SAMSUN BASKET 70 - 65 F.bahçe

Başlatan Fecr_55, 11 February 2009, 19:16:53

« önceki - sonraki »

HUKUKÇU

Alıntısamsunda yaşıyorum ve bu maça gidemiyorum delirmek üzereyim

Delir yavrum sen; daha çok delirirsiniz! Samsun'da İstanbul eziklerine yer yok!

edmontdante

Alıntı yapılan: sempatik bengülü - 23 February 2009, 20:41:58
evet ya basket maçına giden ve resim çeken kimse yokmu resim bekliyoruz

Resim var birazdan ekleyeceğim

HaSaNCaN

Sempatik Bengülü

HUKUKÇU

Hasancan kardesim bundan daha anlamlı pankart olamazdı. Görüntülediğin için teşekkürler ;)

celebi

GençKozluklu

Alıntı yapılan: celebi - 23 February 2009, 20:23:17
cemal abi onların puanı 28 bizim 27 oldu

Evet. Aslında ben olası puan eşitliğindeki ikili averajda öne geçeceğimizden bahsetmiştim.  Bizim bundan sonra puan kaybedeceğimiz maç olmaz. Fener'in kaybedeceği BJK maçı var.

İnşallah son haftada ligi lider bitireceğiz.

Mert

Allah versin pankartı çok süper olmuş  :)

Clint_Eastwood

Siteye şimdi girdim sonucu görünce çok mutlu oldum... Manisa galibiyetini daha da perçinledi... Çok şükür bu hafta bizler için güzel geçiyor... Ayrıca Hasancan'ın resimlediği pankart harika olmuş, tebrikler...

samsunmania

Helal olsun. YZY sana da yazıklar olsun. Utanın her iki takımımızdan da.

berusa55

AlıntıSamsun Fener'i de devirdi!

Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi'nde yapılan haftanın son maçında sezonun flaş ekibi Samsun Basketbol Kulübü, şampiyonluğun güçlü adayı Fenerbahçe'yi 70-65 yendi..

SAMSUN BASKETBOL KULÜBÜ: 70 - FENERBAHÇE: 65

Salon: Yaşar Doğu

Hakemler: Rüştü Nuran xxx, Özlem Yalman xxx

Samsun Basketbol Kulübü: Özlem xx, Nihan xxx 3, Pelin xx, İlkay xxx 9, Burcu xx, Bride xxx 20, Olanre xxx 9, Larkins xxx 21, Bales xxx 8,

Fenerbahçe: Esmeral xxx 13, Birsel x 2, Powell xx 11, Nevriye xx 10, Ajavon xx 10, Sutton-Brown xx 8, Nevin xx 4, Smith xx 7
1. Periyot: 12-12
Devre: 33-32 (Fenerbahçe lehine)
3. Periyot: 51-46

Kaynak: http://www.ajansspor.com/basketbol/tbbl/h/20090223/samsun_feneri_de_devirdi.html

------------------------------------------------------------------------------------------

Samsun'da kanarya avı: 70-65

Kaynak: http://www.sporx.com/detail.php?Type=16&kategori=44&go=144908

b.cekmecelizirzoplar

helal sizlere be zirzop kur ban olsun sizlere sultanlarım kolpa fener  tv taraftar korkusundan macı da veremedi yasar doguyu ıyı bılıyorlar istanbulda boşuna yollarına düşmedik sizlerin İSTANBUL GRUBU olararak. mahcup etmediniz ya bizi yolunuz acık olsun

seskat

helal olsun kızlara. şu kötü günlerde ilac gibi geldi manisa ve fener galibiyetleri. yolumuz  acık olsun. seneye avrupanın büyüklerine de dar edecez salonu. bu kızlarla gurur duyuyorum. sevincten delircem. Feneri zamanında 4'lediğimiz günler geldi aklıma ;D şimdi de kızlar 5'ledi...

saygılar

55samsunlu55

puan tablosunu bir türlü güncellemiyorlar. herhalde mağlubiyet biraz ağır geldi fenerlilere:)

ali ihsan

Helal kızlara be.
Şampiyon SBK olacak inşallah.