Samsunspor.biz İddaa Bölümümüz

Başlatan Sadece Samsunspor, 14 April 2008, 21:12:01

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: cgr - 28 February 2009, 17:01:26
fener macına 10misli üst oynuorum

fener - sivas maçı fenerin demedi demeyin öyle veya böyle fener alır, fener almazsa aziz yıldırım alır ;)

özkan

28 February 2009, 17:19:59 #256 Son düzenlenme: 28 February 2009, 17:23:10 özkan17
AlıntıFenerbahçe-Sivasspor maçı günün tahmin açısından en zor maçlarından biri.Lider sivasspor ve karşısında zor bir fikstüre sahip fenerbahce.Belkide Dragones Dede'nin iplerinin çekileceği mac olacak olası bir sivas galibiyeti sonucu.Belki matematiksel olarak olmasa bile yukardaki takımları ve fenerin zor deplasmanlarla dolu fikstürünü düşünürsek fenerbahcenin tamam yada devam macı olabılecek nitelikde bir mac iddaaseverleri bekliyor.

Bu maçda ev sahibi ekipde roberto carlos,selçuk,dragones dedenin istemeye istemeye aldığı josico,cikletci kazım ceşitli sebeblerden dolayı yok..konuk ekıpde ıse bır eksık gorulmuyor..sivasspor acısından baktıgımızda olaya bır puan ıdeal gorunmekde.ve bu anlayışlada diğer maclara göre daha bir defansıf kadroyla sahaya cıkacaklarını düşünüyorum.Daha gecen hafta ''ATAMADIM''albumu ıle muzık kanallarında top 10 listelerını alt ust eden Daniel Güiza yine atamama özellıgını devam ettırır gol atamaz işler alexer kalır..Yiğidonun sert ve dayanıklı savunmacıları geçit vermez fenerli topculara..Sonuç olarak sizlere önerim sivasın en azından bir puanı koparağı,ve  macın basladıgı gibi biteceği ve en azından karsılıklı bırer golle bitecegi yönünde.

SAMSUNSPOR GAZETESİ            Tahmin:02 ÇS

Akyol

Alıntı yapılan: yaman55 - 28 February 2009, 16:55:40
:D   fener maçı hakkında ne düşünüyorsunuz bence evi arabayı satın fenere oynayın ya sizce
oooff yorumlara bak ben daha iddaa programı izlemem buraya takılırım helal arkadaşlar :)

yaman55

dortmnung bastırıyo hadi üst  üstt

celebi

cgr

AKYOL55 kardesim ben olmasam canlanmicak burası :) bundan sonra hergun bu topice bakıcaz  ??? :P

Akyol

evi sat arabayı sat bu maça oyna cümlelerine bayıldım ben iddaa oynamıyorum ama oynayanların muhabbetleri süper ;)

yaman55

Tufan

la koca bundesligada üst biten maç olmaz mı ya.
şans yok bu aralar...

özkan

Alıntı yapılan: TuFaN55 - 28 February 2009, 20:20:58
la koca bundesligada üst biten maç olmaz mı ya.
şans yok bu aralar...
aynen ya ne mal bı macdı ole hakem sacma sapan faullerle oyunu cok ghuzel soguttu e bızde yattık tabı

germencisse

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: SADECE SAMSUNSPOR - 28 February 2009, 17:07:25
fener - sivas maçı fenerin demedi demeyin öyle veya böyle fener alır, fener almazsa aziz yıldırım alır ;)

yaman55

Alıntı yapılan: yaman55 - 28 February 2009, 16:55:40
:D   fener maçı hakkında ne düşünüyorsunuz bence evi arabayı satın fenere oynayın ya sizce