Bank Asya 1.Lig 24 Hafta l Orduspor 2 - 1 Samsunspor'umuz

Başlatan Tribün_ali, 21 February 2009, 19:43:19

« önceki - sonraki »

Sony

niye böle anlamadım yaaa...bir seri yakalayamadık gitti

Baskent_Samsunspor

yazmaya dermanım yok uzun zamandır takımı canlı izlememiştim bu futbolla bırakın play offu kümede kalmak bile başarıdır köktaş istediğin oldu takım ligi ilk 1o da bitirir belki

kumköylü ahmet

oktay cok kötüüüü
sercanin varligi yokduuu
turgut becereksizligi devam ediyooo
tek calisan tek isteyen CAN ULUN
gecmis olsun

berusa55

Bu kulüp kurulduğundan beri bu kadar rezalet bir deplasman performansı sergilememiştir. Üç kuruşluk keyfimnizin içine ancak bu bu kadar edilirdi.

emre

55.hakan

ilk yarı bu kadar güzel oynayıp ikinci yarı bu kadar kötü oynanır yazık ne yazık

mahserxxx

biz kıçımızı çayıra da sürsek bayıra da sürsek deplasmanda böle devam edersek süper lige nah çıkarız

kadir55ist

hayırlısı olsun önümüzdeki maçlara bakıcaz.
deplasman karnemizi düzeltemedik ordu gerçekten üstün bi mücadele ortaya koydu bizden fazla istediler tebrikler.
içerde boluyu yendiğimizde telafi ederiz bu yenilgiyi

bluegreen55

ercüment hocada çözemedi deplasman sorununu çok geri yaslandılar ben dedim aha gol geliyo geldi sonra ikincininde gelceğini tahmin ettim hatta burayada yazdık 2-3 dakka sonra gol geldi.biz gördükte hoca göremedimi. İstanbuldaki Kartal maçı gibi adamlar çok kişiyle geldiklerinde ve bizimkiler yaslandığında mutlaka yiyoruz.

emre

bu sonuclarla 10. yuz
bravo ercü hocam tutturduk hedefi!!

Cagdas Ünver

harbisamsunsporlu5517

bu kadar destege iyi bile oynadılar taraftarımız büyüklüğünü herzamanki gibi gösterdi

55.hakan

şu turgut un yanına gol atacak bir adam yok mu ya ordu gördüğüm en kötü takımlardan

Clint_Eastwood

Play-off hayalleri böylece bitmiş oldu, manisa maçında yakalanan sinerjiyi yitirmiş olduk... 2.yarı gelen ordu baskısını görüp müdahale etmeyen Çoşkundere sınıfta kaldı maalesef...

never.55

TAKIMI PARASIZ DEPLASMANA YOLLAYAN YÖNETİME YAZIKLAR OLSUNNNNNNN