laubalı.Pesınde bırkac kulup oldugu soylenıyor  ve kanımca kendısı samsunspordakı mısyonunu tamamlamıs.Oyuncu olarak  trıbunlerınde  umurunda oldugunu  zannetmıyorum.Zaten onumuzdekı sene  baska takımda  goruruz kendısını  buyuk ıhtımal.Hocada  hatalı olabılır  ,dogrular  hıcbır sekılde ortbas edılemez zaten.

Sercan'ın bu haftaki yaptıkları ve bu penaltı zaten her şeyi ortaya koyuyor.Herşey çok ama çok açık.Misyonunu burada tamamladıysa tamamlasın umrumuzda değil.kendisini bunca şişiren insan olduğu sürece Sercan bu halısaha futbolcusu yeteneği ve birkaç göz boyama hareket ile birkaç transfer yapacak  dünyalığını kazanacak ama sonrasında çokta bir şey olamadan ortadan kaybolacaktır.Futbol bu ve bu platformdan yüzlerce futbolcu düştü yüzlercesi kaybolup gitti.Sitenin nostalji sayfasında yüzlerce üyenin hayranlıklarını belirttiği onlarla oyuncu var geçmişte bu takımın formasını giyen ve eminim hepsi bununla gururlanıyorlar  peki ben soruyorum biz Sercan'ı neyle hatırlayacağız?

mehmet yılmaz

Abi, bir de şu var, nostalji bölümüne de öyle her oyuncuyu almıyoruz. Sercan'ı herhalde şu kaçırdığı penaltıyla hatırlarız şayet misyonunu tamamlayıp gidecekse.

Ararsam namussuzum, kimler geldi geçti, aramıyoruz!

edmontdante

kuzey55

altyapımızdan senelerdir yetenekli adam gibi bir futbolcu çıkaramadık...orada bulunan hoca müsveddleri akrabalarını zorla futbolcu yapmak adına altyapımızı bitirdiler...şimdi bakıyoruz gelen futbolculara muhtaç olmasak hiçbiri bu takımda oynacak adamlar değil.umarım biraz para verirler de kakalarız bunları süper ligden bikaç takıma...

bikaç örnek vermek gerekirse adanasporda habip,sakaryaspordan özgürcan,orduspordan rıdvan gibi oyunculara bakıp örnek almaları gerek 20 yasında nasıl profesyonel olunur diye.artık kendimizi genc ve tecürbesiz diye kadırmaya da gerek yok.seneye takviye ile süper lige cıkma hayallweride kurmayalım.bize adam gibi yürekli 11 tane oyuncu gerek.yoksa bunlarla olacak iş değil bu.

şimşek_55

Valla o nostaljı kısmında  benım adını  duymadıgım OFOSU,CHEREGI,ALEX AGBO gıbı ısımler var ama  bu takımın 10 yıl formasını  gıyen adamlar  yok orasıda  ayrı bır konu.

Kaya

Recep

Alıntı yapılan: samsuni - 08 March 2009, 19:14:11
Abi, bir de şu var, nostalji bölümüne de öyle her oyuncuyu almıyoruz. Sercan'ı herhalde şu kaçırdığı penaltıyla hatırlarız şayet misyonunu tamamlayıp gidecekse.

Ararsam namussuzum, kimler geldi geçti, aramıyoruz!

Kaya

Alıntı yapılan: şimşek_55 - 08 March 2009, 19:21:33
Valla o nostaljı kısmında  benım adını  duymadıgım OFOSU,CHEREGI,ALEX AGBO gıbı ısımler var ama  bu takımın 10 yıl formasını  gıyen adamlar  yok orasıda  ayrı bır konu.

saygıdeğer forum yöneticileri bu eleştirileri lütfen dikkate alın ;D ;D ;D >:(

ALLAHım hiç güleceğim yoktu

Recep

senin Samsunsporla bağlantının ne kadar olduğunun bir kanıtı bence bu isimleri hiç duymamışsan

şimşek_55

Yok Ofosu ısmını  ben KAptan Kenana  sordum oda bılemedıde  ondan soyluyorum. Sadece 1-2 ıdmana  cıktı sanırım o demıstı.

gozgoz yýlmaz

O da senin ayıbın olsun, isimlerin duymamışsan.

10 yıl formasını giyip de ismi olmayan oyuncu diye Ercüment Hocayı kastediyorsun sanırım. Haklısın, ismi olmalı orada. O da senin ayıbın olsun. Burada çene çalacağına rica et, birkaç eski fotosunu falan al, koy oraya.  Herşeyi devletten beklememek lazım.

hocamızı severiz biz, Samsunsporlu olduğunu da biliriz. Sercan'dan ve senden çok daha iyi bir Samsunsporludur. adamına göre tutmaz Samsunspor'u, hep tutar!

mehmet yılmaz

08 March 2009, 19:36:25 #688 Son düzenlenme: 08 March 2009, 19:39:18 samsuni

Bu arada bugün maçın hemen başlarında gençten bir kişi geldi yanımıza, tribüne. Bir kişi daha vardı yanında. Selamun aleyküm beni tanıdınız mı? dedi, biz de tanımadık dedik. Sonra durdu, durdu hemen üst tarafımızda, ikinci devre gitti. Siteden biriyse, kimdi acaba? Maraton başkanla çıkaramadık bir türlü.  :-\

GençKozluklu

Sercan misyonunu! tamamlamış. Misyon kelimesi bu kadar ayağa düştü demk.