Bank Asya 1.Lig 25.Hafta | Samsunspor'umuz - Boluspor

Başlatan MeL_55, 01 March 2009, 16:08:22

« önceki - sonraki »

HoliganSamSunLu

inşallah bu maçı alırız dün ordu yendi kasımpaşayı bende inanamadım... bu maçı kazanmak farz oldu

samsun155

Önce gitti sonra döndü
Boluspor hazırlıklarını sürdüren Kırmızı-Beyazlıların dün yaptığı idmanda kısa süreli bir gerginlik yaşandı. Beşe iki oyunu sırasında çok küçük bir sebepten dolayı Hakan Koçaslan ile tartışan Sercan Temizyürek, idmanı terk etti. Teknik Direktör Ercüment Coşkundere'nin uyarılarına aldırmadan soyunma odasına giden Sercan, yanına gelen Yardımcı Antrenör Ferruh Özgün'ün çalışmaya katılma isteğini de dikkate almayarak tesislerden ayrıldı. Genç futbolcu akşam saatlerinde yeniden tesislere gelerek kampa girdiği öğrenildi.

harbisamsunsporlu5517

bugun mutlaaka kazanmamız lazım turgutta mubarek gunun yuzu suyu hurmetıne duzelırde bolbol gol atar inş  ;) http://www.dailymotion.com/search/Efsane+Samsunsporun+S%C3%BCper+Ligdeki+Unutulmaz+Golleri/video/x8lidl_efsane-samsunsporun-super-ligdeki-u_sport

Akyol

yağmur durdu ama saha ağır olabilir yerden şutlarla sonuca gidebileceğimiz bir maç olabilir taraftarın stadı dolduracağını sanmıyorum ama 6-7 bin taraftarımız statda ki yerini alacaktır haydi SAMSUNSPOR rahat bir nefes almak için bu maçı almak şart...

Gaziosmanpaşalı3455

samsunsporuma yürekten başarılar. süleyman kardeşim bu arada klıbın güzel olmuş devamını beklıyoruz

Gaziosmanpaşalı3455

içimden şimdi samsunda olmak vardı diyorum gidilmezmiydi be maça ;D

Gaziosmanpaşalı3455

Alıntı yapılan: ßqRcN_5s - 08 March 2009, 03:16:08
wallaa yaa cin olmadan adam çarpmaya çalışıyolar. Kendilerini bişey sanıyolar işte bunun için eski kafa bi yardımcı antrenör veya antrenör lazım saygı duymaları lazım iyice.. ama bunlar şımarık yetişti..
p.tesi yada salı günü maçın skoruna göre yönetim bu arkadaşa cevabını verecektir

GençKozluklu

GENÇ KOZLUKLULAR 37 kişilik grupla stada intikal etmek üzereler. Son anda maça gitmek isteyen çok olmuş ve 15 kişilik grupu alamamışlar.

İnşallah kazanacağız bu maçı. Sıra da Rize var. GENÇ KOZLUKLULAR Rize de de oalcak.

Gaziosmanpaşalı3455

gelmek isterlerse 15 gurupta gelir inşallah çünki biz termeliyiz samsunspor ölümüneeeeeeeee

celebi

Alıntı yapılan: Gaziosmanpaşalı3455 - 08 March 2009, 13:47:27
gelmek isterlerse 15 gurupta gelir inşallah çünki biz termeliyiz samsunspor ölümüneeeeeeeee

terme (benimde ilçem) çarşamba ve kavakla birlikte SAMSUNSPORLULUĞUN KALESİDİR.

europe_55

celebi

Harun55

Insallah Galip geliriz, galip gelirsek playoff'da rahat çikariz diye dusunuyorum.
Haydi samsunum bastir. :D

55.hakan

Alıntı yapılan: Harun55 - 08 March 2009, 14:02:19
Insallah Galip geliriz, galip gelirsek playoff'da rahat çikariz diye dusunuyorum.
Haydi samsunum bastir. :D
bolu ile puanlarımız eşit olursa ikili averaja bakılacak o sebeple galip gelmemiz lazım

Gaziosmanpaşalı3455

haber exzen canlı anlatım yok galiba reklam lınkıde atmamış bilgisi olan varsa paylaşalım arkadaşlar