Bank Asya 1.Lig 21.Hafta | Samsunspor'umuz 2 - 1 Karsiyaka

Başlatan MeL_55, 01 February 2009, 16:41:39

« önceki - sonraki »

kumköylü ahmet

ben bu ligden birsey anlamadim
yine ilk 6 umudu dogdu ama yenilirsek haftaya ki insallah yeneriz ligin dibine yine bu nasil lig boyle yaaa
ama bize 2 hafta arka arkaya yenmek haram gibi birsey ...

insallah yenip samsunsporu degil seneye bizim icin busene bu lig son olsun insallah...
ilk 6 sonra super lig ver elini insallah samsunspor allah ayrdimcin olsun insallah

Efsane Meskenler

bu gun takım guzel bir galıbıyet aldı  once trıbunlerden soz etmek ıstıyorum gecen hafta ıcınde 55 gençlik grubu dernek actıgını ve maçlara gelcegını duymuştum ve geldıler ama maç oncesı bızım oraya gırceklerını duyunca once sevındım sonra bıraz dedırgın olduk acıkcası cunku kavga felan cıkmasını ıstemıyodum zaten bayagıdır grubumuzdan ınsanlar ayrılıyo sımdı bıde bunlarla kavga ettıkmı bunlarda ayrıldımı ıyı olmazdı ama neysekı bekledıgım gıbı olmadı ıyı anlaştık bizim harıcımızde maraton olsun kapalıolsun butun gruplar cok harıkaydı maça gelirsek anlatmaya gerek yok sercan adeta  uçurdu bizi ama bu maç butun topcularımız cok guzel oynadı haftaya gungorenıde yenersek manisa maçını düşünemiyom.. :)

SAMSUN.NET

Birazdan taraftar videosu geliyor arkadaşlar. Kale arkasından maçı takip ettik elinde marotonun görüntüleri olan varsa paylaşsın sitemizde yayınlarız..

Efsane Meskenler

kimse yanlış anlamasın ama şirinlerden başka kımsenın resmi yok  maraton trıbune cok guzeldi mesela bu gun  ;)

cembaba

Alıntı yapılan: Efsane Meskenler - 08 February 2009, 19:22:11
kimse yanlış anlamasın ama şirinlerden başka kımsenın resmi yok  maraton trıbune cok guzeldi mesela bu gun  ;)

banada öyle geldi biraz :S

SAMSUN.NET

Mesajımdada belirttim Arkadaşlar orda izledik maçı o yüzden.elinde marotonun resimleri veya videosu olan varsa gönderirseniz seve seve yayınlarız. Bizim için önemli olan samsunspor ve samsunspor taraftarı.

mehmet yılmaz

08 February 2009, 19:36:25 #696 Son düzenlenme: 08 February 2009, 19:38:36 samsuni

birdost

08 February 2009, 19:43:11 #698 Son düzenlenme: 08 February 2009, 19:46:39 birdost
 Samsunsporu almış olduğu galibiyetten ötürü kutlarım.Zaten Samsunspor gibi büyük bir camiaya böyle sonuç yakışırdı.Ajanssporda teknik direktörünüzün isfita ettiği yönünde bir haber vardı gerekçe nedir acaba.

Tufan

bugün sahada oynanan futbol umut verdi bana takım korkmadan oynadı yenik duruma düşüncede baskıyı korudu gollerin geleceği belliydi. Ercüment hocayı bir konuda eleştiricem takım önde diye 2 tane forvetini niye cıkarıyorsun be hocam burhan çıkınca yarı sahamızda çok baskı yedik maç bitmek bilmedi. istifa konusunda yönetimle sorunları var galiba umarım halledilir takım iyi gidirken bırakmamalı.

tribünleri gelince arkadaşlar 10dk kadar geç kalmış gişede maraton bileti yokmuş bu yeterli cevaptır herhalde 10bin belkide daha fazlaydık.(4bin yazan haberexenede selam olsun)
tribünde atmosfer güzeldi sögütlübahcenin maratona geçmesi çok iyi olmuş uyumuyor artık maraton.
nazar değmez umarım.

