Bank Asya 1.Lig 21.Hafta | Samsunspor'umuz 2 - 1 Karsiyaka

Başlatan MeL_55, 01 February 2009, 16:41:39

« önceki - sonraki »

red_white

cembaba

Alıntı yapılan: red_white - 08 February 2009, 23:26:12
önümüze bakalım geriyee değil

evet kardeşim önümüze bakalım. Artık bu maç geride kaldı...

SAMSUN.NET

Alıntı yapılan: seckin55 - 08 February 2009, 23:41:22
200 kişi dedıgın grup 90 dakika susmadan takımı destekledi...200 de olsa 20 de olsa farketmez...kimselerin kalbini kırma burda.tek ortak noktamız samsunspordur..hepimiz bu takımın altınlarıyız..

Ortak nokta Samsunspor hepimiz bu takımın altınlarıyız.

Bu sözden sonra Daha fazla uzatmaya gerek yok inşalah önümüzdeki maçta daha çok resim...

Sercan

Ulan şu galibiyetimize bir sevinemedik.Hoca bir istifa etti karıştırdı ortalığı...

HoliganSamSunLu

güzel bir galibiyet oldu kuutluyorum bütün futbolcuları evimizd eiyiyiz şükürler olsun ama deplasmanda sıfır çekiyoruz

samsunmania

Alıntı yapılan: HoliganSamSunLu - 09 February 2009, 00:51:54
güzel bir galibiyet oldu kuutluyorum bütün futbolcuları evimizd eiyiyiz şükürler olsun ama deplasmanda sıfır çekiyoruz

Deplasman işini bir halletsek çok acaip bir yerde bitireceğiz ligi ama oyuncularımız tecrübesiz. Deplasmanda rakip tribünden çok etkileniyorlar gibi geliyor bana.

samsunmania

09 February 2009, 01:12:40 #741 Son düzenlenme: 09 February 2009, 01:15:36 samsunmania55
Gelelim maça. Birgün kalpten gidecem vallahi. Soğuk terler attım ama değdi doğrusu. Çok kritik bir galibiyet aldık. Mazallah yenemeseydik geçen seneki sıkıntıları yaşayabilirdik şimdiden.
Hoca işi de yönetim tarafından halledilir diye düşünüyorum. Ercüment hocanın çözülemeyecek problemleri varsa kimsenin yapabileceği bir şey yok demektir.O yüzden galibiyetin keyfini çıkartalım. Bu bizim hakkımız.

ramcQ_55

özledim  süper ligi
kerataları cok özledim ey gidi bursa ankara istanbul azmı gitmedik bee 
hadi aslanlarım gaza gelelim artık cıkalım süper lige  ;D ;D

Mert

Alıntı yapılan: ramcQ_55 - 09 February 2009, 01:18:45
özledim  süper ligi
kerataları cok özledim ey gidi bursa ankara istanbul azmı gitmedik bee 
hadi aslanlarım gaza gelelim artık cıkalım süper lige  ;D ;D

İnşallah kardeşim o günleri de görcez.Ama şu iç sıkıntılar olmasa çok iyi olacak.Maddi sıkıntılar derken şimdi ercüment  hocanın darbesi vuracak bizi.Futbolcular ister istemez etkilenecek bundan.Keşke geri dönse de görevine devam etse...

pitbul055

Karşıyakaya oynadığımız futbolun yarısını geçen hafta giresuna oynasaydık dağıtırdık valla.hala o maça yanıyorum

King Of The North

Alem duysun kral Samsun,sıra Güngören'de,ondan sonra Manisa.Tam seri yakalayacaqk havadayız,utandırmaz inşallah.
Kafadaki 3 takım yenildi üstelik kimsenin beklemediği şekilde Manisa 6 yedi,Kasımpaşa evinde Giresuna yenildi. Ya arkadaşlar şuradan hiç değilse play-of oynamamız lazım.Desteğe devam lütfen.Alt yapı gümbür gümbür geliyor.

emre

Alıntı yapılan: pitbul055 - 09 February 2009, 12:12:49
Karşıyakaya oynadığımız futbolun yarısını geçen hafta giresuna oynasaydık dağıtırdık valla.hala o maça yanıyorum

sorma kardeşim yaa en kolay alcağımız ve en karlı çıkacağımız haftalardan biriydi.bi türlü şansımız tutmuyor onlara karsı.nese karsıyaka yı yenmek güzeldi inş güngören ide yenip üst sıralara çıkarız.özledik süper ligi yahuu

samsunum

arkadaşlar siteye nasıl video yükleyebilirim .
dün maçta çektiğim  videolar arasında  1.golümüz de var ama yüklemesini bilmiyorum yardımcı olurmusunuz ? şimdiden teşekkürler

Cadde55

Alıntı yapılan: mahmut 55 - 09 February 2009, 14:40:30
arkadaşlar siteye nasıl video yükleyebilirim .
dün maçta çektiğim  videolar arasında  1.golümüz de var ama yüklemesini bilmiyorum yardımcı olurmusunuz ? şimdiden teşekkürler

İlk golün videosu bende de var, akşam googlevideoya yükledim ama, cepten çektiğim için görüntüyü bozdu, başka siteden yükleyecem....

Videoyu öncelikle youtube, izlesene, googlevideo vb. sitelere yüklemen gerekir, buralara yüklemen içinde o sitelere üye olman gerekiyor, üye olduktan sonra sitede "video yükle" veya "video upload" gibi butonlar vardır, onu tıklıyon, gerekli yerleri dolduruyosun, videonun bağlantısını (yani gözat diye bir buton vardır onu tıklayıp videonu bilgisayardan bulup okeyliyorsun) girdikten sonra, belli bir süre bekliyon, videon uygunsa yayınlanır, daha sonra da linkini burada paylaşırsın.... anlamadığın yer varsa özelden sorabilirsin, topici kirletmeyelim....

samsunum