Bank Asya 1.Lig 20.Hafta | Giresunspor 1 - 0 Samsunspor'umuz

Başlatan MeL_55, 24 January 2009, 16:52:15

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: recep55 - 01 February 2009, 21:40:16
Samsuni
onların sitesinin yazdığına göre bizim taraftar ordu diye bağırmış bu doğrumu

En ufak bir ilgisi bile yok abi, Ordu'nun o'su bile geçmedi. Biz "i..e trabzon olamazsın şampiyon" diye bağırdık. Ne Ordu'suymuş?

şimşek_55

Arkadaslar o olmustur bu olmustur.Bıze  yapılanları unutmamız ıcın bır sebepmıdır. Bu Gıresun taraftarının  ne kadar  serefsız adı bır taraftar oldugunu anladık bu macta. Oyle boyle bu macı gecırdık ama Samsunspor  taraftarı asıldır  yucedır buyuktur. Onlara  gereken  ders  seneye  19 mayıs stadyumunda  fazlasıyla verılecektır buna ınanıyorum ben.  gıresun takımı duser dıyenlerede  ınatla o takım dusmez dıyorum   su 3 takım varken.  Sakarya,Kartal,Gungoren

Recep

Alıntı yapılan: samsuni - 01 February 2009, 22:00:36
En ufak bir ilgisi bile yok abi, Ordu'nun o'su bile geçmedi. Biz "i..e trabzon olamazsın şampiyon" diye bağırdık. Ne Ordu'suymuş?
gurbetçi çotanaklar diye bursalı giresunluların sitesinde maçı dinledim adamlar maçın başından sonuna kadar bunu yazdılar bide terbiyesiz adam müsvettesiler ki ağızlarından küfür eksik olmadı samsuna ama gereken cevap en güzel şekilde verilmiştir
ama inanın malatyalılar kocaeliler bunlardan daha fazla adam
terbiyesiz karaktersiz ******* gurbetçi çotanaklar
son söz TÜKÜRSEM SURATINIZA ACIRIM BİLLAHİ TÜKÜRÜĞÜME  çokanlar

Sioux

Alıntı yapılan: recep55 - 01 February 2009, 21:40:16
Samsuni
onların sitesinin yazdığına göre bizim taraftar ordu diye bağırmış bu doğrumu

Demek ki bunlar sadece kolpa değil sadece trabzonlu değil sadece klavye delikanlısı değil aynı zamanında iftiracı ve yalancılarmış.

Alışveriş merkezi önünde hareket yaparken Kafacı resinin kafasıyla ağzı burnu dağılan lavuğu da ziyerete gittinizmi? Karadeniz'in yüzkaraları, taş atıp topuklayan kolpalar.

şimşek_55

Trabzon  cıkarmaları  bunlar. Samsunda  tek gercek Samsunspordur  baska  dostu yoktur. Bundan sonra sıddet  taraftarıyım.

şimşek_55

Su SAmsunspor taraftarınında  kurbanı olurum beaaa.VEfakar,Cefakar  taraftarım ben  heryerdeyizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Sempatik Bengülü

Alıntı yapılan: recep55 - 01 February 2009, 22:05:46
gurbetçi çotanaklar diye bursalı giresunluların sitesinde maçı dinledim adamlar maçın başından sonuna kadar bunu yazdılar bide terbiyesiz adam müsvettesiler ki ağızlarından küfür eksik olmadı samsuna ama gereken cevap en güzel şekilde verilmiştir
ama inanın malatyalılar kocaeliler bunlardan daha fazla adam
terbiyesiz karaktersiz yaramaz gurbetçi çotanaklar
son söz TÜKÜRSEM SURATINIZA ACIRIM BİLLAHİ TÜKÜRÜĞÜME  çokanlar

valla abi diğer illerdeki giresunluları bilmem ama bursadaki özellikle bizim mahalledeki giresunlular ve giresunsporlular kadar adi insan yok

Baskent_Samsunspor

arkadaşların boruya şu hasancan kardeşimizn fotoğrafı girdi zorlarına giden bu işte

Allahınıza köle sizin bee

bu arada o marmaralı çokolara bi kaç sözüm var samsuna gelmeyenin .......................şerefsizler klavyeden salla dur karşında değil ya adam sanki hiçbirinizin anası bacısı yok kitapsız adiler

Recep

Alıntı yapılan: sempatik bengülü - 01 February 2009, 22:12:36
valla abi diğer illerdeki giresunluları bilmem ama bursadaki özellikle bizim mahalledeki giresunlular ve giresunsporlular kadar adi insan yok
belli zaten sempatik misafir olarak gelmiş ve ilk maçta kendilerini çok iyi ağırlayan büyük SAMSUNSPOR taraftarına yaptıklarına bak daha şehre girerken otobüsleri taşlama kalkmışlar düşmanımız bile delikanlı olmalı ama nerde bunlarda o delikanlılık bu günün yarınıda var hesap mutlaka kesilir

şimşek_55

Aynen  baskent  bende  orada   sahıt oldum,O cakmak   masoru  samsunda   gormek ısterım .
o zaman  ben onlara ana  ne demek bacı ne demk gosterırdım. Klavye delıkanlıları.Zorlarına gıttı  buyuk samsunspor taraftarı  tabııı

Kais

onlar buraya 100 kısı geldıler bız oraya 700 kısı gıttık bugun stadlarıda ılk defa o kadar dolmus ayrıca en dolmus halı buymus

red_white

ulan 3 5 adamsınız bide bize klavye delikanlılığı yaparsınız giresunun erkekleri nedir bilirim ben

Akyol

Alıntı yapılan: Kais - 01 February 2009, 22:19:19
onlar buraya 100 kısı geldıler bız oraya 700 kısı gıttık bugun stadlarıda ılk defa o kadar dolmus ayrıca en dolmus halı buymus
valla kais ben stadlarını bilmem ama biz epey bi dolduk diyorum ya inşallah bize taş atan grup SAMSUN'a gelir o kadar söylüyorum...

HaSaNCaN

01 February 2009, 22:22:44 #629 Son düzenlenme: 01 February 2009, 22:53:31 HaSaNCaN