KULÜBÜMÜZE OTOBÜS ALMA ÖNERİSİ "STSO"TOPLANTISINDAN

Başlatan CurvaSudSamsunspor, 06 March 2009, 15:58:29

« önceki - sonraki »

CurvaSudSamsunspor

Öncü´den yakışan öneri
STSO Meclis Toplantısı´nda konuşan Meclis Üyesi Cevat Öncü, Oda Meclis üyeleri´nin bağışı ve yönetiminin desteğiyle Samsunspor Kulübü´ne yeni bir otobüs alma önerisinde bulundu.Samsun Ticaret ve Sanayi Odası´nın yeni oluşan ilk Meclis Toplantısı´nda söz alan Cevat Öncü, Samsunspor´a destek olabilme adına ilginç bir öneride bulundu. Samsunspor´un kentin en önemli markalarından biri olduğunu belirten Cevat Öncü, "Samsun´da yaşayan herkes Samsunspor´a destek olmalıdır ve sırtını dönmemelidir. Şu anda kulüp, gelir yoksunluğundan dolayı büyük sıkıntı içindedir. Samsunspor Kulübü´ne ait otobüs artık eskimiştir ve dökülmektedir. Sporcularımız bu otobüsle seyahat etmektedir. Gittiği yerlerde otelin ya da stadın önünde utanç abidesi olarak durmaktadır. Büyükşehir belediyesi bu otobüsü yenileyebilir. Ama bu olmazsa Sivas STSO örneğinde olduğu gibi, bizler de 118 meclis üyesi olarak 1.000´er TL vermek ve üzerini yönetimin tamamlamasıyla kulübümüze yeni bir otobüs alabiliriz. Böylelikle STSO olarak kulübümüze kalıcı bir şey yapmış oluruz" dedi.

haber gazetesi

ali ihsan

Samsun ilindeki STSO başlığına eklenmiş bu haber.İstersen bu konuyu sil.

CurvaSudSamsunspor

mel_55 görüştüm göz önünde kalması için özel bir başlık açtık 2 gün sonra Samsun ilindeki STSO başlığına eklenecektir...

55.hakan

galip öztürk de bu konuda yardımcı olur herhalde samsunsporumuz' a hiç yakışmıyor o otobüs

berusa55

E yani artık zamanı gelmedi ? Şu külüstür maraton otobüsüyle futbolcularımızın canını daha ne kadar hiçe sayacağız? Yakışıyor mu koskoca camiaya. Daha dün ki kulüpler altlarında son model mercedes otobüslerle gezerken koskoca çınar Samsunspor'umuzun kullandığı otobüse bakalım. Sayın Cevat Öncü'yü helal olsun. Kırmızı beyaz renklerde, üzerinde büyük puntolarla "SAMSUNSPOR" yazan bir otobüs yakışacaktır.

ahk34

Celile çok kızıyoruz ama dogruları söylemiş. Paramız yok ama otobüsümüz var :)

jean

Akyol

500 bin liralık yardım işi ne oldu bir ara çok heveslendik ama aslı var mı bu olayın? Otobüs fikri güzel bir fikir sitemizde de epeyce bahsedildi inşallah gerçekleşir takımımızın prestiji açısından önemli. ;)

Sadece Samsunspor

bunlar güzel şeylerde ilk önce şu 500.000 tlyi görseydik iyi olacaktı

radikal-fma

Arkadaşlar Samsunsporu istanbulda gezdiren Metro turizm Samsunda taşımıyomu. bu para nakit olarak takıma verilse daha iyi değilmi

samsunmania

Alıntı yapılan: 35ama55 - 06 March 2009, 23:14:58
Metro turizmin isim hakkı Galip Öztürk'ün .. otobüsleri satılıyor , şahıslara ait .. mesela samsunlu birçok kişinin , antalyaya sefer yapan metrolarda otobüsleri var , samsundaki metro otobüslerinin çorumlu , amasyalı , denizlili mülk sahipleri var mesela .. Nilüfer , Kamil Koç gibi firmaların araçları sadece şirkete ait , ama metroda öyle değil .. o nedenle herkes Galip Öztürk gibi düşünemez , yoksa verirdi bir otobüs takıma ...

Benim bildiğim Havza'da, Çarşamba da birçok şahıs var Metro'da otobüsü olan.

beşnumara

Alıntı yapılan: 35ama55 - 06 March 2009, 23:14:58
Metro turizmin isim hakkı Galip Öztürk'ün .. otobüsleri satılıyor , şahıslara ait .. mesela samsunlu birçok kişinin , antalyaya sefer yapan metrolarda otobüsleri var , samsundaki metro otobüslerinin çorumlu , amasyalı , denizlili mülk sahipleri var mesela .. Nilüfer , Kamil Koç gibi firmaların araçları sadece şirkete ait , ama metroda öyle değil .. o nedenle herkes Galip Öztürk gibi düşünemez , yoksa verirdi bir otobüs takıma ...
nedense ben hep trabzonlulara rastgeldim.trabzonlular da çok metro otobüsü sahibi olanlar arasında malesef.

since1965

Geçtim otobüsden STSO da Samsunspor un adının geçmesi bile gurur verici geldi bana.Özlemişiz böyle yerlerde Samsunspor un adını duymayı.

Sercan

Arkadaşlar otobüs değişik şahıslara ait olsada Metro'nun ismi zaten yetiyor.Bu nedenle o kişiler otobüslerini başka firmalara taşırlarsa iş yapamazlar.Metro'ya muhtaçlar...

AntZ

Alıntı yapılan: radikal-fma - 06 March 2009, 23:08:39
Arkadaşlar Samsunsporu istanbulda gezdiren Metro turizm Samsunda taşımıyomu. bu para nakit olarak takıma verilse daha iyi değilmi

Maliyet açısından ölçü değil ayrıca zaten yardım eden insanlara neden şunu yapmıyor demek doğru olmaz, imkanı oldukça yardım etmeye çalışıyor Galip Başkanım (Gönlümüzün Başkanı). Son yıllarda Galip Öztürk, Turgut Tüfenk, Cemal Yeşilyurt gibi birkaç işadamımız sayesinde ayakta duruyor belkide bu kulüp. En azından STSO da da bir hareketlenme olması sevindirici. İnşallah bunun gibi isimler artarak devam eder.