Bank Asya 1.Lig 23.Hafta | Samsunspor'umuz 1 - 0 Manisaspor

Başlatan MeL_55, 15 February 2009, 16:43:58

« önceki - sonraki »

samsunum

Alıntı yapılan: Ant55 - 22 February 2009, 17:20:28
Kardeş http://imageshack.us a gir oraya resimleri tek tek yükle, yüklediğin resimlerin adreslerinide buraya yapıştır

Padon kardeş yazdığını görmedim

olsun kardeş

yaman55

Alıntı yapılan: Ant55 - 22 February 2009, 17:21:50
Abi çok uzaktayız ya şu ara zor şimdilik öyle olmasa  :(
Alıntı yapılan: Ant55 - 22 February 2009, 17:21:50
Abi çok uzaktayız ya şu ara zor şimdilik öyle olmasa  :(

gelecek durumda olup gelmeyenlere lafım kardeşim

Kadir ÇELEBİ

Alınan bu galibiyet sayesinde Harika bir hafta sonu geçiriyorum bence bunu hak edenlerin en başında Fuat başkanımız gelir kendisine armağan olsun..

Her Zaman her Yerde en buyuk SAMSUN

KocumVolkan

öldük öldük dirildik ama güzel oldu ilk yarı çok iyiydik 2. yarı istemesekte defansa çekilmek zorunda kaldık hasan sağolsun hiç top ıskalamadı rafaelde maşallah tek başına takım en fazla ondan çektik tüm hava toplarını aldı,  volkan golu atmasına rağmen berbattı hiç adam geçip koşup takıma katkı saglamadı ki kaçırdıgı bir önemli pozisyonda vardı 2. yarıda . Hakemler bizi çok zorladı ama genede yendik :D 3 puan bizim oh :D

AntZ

Alıntı yapılan: yaman55 - 22 February 2009, 17:22:59
gelecek durumda olup gelmeyenlere lafım kardeşim

:) biliyorum kardeş takılıyorum, helal size, gidecek olanlara ve destek olanlara şimdiden Allah yolunuzu açık etsin. Gerçekten de bu maç kaçmaz fırsatı olanlar kaçırmasın

YaşarDoğu

22 February 2009, 17:33:41 #921 Son düzenlenme: 22 February 2009, 17:43:03 slymnbsrn

mac öncesi

gozgoz yýlmaz

Levent Eriş'i, Tolga serefssizini mağlup ettik çok mutluyum.Êrman güraçar denen yaratık, Samsun'da yediğin ekmek haram olsun. hakem tetikçinin önde gideniydi, onu da yendik. en az 10.000 kişi vardı bugün statta. bu takıma destek vermeyen yerel yönetimlere ne desek azdır. devre arasında 3-4 takviye yapsaydık şu an ilk 2'ye oynuyorduk.

YaşarDoğu

şunları büyük şekilde nasıl siteye koyabilirim?

amisos55

Arkadaşlar maçtan yeni geldim.Stad muhteşemdi maraton tamame doluydu. Bld evleri tarafte boşluklar vardı ama maratondaki destek 90 dakika boyunca sürdü. Maça girişte maratonda yoğunluk olmakla birlikte Gazi Belediye başkan adayı Nihat Batur ve Büyükşehir belediye başkan adayı Mehmet Atalayda maça mraton tribünde taraftarlarla birlite gişelerden girdiler. Stada girdiklerinde taraftarın yoğun ilgisiyle karşılaştılar. Her nekadar seçim yatırımı bile olsa seçim turlarına da kulubümüzü ziyaret ederek başladıklarını düşünürsek diğer adaylara göre gönlümüzde bir adım öndeler.

Maçın başlarında belediye evleri tarafında korner organizasyonunda kalenin önünde topu bulan Volkan golünü attı. Golden sonra ilk yarı manisa bastırsada çok etkili olamadılar.

İkinci yarıda pozisyonları daa etkili olan manisada cenk ve tolga doğantezi hoca oyundan alarak başladı. Samsunda görmeye alışık olduğumuz şekilde ikinci yarıda sayısız fırsattan yararlanamadık. Kontralarla bulduğumuz toplarda Volkan ve turgutun son vuruşlarda başarısız olması takım olarak rahatlamamıza engel ıoldu.
İkinci yarıda Turgut sağ tarafta Volkandan pası alıp defansı çalımladı Sol ayağı ile vurduğu %100 lük pozisyonu dışarıya attı. Gerçekten kahrolduğumuz bir andı.
İkinci yarıda ayrıca Sercanın penaltı noktasında soldn gelen topa vurduğu topu kaleci dışarı çeldi ancak gol olması durumunda son zamanlardaki en güzel rovaşata golü olacaktı.
86 da tanjunun kupa yarı finalinde sakaryaya attığı gol gözümde canlandı:)

Ayrıca ikinci yarıda futbolun ilahları Samsunsporumuzun yanındaydı. Manisanın 4 ün üzerinde net pozisyonu vardı. bunlardan benim uzak olmama rağmen sayabildiğim 3 tanesi direkten döndü.
Herşeyin yanında muhteşem Samsun taraftarını tribünlerde stadda görmek çok güzeldi.

Bütün oyuncularımıza tebrikler.....

Tufan

karşıdan maraton resmi istiyoruz çeken vardır mutlaka.