Samsunspor Taraftarından Y.Ziya Yılmaz'a çağrı/mektup/siyah çelenk

Başlatan mehmet yılmaz, 29 November 2008, 18:17:14

« önceki - sonraki »

jean

eLLis

Helal olsun oradaki kardeş ve abilerime keşke bende sizlerle olabilseydim artık taraftarımız daha organize görünüyor inşallah devamı gelecektir.

guvener55

mükemmel bişe bu beyler hepinizin yüreğine sağlık.

yusuf ziya yılmaz
sözünde durmaz
bu büyük taraftar
ona oy kullanmaz

saygılar

celebi

pitbul055

Alıntı yapılan: 35ama55 - 23 February 2009, 16:40:13
Bizim tribünde opera olup sövecek ona bir gün ama neyse ... sonra balerin gibi kıvırsa da günah çıkaramaz bu taraftara !

jean

keske birileri sunu dovse is artik ciligindan cikti adam resmen hic umursamiyor takimi

red_white

kaptan 55

SAMSUNunumuz için güzel projeler yaptı evet ama bu şehrin en önemli markası SAMSUNSPORumuzu sahipsiz bıraktı.Belediyesinden destek alamayan tek takım yaptı bizi TÜRKİYE de.ve tribünlerimizi sattığı fener maçını unutmak mümkün değil.Bu şehri paris yapsada SAMSUNSPORsuz parise lanet olsun.

deli 55

tek kelimeyle yazıklar olsun yusuf ziya ya...takıma hiç destek vermiyor büyükşehir belediyesi... >:(

HoliganSamSunLu

yzy yi protesto edilmesi çok iyi oldu bence şehrin dikkatini çekmek açısından ve güzel bir katılımla olmuş bütün gruplara teşekkür ediyorum.

ramcQ_55

samsunda gündemi belirlemiş arkadaşlar tşkler süpriz oldu gercekten

sbc_emir

Alıntı yapılan: sBc-55 - 24 February 2009, 13:16:51
sayın başkanım ben hurdacılar yapı koparatifi denetleme kurul başkanı nedim topcu sizin bu memleket için yaptıklarınızı kimse göz ardı edemez edersede nankörlük etmiş olur samsunu samsun yapan sizsiniz karadenizin başkenti olan samsun pasif memleket konumunda idi şu an onurla ve gururla biz samsunluyuz diyebiliyoruz buda sizin üstün başarılarınızdandır ve bunu kimse inkar edemez ben şahsen ak partiliyim şayet siz ak partiden deyilde bagımsız aday olsaydınız yine oyumuz size olcaktır şu an samsunun %80 benimle aynı fikirde %20kısmı ise menfatlerine dokunuldugu için sizin karşınızdadır diyecegim şuki samsun tarihinin başkanıyla beraber allah yolunuzu açık etsin saglık ve mutluluk temennilerimle başarılarınızın devamını diliyorum (NEDİM TOPCU)

www.sogutlubahceliler.org/forum adresinde www.yusufziyayilmaz.com.tr konusuna yazan bir arkadaş  :)

bu hurdacıların başııı ysy adamıdır kesin tuzu kuru nede olsa açlık yokluk bilmio yaaa bunlar samsunspor nedir onuda bilmezler ist ylaalaklarıı

HoliganSamSunLu

Karakteri düşük insanlar Yalak Kültürünün Çarkında dönen şahsiyet fukaraları başka ne denirki.

ahk34

Alıntı yapılan: HoliganSamSunLu - 25 February 2009, 01:20:40
Karakteri düşük insanlar Yalak Kültürünün Çarkında dönen şahsiyet fukaraları başka ne denirki.

celebi

Alıntı yapılan: HoliganSamSunLu - 25 February 2009, 01:20:40