Bank Asya 1.Lig 21.Hafta | Samsunspor'umuz 2 - 1 Karsiyaka

Başlatan MeL_55, 01 February 2009, 16:41:39

« önceki - sonraki »

kaan

Eline sağlık cembaba allah hepinizden razı olsun.

Çok güzel bir fikir fikirdede kalmayıp uygulamaya sokmak ayrı bir teşekkürü hakediyor.Şunlardan biraz bastırıp assak çok hoş olur arkadaşlar.

Hasbi menteşeoğlu olsa alsa takımı uçakla tüm samsunun üstüne bildiri dağıtsa  ;D neyse çok uçtum biri beni durdursun :o

cembaba

Sağolun arkadaşlar.. Herşey Samsunspor' umuz için. istabuL Hegomanyasına Son !

Alıntı yapılan: berusa55 - 05 February 2009, 19:49:10
CemBaba kardeşim sana helal olsun demek kafi gelir mi bilmiyorum ama yüreğindeki Samsunspor'umuz aşkından dolayı seni tebrik ederim. Şu emeğinin karşılığında sana en güzel hediye sanırım takımımızın Pazar günü alacağı galibiyet olacaktır..

Aynen kardeşim.. Samsunsporumuz Galip Gelsinde Ne olursa olsun..!

Akyol

cembaba süpersin emeğine sağlık ama bişeyi unuttun mu bana mı öyle geliyor maraton bileti 3 lira diye biliyodum ama diyosan ki stad dolsun 1 lirada benden o zaman büyüksün :)

Gaziosmanpaşalı3455

05 February 2009, 20:35:41 #93 Son düzenlenme: 05 February 2009, 20:39:27 Gaziosmanpaþalý3455
Alıntı yapılan: CemBaba - 05 February 2009, 16:34:06

Arkadaşlar, böyle bişey basılıp dağıtılabilir..
TEK KELİME MÜKEMMEL EMEĞİNE SAĞLIK.SÜPER OLMUŞ..TEK İŞ BUNU DAĞITACAK GÖNÜLLÜ ARKADAŞ BULMAKTA. ARKADAŞIM PARA HUSUNA GELİNCE BEN GÖNÜLLÜYÜM NE KADAR GİDECEK Kİ  TANESİ 50 KURUŞ OLSA   100 ADETLİK MASRAFINI BEN KARŞILARIM YETERKİ BUNLAR BASILIP ŞEHRİN İŞLEK YERLERİNE ASILSIN.UMARIM DİĞER ARKADAŞLARIMDA BU DURUMA DUYARSIZ KALMAZLAR

cembaba

Akyol

Ben adım gibi eminim maç biletlerini pahalı sanıp gelmeyenler vardır yada maç gününü veya saatini bilmeyenler bu açıdan güzel bir çalışma bu işler gönül işi inşallah karşıyaka maçında müthiş bir taraftar profilimiz olur katkısı bulunan herkestan Allah razı olsun...

Gaziosmanpaşalı3455

ALLAH RAZI OLSUN EMEKLERİN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM.İSTANBULA GELİRSEN HABERİM OLSUN GÜNGÖREN MAÇINA SENİ VE DİĞER SAMSUNSPORLU KARDEŞLERİMİ BEKLİYORUM BEKLİYORUM

cembaba

Alıntı yapılan: Gaziosmanpaşalı3455 - 05 February 2009, 20:51:55
ALLAH RAZI OLSUN EMEKLERİN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM.İSTANBULA GELİRSEN HABERİM OLSUN GÜNGÖREN MAÇINA SENİ VE DİĞER SAMSUNSPORLU KARDEŞLERİMİ BEKLİYORUM BEKLİYORUM

Abi inşallah Allah nasip ederse.. Nasip kısmet.. Allah sizlerden de razı olsun..

King Of The North

Haydi Samsun maça.Tribünler dolsun 3 puan bizim olsun.

Kais

maraton 3 ytl sanırım ama maç pazar günü olması dolayısıyla dolacağına inanıyorum Allah utandırmasın inşallah

Tufan

illa renkli olmasına gerek yok siyah beyaz fotokopi çektirsek 5 kuruş tanesi 100 tanesi 5ytl
max 10liraya çok rahat yapılabilir. bu hafta imkan olmadı ama bundan sonraki içerdeki maçta bi organizasyon yapalım sitenin gençleri olarak halledelim şu işi.

Sercan

Cembaba kardeşim işi lafta bırakmadı.Helal olsun gerçekten...

Mert

Cembaba emeğine yüreğine sağlık.İnşallah bu emeklerin boşa gitmez.

cembaba

kardeşlerim, fiyatlarda bi değişiklik olabilir. Fakat sorun parada değil, insanların SAMSUNSPOR' u biraz olsun görerek takip etsinler. Zaten 1 TL yi gören gelecektir diye düşünüyorum. Bencede güzel bi organizasyon oldu. Lafta bırakmadım Sercan :D Aklıma soktun ama napim :)

Sercan

Alıntı yapılan: CemBaba - 05 February 2009, 23:35:27
kardeşlerim, fiyatlarda bi değişiklik olabilir. Fakat sorun parada değil, insanların SAMSUNSPOR' u biraz olsun görerek takip etsinler. Zaten 1 TL yi gören gelecektir diye düşünüyorum. Bencede güzel bi organizasyon oldu. Lafta bırakmadım Sercan :D Aklıma soktun ama napim :)

:D Bravo kardeşim başka birşey diyemiyorum,helal olsun...