Başkan Köktaş'a soru, temenni ve talepleriniz...

Başlatan mehmet yılmaz, 05 February 2009, 17:46:40

« önceki - sonraki »

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: samsunmania55 - 05 February 2009, 20:25:13
Temlikler hususunda büyük bir girişm başlatmayı düşünüyorlar mı? Galip Öztürk hazır bu işe el atmaya başlamışken onunla birlikte temliklerin kaldırılması için bir çalışma yapabilirler mi?

(Eski yöneticilerin temlikleri.)

Bu konuyla ilgili Yönetimin ileride olumlu gelişmeler bekliyoruz dediğini hatırlıyoruz Bir açıklama yapılmadı o gunden bu gune..

Yönetim Kalıcı gelir getirebilecek hangi projeler üzerinde duruyor bunları açıklamasını bekliyoruz..

Galip Öztürk'ün verdiği yemekte söylediği bir sözü hatırlatalım kendilerine ''Samsunda yer sorunu olmadığını düşünüyorum ve Samsunsporla ilgili projelere destek verecek iş adamlarının olduğuna inanıyorum sözlerini'' Yönetimin bu konudaki düşüncelerini açıkca belirtmesini isteyelim..

Taraftarın Birleşmesi konusunda artık ciddi çabalar sarf etmelerini bekliyoruz..

samsunmania

Kongre zamanı geldiğinde yönetim kurulunu 2 katına çıkartıp görve devam etme gibi bir niyetleri var mı? (Maddi kaynak sağlamayan yöneticileri de devre dışı bırakarak)

İstanbul'daki iş adamları neden kulübe yardım etmiyor?(Metro hariç)

Başkanımız neden YZY nin ziyaretine gidip bire bir kendisini sıkıştırmıyor? Bunu Fuat KÖKTAŞ olarak değil Samsunspor Başkanı olarak yapabilir.

mehmet yılmaz

:)

Ya o kadar çok soru oldu -ki hepsi de önemli ve değerli- sanırım hepsini sormaya kalksam benden başka kimse konuşamaz. Bu nedenle mümkün olduğunca soracağım ama bu mümkünün adedi ne olur bilemiyorum.

Mert

Mehmet abi benim sorum sadece şu;Bir dahaki başkanlık seçimlerinde aday olacakmıymış zaten bu soru garanti sorulacaktır eminim.
Keşke bir daha aday olsa.

Baskent_Samsunspor

kesinlikle samsunstore her çeşit malzemenin bulanabileceği bunun mutlaka üzerinde durulmalı mehmet bey bu konunun üstünde mutlaka durr..

Sercan

Alıntı yapılan: samsuni - 05 February 2009, 23:53:26

Ya o kadar çok soru oldu -ki hepsi de önemli ve değerli- sanırım hepsini sormaya kalksam benden başka kimse konuşamaz. Bu nedenle mümkün olduğunca soracağım ama bu mümkünün adedi ne olur bilemiyorum.
abicim aşağı yukarı senin kafandaki sorularla bizim düşündüklerimiz aynı...

samsunmania

Alıntı yapılan: samsuni - 05 February 2009, 23:53:26

Konuşturma kardeşim. Zaten bizim fikirlerimizden daha değerli fkirler ortaya koyan olsaydı çok farklı yerlerde olurduk. Sen soruları birleştirerek sorarsın. Bu sorular üstüne fazla soru soran çıkmaz zaten. :D :D

mehmet yılmaz

Siz yemek yiyin uleyn, ben soru soracağım.
Birader sen de şurdan paket yap bana, evde yerim diyeyim en iyisi..  ;D

samsunmania

Alıntı yapılan: samsuni - 06 February 2009, 01:01:22
Siz yemek yiyin uleyn, ben soru soracağım.
Birader sen de şurdan paket yap bana, evde yerim diyeyim en iyisi..  ;D

Budur.İtiraz eden olursa kafasına yazdığın kitabı at.Samsunsporluluğu öğrensinler. Kitabımızın da reklamı olur aradan. :D :D

Akyol

yok kitabımızı atmasın  o kitap değerli ama illa atacaksa yzy nin sizin için kitapçığını atsın bence :D

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: samsunmania55 - 06 February 2009, 01:03:40
Budur.İtiraz eden olursa kafasına yazdığın kitabı at. Kitabımızın da reklamı olur aradan. :D :D

Yok abi ,beleş mi bu kitap diye almaya kalkarlar... Güya Samsun'da spor basını ama düşünün Samsunspor kitabı ve bir-iki kişi dışında daha kitabı okuyan yok. Tek tesellim hiç kitap okumuyor olmaları :) Bize özel değil yani, Cin Ali serisinden bu yana işleri olmamış...  ;D

samsunmania

Alıntı yapılan: samsuni - 06 February 2009, 01:05:58
Yok abi ,beleş mi bu kitap diye almaya kalkarlar... Güya Samsun'da spor basını ama düşünün Samsunspor kitabı ve bir-iki kişi dışında daha kitabı okuyan yok. Tek tesellim hiç kitap okumuyor olmaları :) Bize özel değil yani, Cin Ali serisinden bu yana işleri olmamış...  ;D

Valla doğru söze ne hacet.Yanlış meslek seçmişiz azizim. Bunların çoğunu arka cebimizden çıkartırdık.

HoliganSamSunLu

Fuat Köktaş Başkanımıza şu soruyu merakla sormak istiyorum kendisi iktidar partisinden gelen bir insan il başkanlığı yapmış bir şahsiyet buna karşın halen iktidar partisinden ve partinin büyükşehir belediye başkanından (adayından) neden etkin bir destek alınamıyor bunu şahsı gerçekleştiremiyorsa Samsunda başka kim gerçekleştirebilir bunun sebebi ne girişimde bulunulmuş ise neden destek gelmedi bunu paylaşmasını istiyoruö.

samsunmania

Alıntı yapılan: HoliganSamSunLu - 06 February 2009, 01:13:43
Fuat Köktaş Başkanımıza şu soruyu merakla sormak istiyorum kendisi iktidar partisinden gelen bir insan il başkanlığı yapmış bir şahsiyet buna karşın halen iktidar partisinden ve partinin büyükşehir belediye başkanından (adayından) neden etkin bir destek alınamıyor bunu şahsı gerçekleştiremiyorsa Samsunda başka kim gerçekleştirebilir bunun sebebi ne girişimde bulunulmuş ise neden destek gelmedi bunu paylaşmasını istiyoruö.

Cevap şu kardeşim. Başkanımız iktidar partisi il başkanı iken YZY ile sorunlar yaşadı. YZY'nin sorun yaşamadığı adam yok ki. O yüzden kimse bunu yeniden aday olarak görmek istemedi ama yerine adam bulamadılar.

HoliganSamSunLu