Bank Asya 1.Lig 24 Hafta l Orduspor 2 - 1 Samsunspor'umuz

Başlatan Tribün_ali, 21 February 2009, 19:43:19

« önceki - sonraki »

oguz_5528

hiç sıkıntı etmeyin haftaya yine taraftar şov olacak ama yönetim olarak futbolculara verilen sözler yerine getirilsin..Takım zaten üstüne düşen görevi yapacak.Fuat başkanın kalmalarını istiyolarsa iyi çalışıp iyi oynasınlar...taraftar desteği yüzde yüz olur zaten...

mahserxxx

bakın bu futbolcular paralarını tam alsınlar daha kötü oynarlar..bırakın topçuların parasını personelin parasını verin..futbolcular sezon sonu da alır paralarını

deli 55

maçı 90 dakika izledim.samsunspor 1-0 öne geçtikten sonra turgut karşı karşıya bir pozisyondan yararlanamadı.eğer onu atsaydı maçı belki de koparmış olacaktık.turgut 2-1 den sonra da çok net bir fırsattan yararlanamadı.ancak yapılacak tek şey önümüzdeki maça bakmak.turguta,sercana kızmak skoru değiştirmez. ;)

Akyol

Bu maç geride kaldı arkadaşlar playoff potası 38 puan bizde var 31 puan içerde 6 maç deplasmanda 4 maç ikili averajda üstün olduğumuz takımlar var düşme potası 24 puanda ki bence bizi pek ilgilendiren bölüm değil orası.İç saha performansımız malum onu sürdürüp en azından ligi rahat bi yerde bitirmeliyiz.Playoff hakkında açık konuşmak gerekirse matematiksel olarak var gözüksede bu şartlarda çok zor içerde 6 da 6 yapıp 18 puanı cebimize koymak şart sonrada 4 deplasmandan en az 8 puan lazım ki bunlardan birisi rize deplasmanı diğeride karabük deplasmanı playoff için 24 puan gerekli mucizelere inanıyorsanız playoff şansımız sürüyor arkadaşlar  :-\

GençKozluklu

Bütün TV lerden önce Orduspor maçının özet görüntülerini ve golümüzü www.samsunspor.biz farkıyla izleyebilirsiniz. Sitede kalmaya devam edin. Az sonra golün video görüntüleri ve bazı özet görüntüler geliyor.

beşnumara

yaklaşık 2 hafta önce samsunsporumuzun bir idmanına gitmiştim ve orda tesadüfen bizim sitemiz üyelerinden sevgili iak5529 ile beraberdik. taraftarlar da vardı idmanda. idman bitiminde bünyamin hoca ercüment hoca kalecilerden mustafaydı yanlış hatırlamıyorsam bir de oktay bizim bu maöın kahramanı turguta son vuruş çalıştırıyorlardı.mustafa kalede duruyo orta sahadan oktay ara pas atar gibi pas atıyo ve bizim kahramanımız turgut da topu durdurup karşı karşıya gol çalışması yaptırıyodu. idmanı beraber izledğimiz arkadaşımızla da konuşmamız olmuştu. iyiki idman btti diye taraftarlarımız gitmiş turgutun bu rezilliğini gören olmadı. abartmıyorum en az karşı karşıya 10 vuruş yaptırdı bırakın gol atmayı kaleyi bile tutturamamıştı.inanın şok olmuştum.hızıyla övündüğümüz turgutun son vuruşlarda bu kadar kötü olduğunu gördüğümüzde neler düşündük neler. bu futbolcular gerçekten çok şanslı. niçin şanslı? eğer biz süper ligde olsaydık bu turgutu ve bunun gibi bazı gençleri kesinlikle ünyespora,bafraspora falan gönderirlerdi.

bu maçta gerçekten turgut son vuruşta ne kadar kötü olduğunu, her idmandan sonra 1 saat çalışması gerektiğini bizler görebiliyoruz ama o göremiyor heralde.ben o idmandan sonra bi daha gitmedim. yine idmandan sonra çalışıyo mu çalışmıyo mu bilmiyorum ama eğer her idmandan sonra çalışan biri bugünkü vuruşları yapmazdı.

edmontdante

Alıntı yapılan: GençKozluklu - 01 March 2009, 19:35:01

Turgut aslında sahanın en iyisiydi diyebiliriz. Akıllı uslu oynayan golü düşünen bir oyuncu.  Rakibi zorlayan tek oyuncumuz.

Oysa iyi oynayan bir oyuncu o pozisyonu gol yapsa şimdi kahraman olacaktı.

Hepsi bu aslında

Bence hepsi bu değil.Ben Turgut'u o 2 pozisyonun dışında birşey yaparken görmedim.Suya sabuna dokunmadı dakikalarca.Mamalak mamalak gezindi durdu sahada.O dediğin gibi olsaydı kötü Ordu defansının  perişan etmesi lazımdı.Oysa ki hiçbirşey yapmadı hep saklandı.Turgut'un kaçak güreştiğini şuradan anlayın.Kaleci topu aldığında Turgut ceza sahasına yakınken sırtını dönüp hiç bakmadan ortasahaya doğru yavaş yavaş hareketleniyor.Bunun anlamı basit "Aman bana topu atmasın".

Mert

Yazık olmuş ama yapacak bişey yok.Geriye değil ileriye bakmamız lazım.Bolu maçını düşünmemiz lazım artık.

CurvaSudSamsunspor

Bugün  ilk defa deplasmana gittim (deplasman sayılırsa) giderken güzeldi şehre girerken bambaşkaydı stadyuma girmek gene sıkıntı oldu maç başladı giremeyen ve girmeye çalışan 150-200 kişi vardı bağırmaya başladık sesimiz hava da uçuyo  üstümüz açık olduğu için bence hiç güzel oynayamadık attık bir gol ,gol diyelim başka ne diyebiliriz turgut inatçılık yapmasın frikikleri sercana versin . Geri gelirken ÇOK KÖTÜ OLUYOR (sıralamada çok mu geriledik, diğer maçlar kaç kaç bitti ) bunlar adamın kafasını yiyor bir fanatik samsunsporlu için...

yaman55

berbat bi futbol oynadık hakan abi kapıyı kırmasa stadada giremiyoduk kısacası NE DÜŞERİZ NE ÇIKARIZ

furkan5534

Malesef berbat bi olay .. Sercan ve Turgutun kullandğı frikikler okadar amatör o kadar berbattı ki gerçekten utandım ya.wallahi içler acısı çok üzüldüm.elalem frikikden 90 'a atar biz ..........

Tufan

daha adam gibi orta kesemeyen turguta mı kaldı bu takımda frikik kullanmak.
bide kaleye paralel giden pozisyonda içeriye verse farklı olabilirdi. genç takım olmanında dezavantajları bu işte.

Lazoli

Alıntı yapılan: furkan5534 - 01 March 2009, 20:28:07
Malesef berbat bi olay .. Sercan ve Turgutun kullandğı frikikler okadar amatör o kadar berbattı ki gerçekten utandım ya.wallahi içler acısı çok üzüldüm.elalem frikikden 90 'a atar biz ..........

gercekten o frikik bizimkilerin istegini ve azmini özetledi. top stadtan disari cikiyodu nerdeyse