SAMSUN BASKET 70 - 65 F.bahçe

Başlatan Fecr_55, 11 February 2009, 19:16:53

« önceki - sonraki »

Yalnızca BİZ

Harika taraftar, Harika maç, Harika galibiyet...

celebi

Alıntı yapılan: Yalnızca BİZ - 23 February 2009, 22:48:17
Harika taraftar, Harika maç, Harika galibiyet...

resimlerde be kardeşim ya. beklettiniz bizi

Yalnızca BİZ

Sempatik Bengülü

Akyol

az sonra resimler ve ekleyebilirsem videolar geliyor arkadaşlar bu arada ezik febe tv son anda yayın akışını değiştirdi hafta sonu bu maçı canlı yayınlayacaklarını söylediler bilip bilmeden konuşmuyordum bazı yorumlara üzülmedim değil neyse SBK bizleri utandırmadı helal olsun hepsine bizde ses bırakmadılar ama değdi ;)

edmontdante

Arkadaşlar net ve msn deki problem nedeniyle resimleri ancak alabildim.Eklemeye çalışacağım

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: AKYOL55 - 23 February 2009, 23:02:18
az sonra resimler ve ekleyebilirsem videolar geliyor arkadaşlar bu arada ezik febe tv son anda yayın akışını değiştirdi hafta sonu bu maçı canlı yayınlayacaklarını söylediler bilip bilmeden konuşmuyordum bazı yorumlara üzülmedim değil neyse SBK bizleri utandırmadı helal olsun hepsine bizde ses bırakmadılar ama değdi ;)

Alıntı yapılan: samsuni - 23 February 2009, 18:09:05
Aynen...
FB TV, D Spor dolanıp durdum. Harbiden bilip bilmeden atmayın yahu! Maça da gitmedim TV yayını var diye.

demiştim. Açıkçası onu yazarken kimin dediğine de bakmamıştım hiç. Madem ki FBTV böyle birşey yaptı, senden özür dilerim Akyol55.

edmontdante

edmontdante

Akyol

Mehmet abi hafta sonu basketçilerle programları vardı orda ki spiker söylemişti bende ona dayanarak söyledim ama adamlar tırstı gelmediler bende salona gelemeyenlere müjdeli haber olsun diye yazdım ama adamlar malum ezik yapacak bişey yok ;) Hazır Mehmet abim de burdayken belirtmek isterim taraftarımız yzy ye gereken cevabı salonca bütün Türkiye'ye duyurdu Valimiz'e yoğun sevgi vardı muhteşemdi anlatamıyorum kelimelere dökemiyorum videolara yükleyebilirsem sizlerde göreceksiniz hele Cantuğ hocamızın bir oynayışı vardı harikaydı :)

edmontdante

GençKozluklu

Denge gazetesinin ayıbı. Yerel basınımız dahi yerel takımla ilgili maç skorunu bu kadar yanlış yazıyorsa, gerisini artık düşünün. Gerekli mesajı yazdım. Umarım hemen yanlış skoru düzeltirler.

Ayıptır ya

SBK - F.bahçe 70-80
23 Şubat 2009 / 20:18
Lig lideri Fenerbahçe'yi ağırlayan Kırmızı-Beyazlı bayanlar, Yaşar Doğu Spor Salonu'nu rakibine dar etti...
Karşısına çıkanı mağlup eden SBK, dün lig lideri Fenerbahçe'yi yenip, evinde 8'de 8 yaptı. Samsun, milyon dolarlık bütçeli F.Bahçe'ye basketbol dersi verdi. Taraftarının müthiş desteğiyle maça başlayan Kırmızı-Beyazlılar, İstanbul'da son dakikada mağlup olduğu rakibinden rövanşı acı aldı

Haberin Devamı Yarın Gazeteniz Denge'de Okuyabilirsiniz

Yalnızca BİZ

Engin abi ben neredeyim, çekmedin mi beni?

edmontdante

Sadece Samsunspor