Bank Asya 1.Lig 25.Hafta | Samsunspor'umuz - Boluspor

Başlatan MeL_55, 01 March 2009, 16:08:22

« önceki - sonraki »

Sony

Alıntı yapılan: **KaR6** - 08 March 2009, 15:15:17
maçta olsam nası yazayım :)

nokia n serisi varsa elinde gayet güzel olur neyse nerden izliyorsun yardımcı olursan çok sevinirim arkdaşm samsunda değilim

Sempatik Bengülü

serkancengiz

Seni Uzaktan Sevmek

ışıkal sanırım gecen yıl i.b.b de oynuyorda iyi t
opçu

maviay55

celebi

**KaR6**

Alıntı yapılan: Prison Break - 08 March 2009, 15:16:57

nokia n serisi varsa elinde gayet güzel olur neyse nerden izliyorsun yardımcı olursan çok sevinirim arkdaşm samsunda değilim

önumde lap top bile olsa, stadta wireless olsa bile maç izlerken pek baska seyle ilgilenecek durumda olmadıgım için öyle yazmıstım..

www.haberexen.com tıkla, canlı anlatım mevcut orada..

mahserxxx

Alıntı yapılan: 35ama55 - 08 March 2009, 15:17:55
uğur ışıkal .. bu adam tam bir yedek forvet , ist.belediyede , karsıyakada oynadı .. ilk 11 çıktıgını nadir görürsün , ama forma verdiğinde de böyle 2 gol atar , tip bi adam ..

turgutla takas yapalım :)

samsunmania

Turgut rize maçında yok. Hayır mı şer mi bielmem. Sarı kart gördü.

maviay55

55Bafra55

Alıntı yapılan: 35ama55 - 08 March 2009, 15:17:55
uğur ışıkal .. bu adam tam bir yedek forvet , ist.belediyede , karsıyakada oynadı .. ilk 11 çıktıgını nadir görürsün , ama forma verdiğinde de böyle 2 gol atar , tip bi adam ..

2.Yarı ÇARIKÇI ucuz bir fiyata İlyas'la birlikte İBB'den aldı.Bir de biz bulabilsek ...

furkan5534

way anasını ya :S:S:S fark açılacak iyice

Sony

Alıntı yapılan: **KaR6** - 08 March 2009, 15:19:09
önumde lap top bile olsa, stadta wireless olsa bile maç izlerken pek baska seyle ilgilenecek durumda olmadıgım için öyle yazmıstım..

www.haberexen.com tıkla, canlı anlatım mevcut orada..

çok tşk ederim...

mahserxxx

play-off a kalma ihtimalimiz iyice azalıyo ama daha 45 dk var

celebi

turgut çok fena goller kaçırmış beraberlikten sonra turgut kaptırmış ve bolu 2. yi bulmuş. seni Allah bildiği gibi yapsın >:( >:( >:(