Bank Asya 1.Lig 21.Hafta | Samsunspor'umuz 2 - 1 Karsiyaka

Başlatan MeL_55, 01 February 2009, 16:41:39

« önceki - sonraki »

red_white

King Of The North

Baskent_Samsunspor

Akyol

Alıntı yapılan: HaSaNCaN - 07 February 2009, 19:30:48
bilet fiyatları Samsunspor.org.tr de kale arkası 3 maraton 5 kapalı 10 yazıyor.
hasancan siteye guvenme ordaki yoneticilerin kendilerindén haberi yok ;)

cembaba

Alıntı yapılan: AKYOL55 - 07 February 2009, 20:34:05
hasancan siteye guvenme ordaki yoneticilerin kendilerindén haberi yok ;)

aynen yaa.. kendilerinden haberleri yok.. Ama doğrudur yani büyük ihtimal.. ;)

55.hakan

kasığında ağrı olan burhan yarın oynayabilecekmiş.. zor olan bir maçı kolay geçirebilmek için erken gol bulmalıyız ama bulamasakta stres yapmadan maç sonuna kadar kovalamalıyız golu

Akyol

Yönetim kurulumuz ilginç kararar almaya başladılar hayırlı olsun!!!2 haftadır haydi SAMSUN maça dedik 1 lira ve 3 liralık biletlerle takımınızı desteklemeye gelin dedik CEMBABA ve LİSELİ ŞİRİNLER'den kardeşlerim afişler hazırlayıp emekler sarfettiler ama şu an itibariyle maalesef bu emekler %50 oranında boşa gitti yarın stat önündeki söylemleri şimdiden duyar gibiyim yazık 2.yarıda bilet fiyatlarımız bunlar hep böyle gidecek demişlerdi demekki herşey bir yere kadarmış  :-\

kaan

kayacan

Ben Samsunspor teknikdirektörü olsaydım, yazın davrazdaki hazırlık kampında 2 kez birde ligde toplam 3 kez karşıyaka ile karşılaşmış ve karşıyakanın eksik yönlerini bilen eski teknik direktör hayrettine telefon açar tavsiyelerini alırdım.

Sercan

08 February 2009, 00:51:33 #159 Son düzenlenme: 08 February 2009, 01:00:53 55sercan55
Arkadaşlar şu an trt3'de "Biz Zamanlar Ligimiz" adlı program var eski lig maçlarını gösteriyor...

Şu an rize - SAMSUNSPORUMUZ maçı var...

supernatural_55

bence bilet fiyatlarını yönetim kartal maçından dolayı arttrdı.kale arkası 1 lira ama bomboş özellikle belediye evlri tarafı.en azndan gelen zaten geliyo gelir artsın dedi adamlar galiba

Akyol

Alıntı yapılan: kayacan - 08 February 2009, 00:40:32
Ben Samsunspor teknikdirektörü olsaydım, yazın davrazdaki hazırlık kampında 2 kez birde ligde toplam 3 kez karşıyaka ile karşılaşmış ve karşıyakanın eksik yönlerini bilen eski teknik direktör hayrettine telefon açar tavsiyelerini alırdım.
hayrettin e gerek yok sonuçta aynı futbolcular ve hocamızın ondan daha güvenilir bir hoca olduğu kanısındayım inşallah galip gelicez umutluyum ;)

hakan55

maca 10 saat 10 dk var sımdıden heycanlıyız...
inşallah galıp gelecegızz

celebi

evet maç saati yaklaşıyor bakalı hayırlısı

harbisamsunsporlu5517

allah ızın verırse 12 gıbı evden cıkacagım hava bıraz bozsada kısmetse stadakı yerımı alacagım