Bank Asya 1.Lig 23.Hafta | Samsunspor'umuz 1 - 0 Manisaspor

Başlatan MeL_55, 15 February 2009, 16:43:58

« önceki - sonraki »

Sercan

Alıntı yapılan: Yalnızca BİZ - 22 February 2009, 18:26:44
Bir de şu güzellik Kırmızı beyaz olsa mükemmel olacak...

Evet o da olucak inşallah aslında taraftarlar maçtan önce kırmızı beyaz reklam tişörtleri falan dağıtılsa ya da yağmurluk tarzı bişeyler çok güzel olur...

celebi

GençKozluklu

Özlemişiz böyle güzel kalabalığı. Çok değil, 2 galibiyt daha alalım. Artık stadta yer bulamayacak hale gelcek stad.

Sıra yarın FB de. Kuzayin Sultanları onlara dagereken dersi verecektir

kuzey55

bu ligde böyle bir taraftarı olan takım tanımıyorum,bilmiyorum..itirazı olan varsa söylesin...

eLLis

Manisanın yerinde biz olsak düşünemiyorum taraftarı Samsuna gelen manisa taraftarı varmıydı sanmıyorum ama :)

Tufan

Yalnızca BİZ

Beklenen bir tabloydu... Bir de Belediye Evleri kale arkası dolu olsaydı çok güzel olurdu...

cembaba

Bu kadar kalabalık baska bir tribün olamaz bu taraftar süper lig yaki$ir. . Tebrikler samsunsporum. . Ordu macini alirsak eğer o zaman icerdeki maçımız full tribünlere oynar.. Haydi samsunsporum play -off a cok az kaldi

samsunmania

edmontdante

İçeride vur baba vur herkese.Bu kadar başarılı bir sezon en son ne zaman geçirmiştik iç sahada.Ne lideri kaldı ne 2.si ne 3.sü.

YaşarDoğu

Köktaş: "Lideri yenmek oldukça zevkliydi"

22 Şubat 2009 / 15:58
Samsunspor Kulüp Başkanı Fuat Köktaş, "Ligin liderini yenmek oldukça zevkli" dedi.

Samsunspor Kulüp Başkanı Fuat Köktaş, çok önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek, "Sahada mücadele eden bütün futbolcularımız yüksek performansla oynadılar. tribündeki 8-9 bin seyirci hiç susmadan takımına destek verdi. herkesi yürekten kutluyorum" dedi.

Ligin liderini yenmenin oldukça zevkli olduğunu vurgulayan Köktaş, "Böylelikle ligin ilk yarısındaki 3-1 mağlubiyetin rövanşınıda aldık" diye konuştu.

Efsane Meskenler

Alıntıİçeride vur baba vur herkese.Bu kadar başarılı bir sezon en son ne zaman geçirmiştik iç sahada.Ne lideri kaldı ne 2.si ne 3.sü.

edmontdante

Alıntı yapılan: slymnbsrn - 22 February 2009, 18:46:49
Köktaş: "Lideri yenmek oldukça zevkliydi"

22 Şubat 2009 / 15:58
Samsunspor Kulüp Başkanı Fuat Köktaş, "Ligin liderini yenmek oldukça zevkli" dedi.

S. tribündeki 8-9 bin seyirci hiç susmadan takımına destek verdi. herkesi yürekten kutluyorum" dedi.

8-9 bin mi?

yaman55

8-9 bin diyor seyirciye daha fazla değilmiydi arkadaşlar