SAMSUN BASKET 70 - 65 F.bahçe

Başlatan Fecr_55, 11 February 2009, 19:16:53

« önceki - sonraki »

Yalnızca BİZ

Alıntı yapılan: GençKozluklu - 23 February 2009, 23:17:38
Denge gazetesinin ayıbı. Yerel basınımız dahi yerel takımla ilgili maç skorunu bu kadar yanlış yazıyorsa, gerisini artık düşünün. Gerekli mesajı yazdım. Umarım hemen yanlış skoru düzeltirler.

Ayıptır ya

SBK - F.bahçe 70-80
23 Şubat 2009 / 20:18
Lig lideri Fenerbahçe'yi ağırlayan Kırmızı-Beyazlı bayanlar, Yaşar Doğu Spor Salonu'nu rakibine dar etti...
Karşısına çıkanı mağlup eden SBK, dün lig lideri Fenerbahçe'yi yenip, evinde 8'de 8 yaptı. Samsun, milyon dolarlık bütçeli F.Bahçe'ye basketbol dersi verdi. Taraftarının müthiş desteğiyle maça başlayan Kırmızı-Beyazlılar, İstanbul'da son dakikada mağlup olduğu rakibinden rövanşı acı aldı

Haberin Devamı Yarın Gazeteniz Denge'de Okuyabilirsiniz

Abi bizde yerel basın yok ki....

edmontdante

Alıntı yapılan: Yalnızca BİZ - 23 February 2009, 23:17:49
Engin abi ben neredeyim, çekmedin mi beni?

Kardeşim,benim birader çekti.Yoksa ben seni boş geçmem biliyorsun

edmontdante

Sempatik Bengülü

resimler için teşekkürler edmontdante kızlarımızı birkezdaha kutluyorum

Yalnızca BİZ

edmontdante

Yalnızca BİZ

Türkiye Basketbol Federasyonu sitesi daha maçın sonucunu bile vermemiş... Nasıl güncelleme yapıyorlarsa...?

edmontdante

23 February 2009, 23:33:13 #218 Son düzenlenme: 23 February 2009, 23:39:16 edmontdante
Maç sonunda Cantuğ hocayı çekmek isterdim ama bizde o coşkuyla kaybettik kendimizi aklıma gelmedi foto.Tek kelimeyle süperdi.Cantuğ hoca ne keyifli oynuyordu.Hele bir de çalan Ankara ezgisinde "Hadi yürü yürü yürü" deyince hocanın el hareketlerini görmeliydiniz.

Takım çok iyi tamam ama bu atmosfer inkar edilemez bir güç.Maçtan sonra yabancıların taraftara yaklaşımından anlaşılıyor bundan çok etkilendikleri.Ben sanmıyorum WNBA de buna benzer birşey görmüş olsunlar

kumköylü ahmet

bun kizlar futboldan anlamazmi samsunsporun yerinede oynasalar kafaya oynariz herhalde  ;D ;D

ama bunlar ceza icinde elleriyle alip basimiza bela olurlar neyse kalsin biz yeteriz simdilik heheh ;D

edmontdante

23 February 2009, 23:35:53 #220 Son düzenlenme: 23 February 2009, 23:38:17 edmontdante
mctlçy ,eklediğin resmi büyütüp ekledim.Mükemmel foto.Bu arada beşnumara süper çıkmışsın arada

tuzlalı

Helal olsun kızlarımıza da, destek veren taraftarımıza da. Samsunda olası geliyor insanın.

Gelde imrenme!

ali ihsan

Alıntı yapılan: edmontdante - 23 February 2009, 23:35:53
mctlçy ,eklediğin resmi büyütüp ekledim.Mükemmel foto.Bu arada beşnumara süper çıkmışsın arada

Harbi 55 numara foto olmuş.Helal olsun....

sadece55

Maçla ilgili bayağı güzel videolar var elimde nasıl ekliyebiliyoruz anlatan olursa eklicem

55.hakan

Alıntı yapılan: erdo55 - 23 February 2009, 23:58:27
Maçla ilgili bayağı güzel videolar var elimde nasıl ekliyebiliyoruz anlatan olursa eklicem
herhangi bir video sitesine yükle izlesene.com,dailymotion.com gibi..  linkini buraya yapıştır sonra