Bank Asya 1.Lig 25.Hafta | Samsunspor'umuz - Boluspor

Başlatan MeL_55, 01 March 2009, 16:08:22

« önceki - sonraki »

talip55

ercüment bunların kuklası olmuş bırak git ercüment bu takımın hocası böyle olmaz

harbisamsunsporlu5517

Alıntı yapılan: talip55 - 08 March 2009, 15:50:24
sercan denen adam kızlarla gönlünü eylensirsin bu taraftar burda saç baş yolsun
agzını burnunu kıracaksın böylelerın

Sadece Samsunspor

talip55

sen daha sercana turguta söz geçiremiyon sana mı kaldı bu takımda hocalık

samsunmania

5-10 dk gol atamazsak kontradan yiyebiliriz de.

ILUVATAR

Alıntı yapılan: Cagdas Ünver - 08 March 2009, 15:49:57
direk kadro disi birakmali.Pafta oynasin

aynen ustad valla katiliyorum sana bunlari alacan paf a yollayacaksin bak bakalim akillari baslarina gelmiyor mu o zaman ? yazik cok yazik  neden buna kullandirirlar anlamak  guc ...sirf bu mac icin uykumu biraktim  ruyamda samsunsporu gordum artik icimize islemis bu sevda adamin yaptiklarina bak ne halleri varsa gorsnler  >:(

Kadir ÇELEBİ

Dk 52 Oyun yeniden başladı.
Haberexen bide sen başlasan oyunu anlatmaya çok güzel olacak sinirim tepemde şimdi sana sarmıyıyım.. >:(

şimşek_55

Sen parayı  ver   TAlıp    soz gecırırler.Parasızda   gecırırız  dıyorsun kulup orada buyur hocalık yap

**KaR6**

durun bakalım arkadaslar, direk isyanın bi anlamı yok.. sakin olmak zor ama yapacak birşey yok.. eldeki bu maalesef..

mahserxxx

55__Gurbet__55

bizde hakemlere kiziyoz bize penalti vermiyo diye lan verse ne olur bizde bu kazmalar varken cok yazik cok

celebi

Alıntı yapılan: SamsunSpor_34 - 08 March 2009, 15:52:42
Dk 52 Oyun yeniden başladı.
Haberexen bide sen başlasan oyunu anlatmaya çok güzel olacak sinirim tepemde şimdi sana sarmıyıyım.. >:(

talip55

bu takıma ismail uyanık gibi başkan laızm gerekirse küm ebile düşssen bu futbolcuları kovacan

GurbetciFanatik

HATTA BIZDE KENDI KENDIMIZ KANDIRIOYZ ISTE
2 - 3 MAC AKZANINCA KENDIMIZI SÜPER LIGDE SANIYOZZ HEMEN.
BASKAN KENDI DIYOR ZATEN HEDEF SÜPER LIG FELAN DEGIL DIYE.
DOGRU KONUSALIM ARKADFASLAR ELIMIZDE SÜPER LIG KALITELI 1 FUTBOLCU BILE YOK BENCE ( KENAN ) HARIC.
CIKSAK NOLCAK SANKI PARA YOK PUL YOK BASKAN YOK SAHIP CIKAN YOK.
HACETEPPEDEN DAHA BETER OLURUZ LIGIN 10 HAFTASI DÜSER BU TAKIM.
BÖYLE SÜPER LIGDE REZIL OLCAGIMIZA BURDA DURALIM DAHA IYI BENCE BI KAC SENE DAHA.

Sony

volkan girdi hadi be koçum at da çoştur bizi haydi volkan adamım benim....