Bank Asya 1.Lig 23.Hafta | Samsunspor'umuz 1 - 0 Manisaspor

Başlatan MeL_55, 15 February 2009, 16:43:58

« önceki - sonraki »

maviay55

AlıntıSamsunspor kendi sahasında Manisaspor'u konuk ediyor. Samsunspor'a başarılar diliyoruz.
Saat: 13.30

Yer: 19 Mayıs Stadı

Samsunspor: Hasan, Turgay, Turgut, Can, Hakan, Ömür, Kenan, Oktay, Volkan, Veysel, Sercan

Samsunspor Yedekler: Eray, Serkan, Gökhan, Burhan, İsmail, Hakan Akman, Tanju

Manisaspor: Ufuk, Tolga, Rafael, Sezer, Güven, Fatih, Cenk, Borbiconi, Erman, Hüseyin Serhat

Manisaspor Yedekleri: İlker, Muhammet, Fatih, Murat, Ergin, Yiğit, İlker

Hakemler: Erbay Aldemir, Ayhan Akgöz, Gökmen Arda

55.hakan

hocam burhan ı kadroya aldın madem ilk 11 de oynatsaydın sakatlanınca çıkarırdın

red_white

kuzey55

Burhan ve muratın olmaması kötü.en azından burhan oynasaydı iyi olurdu.kenan ve hasandan başka tecrübeli oyuncumuz yok kadroda.inşallah alnımızın akıyla çıkarız bu maçtan.

red_white

kendi evimizde oynuyoruz burhan sakatsa hakan akmanı al neyse bir bildiği vardır hocanın

celebi

Alıntı yapılan: hakanelgun - 22 February 2009, 14:00:49
hocam burhan ı kadroya aldın madem ilk 11 de oynatsaydın sakatlanınca çıkarırdın

şimdilik riske etmek istememeiştir galiba

ugrass

55.hakan

Alıntı yapılan: celebi - 22 February 2009, 14:04:37
şimdilik riske etmek istememeiştir galiba
ilk onbirde oynatıp sakatlanırsa çıkarırdı ama sonradan soktuğunda sakatlanıp tekrar çıkarma riski var diye söylemiştim..hakan koçarslan ı oynattığı iyi oldu bence sezer den ayrılmamalı manisa onsuz atak yapmakta zorlanıyor..

kuzey55

kendi sahamızda forvetsiz mi oynayacağız anlamıyorum?

talip55

arkadaslar radyo yayını varmı acaba bılgınız varmı

red_white

Gaziosmanpaşalı3455

22 February 2009, 14:20:05 #236 Son düzenlenme: 22 February 2009, 16:35:01 Gaziosmanpaþalý3455
gecen haftaki rezil trabzonlu hakem faciası tekerür etmesse kalıbımı basarım bu hafta maçı alırız arkadaşlar NE DEDİM SİZE SAYFA 17

celebi

Gaziosmanpaşalı3455

Alıntı yapılan: kuzey55 - 22 February 2009, 14:17:21
kendi sahamızda forvetsiz mi oynayacağız anlamıyorum?
kuzey kardeşim kendi sahamızda defans ve kaleci haric bizde herkez forvet gibi sercan özellikle. bu hafta formsuz turgutun bile gol atacağına kanatım var

celebi