Bank Asya 1.Lig 25.Hafta | Samsunspor'umuz - Boluspor

Başlatan MeL_55, 01 March 2009, 16:08:22

« önceki - sonraki »

oguz_5528

ardam55

sercan suc sende degıl  senı o takımda tutanda

berusa55

Maçtan şimdi geldim. Az çok ne halde nasıl bir ruh hali içinde olduğumu tahmin edebilirsiniz. Ama tek bir şey söyleyeyim:

Sercan seni öpüyorum!!! Bunu bugün maçta olan veya olmayan herkes anlar zaten!

alperen_55

ben bu hafta çarşamba günü antremanı izledim takım da hiç maç alacak mış görüntüsü yoktu. hiç şaşırmadım bu mağlubiyete.anlaşılan busene gene ligde kalma mücadelesi verecez . :-[

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: alperen_55 - 08 March 2009, 16:57:46
ben bu hafta çarşamba günü antremanı izledim takım da hiç maç alacak mış görüntüsü yoktu. hiç şaşırmadım bu mağlubiyete.anlaşılan busene gene ligde kalma mücadelesi verecez anlaşılan. :-[

Tesadüfmü ?

Bende Cuma gunu Lig Radyoda yayınlanan BankAsya 1 Lig programını dinledim Boluspor teknik direktörü bağlandı telefonla adamın uslubu maçı oynamadan kazanmışcasınaydı şaşırdım doğrusu..

ardam55

macı satmıslar dıye duyum aldım macta hasan ıdda bayınde banko 2 demiş

ardam55

V.Terranova

Sercan sana şu anda aklımdan geçenleri yazsam site yönetimi beni anında siteden ihraç eder biliyorum.Sen bugün hepimize küfrettin utanmaz herif.Sercan Sercan diyenler alın sizin Sercan'ınız bu işte.Bunun s.....n keyfine kaldı SAMSUNSPOR.Sana da seni bu takıma alan zihniyete de sana  penaltı attırana da......................................:idmani terketmiş hocayı da dinlememiş birini anında kadro dışı bırakmayıp ödül verir gibi penaltı attırırsan adam seni s....ne takmaz tabiki.

ardam55

mahserxxx

amatör topçular bile böle penaltı çekmez

Gaziosmanpaşalı3455

inşallah başkan gereğini yaparda bizraz olsun yüreğimize su serpilir.en az 50şer milyar cazzzzzzzzzzzzzzaaaaaaaaaaaa

mahserxxx

şimşek_55

Kımse  futbolcuya  ceza  veremez.Para vermedıgın adam sen  ceza nasıl keseceksın?????  Hepsı sezon sonunda kontratlarını fesh  ederler yoksa. Onumuze  bakıp lıgde kalalım  bence.

KocumVolkan

sercan da suç var  elbette ama o penaltı gol olsa bile akıl var mantık var hiç maçı alacak gibi bir oyun mu oynuyorduk 2-2 olurdu ne olurdu çok çok 3-2 yenilirdik takım olarak kötüydük sercan dan çok veysel kötüydü

ahk34

Boluspor Allah yolunuzu açık etsin.
bizim takımdan birşey olmaz yazıklar olsun yazık degilmi taraftara