Bank Asya 1.Lig 25.Hafta | Samsunspor'umuz - Boluspor

Başlatan MeL_55, 01 March 2009, 16:08:22

« önceki - sonraki »

Sony

BU TAKIMIN BİLETİ KESİLMİŞ BU NE YAA HER MAÇ SÜRÜSÜNE SARI KART BEN BU SAATTEN SONRA PLAYOFF LAFINI DAHA ETMİYORUM...NASİPSE İLERİDE Kİ SENELERE...BU SAATTEN SONRA BENDE BİTMİŞTİR SÜPER LİG RÜYASI...BUNDAN SONRA BARİ DÜŞMEYELİM YETER...

ILUVATAR

SOYLENCEK BASKA  bi sey KALMADİ ...sonuç ORTADA :S

Kadir ÇELEBİ

Dk 90+2 Boluspor 4. golü Edim'le buluyor

agza alınmayacak herşeyi ayırt etmeksizin yönetimine teknik heyetine ve futbolcusuna gönderiyorum

En buyuk Taraftar başka buyuk yok

furkan5534

55Bafra55

Dk 90+2 Boluspor 4. golü Edim'le buluyor
>:(Yuh be artık.

talip55

mahserxxx

Alıntı yapılan: hakanelgun - 08 March 2009, 16:23:34
stada gidilmesin iyice çöksün değil mi samsun  >:(

gidiyoruz da noluyo arkadaşım..sanki oyuncağız biz..gitmeyince stadı bom boş görünce belki birileri hııııı der

furkan5534

Gaziosmanpaşalı3455

Alıntı yapılan: **KaR6** - 08 March 2009, 16:23:25
Paraya mı tapıyosunuz siz? Hiç mi forma aşkı kalmadı? Hersey paraysa cebinden para harcayıp size izlemeye gelen taraftarın gunahı ne? İnsanda biraz yurek olmaz mı? Sizin yürüdüğünüz yolların sonuna gelenlerden hiç mi örnek almadınız? Yazıklar olsun, size guvenip peşinize gelen bize de yazıklar olsun..
azına sağlık.insanda azcık karakter olacak bunlar paraya pulla olacak şeyler değil.

Kadir ÇELEBİ

Dk 90+3 Samsunspor'da Gökhan sarıkart görüyor

futbol oynamak değilmiş niyetleri sahada kart görmekmiş

Fecr_55

mac bitti..bizi de bitirdi..
bu kacinci gecmis olsun dilegimiz olacak, hatirlamiyorum..!

Gaziosmanpaşalı3455

08 March 2009, 16:29:44 #598 Son düzenlenme: 08 March 2009, 16:31:51 Gaziosmanpaþalý3455
sattılar resmen samsunu >:(reziller gece nasıl uyuyacaksınız hangi yüzle para isteyeceksiniz?bunlara para verenlerin....

celebi

bu mübarek günde adamda ne moral ne motivisyon buraktınız YAZIKLAR OLSUN HEPİNİZE