Bank Asya 1.Lig 20.Hafta | Giresunspor 1 - 0 Samsunspor'umuz

Başlatan MeL_55, 24 January 2009, 16:52:15

« önceki - sonraki »

şimşek_55

2 hafta kaldı buyuk gune .Gecmezmı bu gunler  yaaaaaa

HoliganSamSunLu

Alıntı yapılan: sempatik bengülü - 01 February 2009, 22:12:36
valla abi diğer illerdeki giresunluları bilmem ama bursadaki özellikle bizim mahalledeki giresunlular ve giresunsporlular kadar adi insan yok

genel olarak öyleler malesef ben bunların adamanı rastlamadım ama bunları 2ye 3 e ayırmak falan olmaz çotanağınında alayınıda samsunda gerekeni yapmak lazım dost falan ya bu işler olmaz arkadaşlar türkiyede iki dost vardır Bursa Ankaragücü gerisi yalandır bizimde dostumuz yok kaşınanı kaşıcaz... bence düşmesinlerki seneye onları sevelim sırf o maça gidicem samsuna

Recep

YaşarDoğu

sadece sunu sölüyorum

o kalaycı Metin aktas  denen yaramaz herifin  şeyi kopsun >:( onun bunun cıkarması.

HaSaNCaN

şimşek_55

Kais

abiler herşey iyi,hasda maçın sonunda herkesin yüzü gülüyor.bunun yanında giresun karşılaması daha iyi gitmezmiydi beeeeeeeeeeeeeeee.şimdi ona takkım.İNŞALLAH gaziantep maçını alırsak 15 gün sonra maçın sonunda bunu yapalım.iyi gider ha.bugün maçın sonundaki tabloya gözlerim yaşardı.tabii ondan önce golü attığımızda sevinçten biraz ağladık maçın sonundaki tabloya duygulanmamak elde değildi hani.emeği geçen herkese bilassa futbolcu abilerimizeteknil heyet veeee giresunsporun o yağmur çamur demeden her maçına giden cefakar taraftarına ne kadar teşekkür etsek azdır

ne kadar sevınmıs kpkler

CeLL-O

Sadece Samsunspor

01 February 2009, 23:26:11 #653 Son düzenlenme: 01 February 2009, 23:55:04 yönetici
giresun,güngören,bolu,gaziantep belediye vs.

sıkıldım artık bu ligden gerçek ligemize bu sene çıkalım 1 sene daha bu eziyeti çekmek istemiyorum, kötü takımlar bizle alay eder hala geldi, u lan şöyle zengin bişe iş adamı olsaydım valla verirdim bütün paramı hepsi helal olsun, inşallah o günlerde gelecek, eğer bunlar küme düşmeye oynarlarsa son maçlarına gerçekten gitmek istiyorum şöyle güzelce bir el hareketi çekme için

**KaR6**

01 February 2009, 23:49:58 #654 Son düzenlenme: 01 February 2009, 23:56:04 **KaR6**
uzun uzun yazmak istemiyorum, arkadaslar değinmiş zaten.. bir kaç önemli hususu belirteceğim sadece..

ilk olarak daha stada girdiğimiz anda adam öldurebilecek cinsten bi taş 35ama55 le aramızdan geçti  1.5m mesafeden.. böyle gaddarlıga daha ilk dakikada ne sebep oldu cozemedim..

ikincisi takımla ilgili, böyle mahalle takımlarına böyle önemli açları kaybedersek işimiz çok zor, oraya gelen o taraftara yazık..

üçüncüsü ise sevgili(!) metin e.. akıl yasta değil basta derler ya, senin aklın hangi basta bugun anladık.. onda da bi tarafa surulecek kadar yok ama.. sana bi kaç kufur etmek isterdim ama malum sorumluluk bilincim var, sen de o da yok..

Sercan

kardeşim zaten bugün metin bizden kendisine bir ömür boyu yetecek kadar küfür yedi...

55yasin55

Alıntı yapılan: SADECE SAMSUNSPOR - 01 February 2009, 22:26:45
ya bide şu son fotoda o betonun olduğu yerde insanlar dışardan maçımı seyrediyor ;D

Giresunun öyle bi stadı varki heryerden izleniyo maç orası da inönü caddeleri

55yasin55

lan metin senin derdin neydi ts ile ilgili söylediklerimizmi dokundu

edmontdante

Alıntı yapılan: 35ama55 - 01 February 2009, 22:25:52
, Ama o Hakan Koçarslan'ın kırmızı kartı işin rengini değiştirdi , son yarım saat suni bir baskı yedık .. ..

zira Hakan'da oyle ama çok ama çok luzumsuz bir kart görerek takımı 10 kısı bıraktı .. Bir insan bu kadar salak olamaz , bu kadar saçma bir yerde sarı kartlık faul yapıp takımı 10 kısı bırakamaz , takımın kaderiyle oynadı adeta ..

Bu adamlara yol vereceksin.Adamda hastalık gereksiz kart görmek ona buna dayılanmak.Ercan'da Ertuğrul'da  dayılanırdı millete ama böyle değil.Hakeme hareketler,rakibin saçını çekmeler.Hani birde yeteneği olsa tamam bir yere kadar katlanırsın ama neye yarar ben anlamadım bu zamana kadar.

alperen_55

Maalesef kırılma maçları dediğimiz maçları bir türlü alamıyoruz. zannedersem bu tür maçlarda konsantire eksikliği hissediyoruz.giresun bu maça çok motive oldu hem taraftar,hem futbolcu çirkefliği yaşandı  hakan da bu na alet oldu. giresunun muhakkak almak zorunda olduğu bir maç tı.çünkü ligde alt sıradalar ve haftaya deplasmanda k.paşa ile oynuyor. ercüment hoca takımı kontra oynatsaydı daha başarılı olurduk diye düşünüyorum.