Bank Asya 1.Lig 23.Hafta | Samsunspor'umuz 1 - 0 Manisaspor

Başlatan MeL_55, 15 February 2009, 16:43:58

« önceki - sonraki »

YaşarDoğu

eLLis

Süper bir haftasonu yarınki maçıda sabırsızlıkla bekliyorum Samsunda olanlar çok şanslı Samsundayken insan bunun farkına pek varamıyor uzaklarda aklımız hep orlarda kalıyor.

BİZ SAMSUNSPOR'LUYUZ!..

gezegenX

Haftanın en güzel haberi. Samsunumuz çok iyi yolda. Samsunsporumuza hiçbir destek vermeyen yerel yönetimler utansın. Seçimler çok yakın nasılsa.

samsunmania

ugrass

YaşarDoğu

YaşarDoğu

Recep

Kar6 sayende bacamız gene tütmüş
HERYERDEYİZ derken yalan yok bizde
çok şanslısın ya Samsunsporla yaşamak şansınız var biz burda özlem duyuyoruz

yönetici

edmontdante

Manisa lider ama yaptıkları tek şey Rafael'e uzun taç atmak.Sanki  taçları atan uzun saçlı çocuğu sadece bunun için transfer etmişler gibi.Lider takım 2 tane organize atak geliştirmez mi 90 dakika boyunca.Yemin ederim futboldan iğrendirdi Levent ERİŞ'in taktiği.

3 topları direkten döndü.Bir tanesi sallapati yapılan bir orta.2.dönen topta adam 50 tane  vuruş yapsa o açıdan kaleyi bulamaz.Ama ya bizim Turgut ve Volkan'ın kaçırdığı goller.Akıllara zarar.Şu Turgut'u anlamak mümkün değil.Bomboş pozisyon vur tek vuruş gol olsun.Vurmuyorsun bomboşken yinede çok klas bir çalım atıyorsun yine bomboşsun iğrenç ötesi bir vuruş yapıyorsun,Aynısını Karşıyaka maçında da kaçırmıştı,Bu golü  atsa  Manisa  burada da 6 lık olurdu.

Takım süper mücadele etti.Hakan KOÇARSLAN ve Ömür'ü çok beğendim.Ömür'deki bu gelişme sevindiriyor beni çok iyiniyetli oynuyor ne kadar gücü varsa sahaya koyuyor.Bence takımda tek aksayan Veysel'di.Mücadele etmesine rağmen  bazı hamlelerde zamanlama hatası yaptı ve adamların topu kullanmasına sebep oldu.

Oktay çok klas işler yaptı özellikle ikinci yarıda.

Aslında görünmeyen 2  pozisyon var.Birinde Sercan diğerinde Volkan  çalım sevdasına araya atacakları topları atmayıp kaptırınca yüzdüyüz iki pozisyon başlamadan bitti.

Sercan'ın roveşatası gol olsa hem gol hemde hazırlanışıyla süper bir şey olacaktı.

Maçın hakemi çok ama çok kötüydü,Daha maın başında ne olduğunu gösterdi.Bir tane lehimize kullanmadı insiyatifini.

Seyirci muhteşemdi tüm maraton hep birlikte tezahurat yaptı takımın mücadelesini görünce tek kelimeyle süperdi.

edmontdante

Recep

Cadde55

Yalnızca BİZ

Bir de şu güzellik Kırmızı beyaz olsa mükemmel olacak...