Bank Asya 1.Lig 21.Hafta | Samsunspor'umuz 2 - 1 Karsiyaka

Başlatan MeL_55, 01 February 2009, 16:41:39

« önceki - sonraki »

SAMSUNLU ORUMA 55

Kaya

Tek düşünmemiz gerekn karşıyaka yı nasıl yeneceğimizken ercüment hocayla ilgili konuşmak ne derece doğru anlamak mümkün değil :-\ ki geldiğinden beri son giresun maçı hariç hiç pasif futbol oynattığını rakibe boyun eğdiğimizi görmedim.

Konu başlığı SAMSUNSPOR-karşıyaka: yeneceğiz başka yolu yok !

Akyol

aynen katılıyorum arkadaşlar yargılama zamanı şimdi değil şimdi destek zamanı bu takımı seven herkes görevini en iyi şekilde yapsın ve takımımızı desteklesin karşıyakayı yenelim morallenelim ;)

ramcQ_55

ertuğrul sağlamda yeni idi ama takımı nerelere getirmişdi ismail uyanık ne demişdi ertuğrula bi sene daha kal takımı ucuralım ama bana destek yok diyerek gitmişdi hayalindeki takıma
şimdi sıra ercument coşkunderede ihşallah gitmezde seneye takımı ucururuz hepberaber
İHŞALLAH

Mert

Hayrettinin bu takımda hala hocalık yaptığını düşünsenize aman sabahlar olmasın  :D

harbisamsunsporlu5517

hava super inşallah yarında boyle olurda hasret bıter

By-ProXys

Alıntı yapılan: harbisamsunsporlu5517 - 07 February 2009, 12:14:46
hava super inşallah yarında boyle olurda hasret bıter

haklısın kardesım Cok GuzeL hava buqun yarın da umarım böyle olur.. HAdı hayırlısı Samsunsporumuzu guzel gunlerde görmek ıstıyoruz.. allah yardımcımız olsun..

Akyol

inşallah yarında hava böyle olacak ve SAMSUN halkı çoluk çocuk stada gelip takımını destekleyecek içimden bir his stat büyük ölçüde dolacak diyor takımda galip gelirse değmeyin keyfimize :)

Yalnızca BİZ

Bu sezonun en dolu tribünleri olacak yarın inşallah...

By-ProXys

Alıntı yapılan: Yalnızca BİZ - 07 February 2009, 12:35:21
Bu sezonun en dolu tribünleri olacak yarın inşallah...

İNŞALLAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHH

Mert

Moralinizi bozmayım ama yarın havalar kapanacak diyolar arkadaşlar inşallah bozulmaz hava.

Sercan

SBK yine kazandı bugün yarında inşallah SAMSUNSPORUMUZ...

King Of The North

Karşıyaka maçı çok zor geçecek ve bu maçtan korkuyorum yenilebiliriz.Umarım 1-0 da olsa bizim olur.Alttan kurtulmamız lazım bir an önce.

yaman55

HaSaNCaN

bilet fiyatları Samsunspor.org.tr de kale arkası 3 maraton 5 kapalı 10 yazıyor.