SAMSUN BASKET: 72 - Bahçeşehir Burhaniye Belediye: 51

Başlatan berusa55, 02 March 2009, 14:54:40

« önceki - sonraki »

Seni Uzaktan Sevmek

HELAL OLSUN KIZLARA..HERKES BU TAKIM İÇİN SİVASSPORUN BASKET VERSİYONU DİYOR..ADIMIZI DUYURAN HERKESİN EMEKLERİNE SAĞLIK :P

maviay55

helal olsun..bu büyük taraftara şampyinoluk yakışır!

BekiRcaN_5s

şaka maka bu sene SBK şampiyon :) arkanızdayız kızlar ;)

Sempatik Bengülü

Alıntı yapılan: 35ama55 - 04 March 2009, 21:51:08
bugun maça giden yok mu , izlenimleri , resimleri , videoları , tribünleri anlatacak , takımın durumu hakkında bilgilendirecek ...

evet maça mutlaka giden arkadaşlarımız olmuştur resim bekliyoruz burdan duyrulur :)

jean

hadi su playy off lar baslasa artik tek mersin kaldi guclu rakibimiz onuda aldikmi cok avantajli baslicaz playy offa 2. bitirirsek hangi avrupa kupasina gidecez acaba

ali ihsan

edmontdante

Alıntı yapılan: 35ama55 - 04 March 2009, 21:51:08
bugun maça giden yok mu , izlenimleri , resimleri , videoları , tribünleri anlatacak , takımın durumu hakkında bilgilendirecek ...

Hafta içi olunca işleri maç saatine uyduramadım.Umarım siteden gidip resim çeken olmuştur

Yalnızca BİZ

cgr

şahsen maça gittim ama fotograf cekemedim..
bugun seyirci olarak azdı yani koltuklarda bile boşluk görebilirdinizz..
takımda bi rehavet vardı sanki ilk periyotu maglup kapadık...
ama 2.periyot ve 3.periyotta seyirci destegini arkaya alınca fark birden açıldı...
yine 4.periyot sessiz sedasız bi şekilde devam edince çok sıradan bir maç oldu...
yani şimdiye kadar samsunda gittiğim en zevksiz ve heyecansız maçtı diyebilirim..
taraftar grubu hariç pek destek olmayınca zevksiz bir maç oldu...
sanırım büyük taraftar desteği görmeye gerçekten alışmışız...

berusa55

Diğer maçlara oranla seyircinin daha az olması çok normal çünkü hafta içi bir günde ve tam mesai bitiminde oynanan bir maçtı. Yine de fena sayılmayacak sayıda taraftarımız geldi. Yine çoşkuluyduk ara sıra. Karşında ciddi rakip olmayınca doğal olarak seyirci de gevşiyor. Maçtan 15 dk önce çektiğim iki kare sevgili Samsunspor.biz üyeleri:

Kadir ÇELEBİ

Artık alıştırdılar bizi olası bir malubiyete hem çok şaşırır hemde üzülürüz inşallah olmaz tabiki kızlarımızı kutlarım resimler için teşekkürler

edmontdante

Bilseydim böyle olduğunu giderdim geçte olsa.Ben giremem sandığımdan gitmedim yoksa 17.15 te bitmişti işim

edmontdante

Tribünleri böyle görmek garibime gitti ne yalan söyleyim

beşnumara

Alıntı yapılan: edmontdante - 05 March 2009, 01:46:40
Tribünleri böyle görmek garibime gitti ne yalan söyleyim
senin gibi düşünüyorum abi.şaşırdım gerçekten.gerek hafta içi olamsından gerekse burhaniye maçı olmasından kaynaklanıyo ama bence rakipten kaynaklanıyo abi.fener maçı olsaydı bu akşam bu salon böyle olurmuydu acaba?

jean

en onemli mersin macimiz kaldi onuda alirsak cok buyuk avantaj saglicaz