Bank Asya 1.Lig 24 Hafta l Orduspor 2 - 1 Samsunspor'umuz

Başlatan Tribün_ali, 21 February 2009, 19:43:19

« önceki - sonraki »

mahserxxx

grkn55

nomak55

yaw olmaz byle bişey ya bu nebiçim hakem herşeye sarı çıkartıyor bırakta biraz girsinler şu topa erkek oyunu bu bee seni hakem yapanın ben taaaaaaaa

kadir55ist

çok kart görüyoruzzzzzzzzzzz
bu sarılar baş ağrıtır hem bu maç hem de ilerki maçlar için

Shane_Falco

Şu Turgut sağdan bindirmelerinde bi tane düzgün orta yapsın kurban keseceğim ya onlar nasıl pas arkadaş nasıl orta beni burda kötü söyletiyo

Yalnızca BİZ

55.hakan

ilk yarı bitti beyler bu maçı verirsek yazık olur iyi oynayan biziz kaç gol kaçırdık

Akyol

hakemler herşeye sarı manisa maçında 90 da kart gösterdi manisaya olacak şey değil  >:(

Sony

bekliyorum bende zaten böle olacaksa bi daha ki haftaya da biri kesin cezalı olur kesin

mahserxxx

berusa55

Yine gol yemeden duramadık. Adamların defansı Allaha emanet ama biz adam gibi kontra yapamıyoruz malesef

Baskent_Samsunspor

ercüment sen körmüsün allah aşkına yaa sinirden kendimi yiyorum yaaa ortaya adam takviye et çocuk olsun genç olsun tecrübesiz olsun ortada pres yapacak adam yokk bu nedir yaa federasyon senin topununnn............

55.hakan

o son vuruşların birinde burhan olsaydı maç 3-1 di

harbisamsunsporlu5517

yıne atacagız arkadaslar kasmayın kendınızı ordudan bır halt olmaz aklıma dahı getırmek ıstemıyorum ama yenılırsek kendı hatalarımızdan yenılırız

Yalnızca BİZ

Veysel'in çıkıp yerine gökhan kolomoç girmeli. Turgay'da sağ beke gelmeli...