Bank Asya 1.Lig 25.Hafta | Samsunspor'umuz - Boluspor

Başlatan MeL_55, 01 March 2009, 16:08:22

« önceki - sonraki »

maviay55

Sony

ordu maçıyla dar ağacımızı kurduk bolu maçı ile de ipi boynumuza geçiriyoruz...bu direk idamdır yaa takımın acil toparlanması lazım böle olmaz playoff düşüncesinde olan takım böle oynarmı ?

europe_55

Alıntı yapılan: 35ama55 - 08 March 2009, 15:23:02
Devre bitti .. pek bir pozısyon olmadı takımımız adına , yaptıgımız 2 hatayı da affetmedi adamlar .. Maça gelen seyirci sayısından , coşkusuna kadar herşeyde bi sakatlık var belli .. Şu an samsunda olup maça gitmeyen , üyeler bile var aramızda , demekki kimsenin ümidi yok maçtan , hayır varsa bir bildiğiniz söyleyin , bizde burada ahlanıp vahlanmayalım ..

Turgut sarı kart gördü , rizede yok haftaya .. bu adam gerçekten yaramaz , kansız bi adam , bu adamı satıp kurtulmamız lazım ... haftaya ne kadar önemli bir maç , nasıl sarı kart görürsün , takımda ciddiyetsizlikte had safhada , 3-5 puan az alalım , ama bu adamlar Samsunspor formasını ezip geçmesin ne olur ...

Aynen katiliyorum...
SAMSUNSPOR formasini tasiyamayan, SAMSUNSPORLULUK ruhu olmayan oyuncular ile bir yere varmamiz zor...

yaman55

Alıntı yapılan: 35ama55 - 08 March 2009, 15:23:02
Devre bitti .. pek bir pozısyon olmadı takımımız adına , yaptıgımız 2 hatayı da affetmedi adamlar .. Maça gelen seyirci sayısından , coşkusuna kadar herşeyde bi sakatlık var belli .. Şu an samsunda olup maça gitmeyen , üyeler bile var aramızda , demekki kimsenin ümidi yok maçtan , hayır varsa bir bildiğiniz söyleyin , bizde burada ahlanıp vahlanmayalım ..

Turgut sarı kart gördü , rizede yok haftaya .. bu adam gerçekten yaramaz , kansız bi adam , bu adamı satıp kurtulmamız lazım ... haftaya ne kadar önemli bir maç , nasıl sarı kart görürsün , takımda ciddiyetsizlikte had safhada , 3-5 puan az alalım , ama bu adamlar Samsunspor formasını ezip geçmesin ne olur ...

bildiğimiz başkan sezon başında çıkmaya oynamıyoruz demişti boluyu yensek rizeyedi yensek sonraki 2 maç abuk sabuk bir futbol oynarız üzülmeyin dicem ama ben kahroluyorum o yüzden de stada gitmedim düşme potasıyla aramızda 4 puan fark var

Cagdas Ünver

Samsunspor Tarihinin en kötü dönemini geciriyor süphesiz.Ikinci yari erken bulursak beraberligi ( tabi yememe sarti ile ) alabiliriz belki maci.

talip55

yazıklar olusn samsun gıbı takım coluk cocgun elıne kaldı bı nedır yav ordu bolu gıresun gıbı takımlar oynuyoruz

Gaziosmanpaşalı3455

futbolcularda bir gevşeklik bir lakaytlık almış gidiyor 3 maç aldık diye kendilerini avrupa yıldızı sanmasınlar.herkes kendine çeki düzen versin >:(

mahserxxx

Sadece Samsunspor

maça gidemedim malesef eve şimdi geldim inşallah 2. yarı çevircez maçı

celebi

haberexen neden sık sık güncellenmiyor acaba

GençKozluklu

İşler kötü gidiyor sanırım. Statla konuştum. Rakip çok sert oynuyormuş. Hakemler gene fiyasko deniliyor. O maça giden taraftara yazık ya.

Bu taraftar için alın şu maçı

europe_55

Bir eski EFSANE SAMSUNSPOR´a bakin bir de simdiki SAMSUNSPOR´a...
Arasinda daglar kadar fark var.
Eskiden Fener´e 4 cekerken, Trabzon´u Samsun´da yenerken, simdi eskiden hazirlik maci bile yapmadigimiz giresun, ordu, bolu gibi takimlar bize kafa tutuyor...

Ve eger bir el atilmazsa maalesef daha da kötü günler bizi bekliyor... :(

Gaziosmanpaşalı3455

yaw diyom bazen ilhan cavcav gibi bize sert despot bi adam lazım göreyim ozaman 1 maçta 5 net pozısızyonu harcayan forveti göreyim ozaman idmanı terk edecek futbolcuyu.sıkar biraz adamın ümüğü sıkarlar ama ahhhhh ahhhhhhhhhh

yaman55

şimşek_55

Sen paradan haber  ver.Parayı  ver o ıdmanı  terk eden adamlar kuzu gıbı olurlar. Yalnız para vermezsen   ıstersen    celat  getır kımse  takmaz  kardesım.  PAra  varsa huzur var.