SAMSUN BASKET 70 - 65 F.bahçe

Başlatan Fecr_55, 11 February 2009, 19:16:53

« önceki - sonraki »

sadece55

AntZ

Şu manzara karşısında ne söylenirki önce salondaki kızlarımızı kutluyor sonra resimdeki kardeşlerimin tek tek alınlarından öpüyorum helal olsun size

Burak55

Alıntı yapılan: samsuni - 23 February 2009, 19:14:20
Tebrikler, helal olsun...

Hadi Samsunspor'umdan kuyruk acınız var, bari şu kızların elinden tutun be. Ne biçim yöneticisisiniz anlamadım ki!
Evet mehmet abi nede olsa samsunsporumuz öyle böyle kazanmasını biliyor bari sbk ya biraz el uzatsalar... YZY ile bidahaki yerel seçimlere kadar geçermi yaa  ::)

Kadir ÇELEBİ

Samsunsporumuz, Bedensel Engellilerimiz, Samsun Basket Takımımız,Bafrasporun aldığı galibiyet Y.z.y protestosu herşey çok güzel harika hep böyle olsun inşallah çok güzel bir ruh yakaladık inşallah şehrin ileri gelenleride bunlardan olumlu bir şekilde etkilenir...

Çok gururluyum onurluyum ''Samsunsporluyum''

Ertuğrul Sağlam

helal size kızlar sizinle gurur duyuyoruz Samsunda spor külüplerinin iyi duruma gelmelerini istemeyenlere boru hattı yeşil alan ve iahalecilere inat  sizi seviyoruz ve herzaman yanınızda bu taraftar unutmayın bunu..şaaaaampiyoooonn    şaaaaaammpiyoooooonnn

55samsunlu55

arkadaşlar şu güncel puan tablosunu yayınlayan bir yer yok mu? Allah rızası için link verin. sporx te sabahtan beri takip ediyorum, puan cetvelinde daha galibiyetimizi girmemişler, mersinin 2 puan altında görünüyoruz hala. inadına yapıyorlar galiba şarapsızlar. :)

Akyol

55samsunlu55

Alıntı yapılan: AKYOL55 - 24 February 2009, 01:11:29
videolar geliyoooorrrrr :) maç sonu Cantuğ hocamız ve taraftarın şovu ;)

http://www.izlesene.com/video/spor-samsun-basket---febe/791348

teşekkürler kardeş, zevkle ve gururla izledim:)

eLLis

Resimler viddeolar süper ağlayasım geldi uzaktayım artık hiç bir şeyde yokum :(

celebi

vay cantuğ hoca vaaaayyyyyyyyyyyy ;D

guvener55

işte bu beee.isterlerse çıkmaz ayın son perşembesi oynayalım dedim yine de alırız dedim ve aldık.şampiyonluk sizin hakkınız kızlar aynen devam

beşnumara

maç için anlatılacak çok şey var ama gelemeyenler veya giremeyenler hayatında çok önemli bir atmosferi kaçırdılar. ben maçtan sonra hemen koşa koşa eve gittim ve adanaya döndüm malesef :'(