SAMSUN.NET

Arkadaşım bu konuda tartışma yaratmaya gerek varmı. Elimizde olanı yayınlamaya çalışıyoruz samsuni arkadasımda diğer resimleri paylaştı. Sonuçta biz size hizmet etmeye çalışıyoruz ayrımcılık yapmak gibi bi düşüncemiz olamaz. Lütfen emeğe saygı.

karsiyakali85

aldığınız galibiyetten dolayı kutlarız sizi arkadaşlar.Ayrıca gösterilen misafirperverlik için de teşekkür ederiz.Bundan sonraki maçlarda başarılar. Umarım biz ilk 2den siz de ilk altıdan süperligin yolunu tutarsınız.hakettiğiniz yer orası çünkü...

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: karsiyakali85 - 08 February 2009, 19:54:12
aldığınız galibiyetten dolayı kutlarız sizi arkadaşlar.Ayrıca gösterilen misafirperverlik için de teşekkür ederiz.Bundan sonraki maçlarda başarılar. Umarım biz ilk 2den siz de ilk altıdan süperligin yolunu tutarsınız.hakettiğiniz yer orası çünkü...

eyvallah kardeşim sağolun sizlerde adam gibi geldiniz adam gibi gittiniz, süperlig yolunda başarılar

Akyol

Alıntı yapılan: karsiyakali85 - 08 February 2009, 19:54:12
inşallah sizede kalan maçlarınızda başarılar...

Kaya

maçla ilgili yorumu sevinçli bir o kadar da huzurlu bir şekilde buraya yazmak isterdim ama işte malum biz sevinirken üzülmeye layık görülmüş taraftarlarız.yine de kısaca maçala ilgili gözlemlerimi belirteyim

Kalemiz her zaman ki gibi emin ellerdeydi frikik golünde maçın en kötü adamı olan  >:(özgüç >:( sağolsun 9-15 i neredeyse 12 metre yapacaktı ama hakvermek lazım bizim futbolcularımızda biraz uynaık olup ileriye doğru atılmaları lazımdı nitekim ikinci frikikte bunu akıllarına getirdiler

Defensif anlamda bugün sıkıntılar yaşasakta genelde izlediğimiz bildiğimiz defansımız büyük bireysel hata yapmadan maçı tamaladı can bilindiği üzere yine mücadelesini en üst seviyede yansıttı kenan kaptan ve turgay da öyle ama bugün veysel i tanıyamadım halbuki iki hafta önce kartal maçında çok beğenmiş sahanın yıldızı olarak görmüştüm ani bir düşüş yaşıyor kısa zamanda atlatacaktır inşallah

Orta alan konusuna gelince ömür belki de son haftalarda SAMSUNSPOR daki en güzel günlerini geçiriyor oktay bugün her zaman ki gibi büyük katkıda bulundu atılan frikik golü ve ikinci goldeki müthiş ters topu bizi hedefe götürdü keşke böyle dikine giden bir kaç tane daha oyuncumuz olsa,sercan a gelince bugün gördük ki sercan arzulu olunca aç olunca büyük işler yapabiliyor he çok mu iyidi belki bundan çok daha iyi oynayabilirdi ama isteği zaten yeterdi.vee MURAT o nasıl bir hırstır o nasıl bir azim saha da basmadık yer bırakmadı hem pres yapacaksın hem pas yapacaksın hem gol arayacaksın 2 tane füze gibi şut çıkaracaksın gerçekten çok iyisin murat ALLAH nazarlardan saklasın maçın yıldızı bana göre bugün MURAT!tır.turgut her zaman ki koşularını 2.yarının sonlarına doğru yaptı son dakikalarda sıkıntı çekmemizi önleyip skoru 3 yapabilirdi ama sürekli diyorum yine diyteceğim çalış be kardeşim şu son vuruşlara çalış ne olur yani ne kaybedersin.

Kısacası lig için önemli bir rakiptir karşıyaka oturmuş ne yaptığını bilen bir takım bugün evmizde ki bu maçta böyle oynadıklarına bakmayın ilk 6 nın içinde kesinlikle olacaklardır bundan sonraki maçlarında başarılar dileriz.

Son sözüm  adı Süper olan lig in  hakemine ey özgüç sen bırak bu işi bugün elinden ne geliyorsa yaptın ama gücün yetmedi sana rağmen kazandık sana kapak olsun özgüç hadi güle güle