SAMSUN BASKET 70 - 65 F.bahçe

Başlatan Fecr_55, 11 February 2009, 19:16:53

« önceki - sonraki »

Akyol

Alıntı yapılan: kuzey55 - 23 February 2009, 11:26:43
bu maçı tv veriyomu arkadaşlar? bilgisi olan var mı?
d spor ve fbtv veriyor

kuzey55

Akyol

Yalnız bir hatırlatma yapmak istiyorum bu ezik fb liler sesi kısarak anlatıyolarmış şimdiden uyarıyorum hani sesiniz çıkmıyordu falan demeyin ;) yıkıcaz o salonu fblilerin kafasına...

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: AKYOL55 - 23 February 2009, 11:46:36
Yalnız bir hatırlatma yapmak istiyorum bu ezik fb liler sesi kısarak anlatıyolarmış şimdiden uyarıyorum hani sesiniz çıkmıyordu falan demeyin ;) yıkıcaz o salonu fblilerin kafasına...

jean

celebi

Akyol

arkadaşlar az önce biletlerimi aldım bilet fiyatı 5 lira ortam henüz sakindi fırtına öncesi sessizlik vardı bugün Yaşar Doğu'nun tıka basa dolması lazım haydi herkes maçaa ;)

yaman55

saat 3 te gruplar orda olacak

celebi

Alıntı yapılan: AKYOL55 - 23 February 2009, 14:55:23
arkadaşlar az önce biletlerimi aldım bilet fiyatı 5 lira ortam henüz sakindi fırtına öncesi sessizlik vardı bugün Yaşar Doğu'nun tıka basa dolması lazım haydi herkes maçaa ;)

çok rahat dolacaktır.

cembaba

Hemde çok çok rhat dolacaktır. Bu maçı alacağız !

gnc bengülü

bu macı alırsak cok guzel olacak cunku fb haftaya bay

ali ihsan

Bir güzel haberde bugün Sbk'dan bekliyoruz...

celebi

internet üzerinden hangi adresten seyredebiliriz arkadaşlar bilgisi olan var mı acaba

Clint_Eastwood

Alıntı yapılan: celebi - 23 February 2009, 16:51:24
internet üzerinden hangi adresten seyredebiliriz arkadaşlar bilgisi olan var mı acaba

JustinTv kanallarından biri verebilir maçı, net üzerinden takip edebilirsiniz...

celebi

Alıntı yapılan: Clint_Eastwood - 23 February 2009, 16:53:00
JustinTv kanallarından biri verebilir maçı, net üzerinden takip edebilirsiniz...

hangisi bir adres verebilecek olan var mı arkadaşlar