Bank Asya 1.Lig 20.Hafta | Giresunspor 1 - 0 Samsunspor'umuz

Başlatan MeL_55, 24 January 2009, 16:52:15

« önceki - sonraki »

Kaya

Alıntı yapılan: samsuni - 01 February 2009, 20:37:51
Metin Aktaş tescilli bir Çömlekçi ürünüdür!

adi herif  >:( futbolcu olmuş ama adam olamamış

şimşek_55

COk kotu  sonuc. :(((((

Gıresun takımı  dusmez  arkadaslar.SAkarya,Kartal,Gungoren  bence  bu 3 takım dusecek

Kais

gıresun tam bı rezalettı yenı geldım stadından tutun seyırcısıne kadar ora bır sehır olamaz ora bır koy baska bısı dııl

Kais

adam demırlerın ustunden atlayıp stadın dısına cıkıyor sonra da tas alıp tekrar ıcerı gırıyor dolayısıylada bıze fırlatıyor ısde bu kadar acızler dısarda kacana sovduler ama kendılerı kacdı

şimşek_55

Samsunda sneeye   olay var. Lutfen bu sıtedede  kımse centılmenlıkten soz etmesın . Tum rakıp taraftarların  takımlarını samsunda  pataklamalı  .Ben artık bu gorusteyım.

mehmet yılmaz

Giresunspor taraftarını ikiye ayırmak lazım. Birinci grup olan Çotanaklar sadece takımlarını desteklediler; ikinci grup ise kale arkası ve kapalıdaki taraftar grupçukları. Tek yaptıkları şey bize küfür edip taş atmaktı; Giresunspor lehine tezahürat bile yapmadılar. Tek yaptıkları bu idi.

Bu insan müsvettesi tipler beni bile çileden çıkardılar.

0-1'e rağmen takımın oyunu iyi idi. Genç bir takımız, eksiklerimiz var. 10 kişi kalmasa idik 0-0 ya da 1-0 bitebilirdi. Giresun çok hayati bir galibiyet elde etti ama belki maçın yükünden bilemiyorum, hiç iyi oynayamadılar. Kötü bir takım görüntüsü çizdiler bence.

Trbinler arasında sorun yaşanabilir, futbol bu ama bir zamanlar milli takımda oynamış olan Metin Aktaş denen zavallının takımının golüne sevinmek yerine direkt bize harket çekmesi ardından da malzemesini tutması ve tahiriğini sürdürmesi anlaşılır gibi değildi. Bu gerçekten zavallı bir insan. Ama ben onun kuyruk acısının ta Süper Lig dönemine dayandığını biliyorum, neyse...

Biz orada TS'nin aleyhinde bağırdık, sanırım bu da kale akasındakileri ayrıca rahatsız etti.

Son dakikada gol yemek berbat bir duygu gerçekten de...

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: şimşek_55 - 01 February 2009, 21:21:14
Samsunda sneeye   olay var. Lutfen bu sıtedede  kımse centılmenlıkten soz etmesın . Tum rakıp taraftarların  takımlarını samsunda  pataklamalı  .Ben artık bu gorusteyım.

katılıyorum

Burak55

Gol Yedik Çamura Battık Ama 2 3 Tane Lavuk GiresunLu camımızı indirmeye Çalıştı butun araba aşşagı indigimizde 2 minibüs cevik kuvvet geldi yazıkLar oLsun !! Bizi Koruyacaklarına onLarı koruyorLar samsuN poLiside ßöyLe oLsa bakaLm taraftar qeLebiliomu samsuna .!!!

Recep

Samsuni
onların sitesinin yazdığına göre bizim taraftar ordu diye bağırmış bu doğrumu

Kais

Baskent_Samsunspor

bu garipler taraftarımızın yarısınıda çoluk çocuk dedi

bakın lan fotoğrafa işte babanız

Akyol

Alıntı yapılan: recep55 - 01 February 2009, 21:40:16
Samsuni
onların sitesinin yazdığına göre bizim taraftar ordu diye bağırmış bu doğrumu
kesinlikle ordu diye bağırmadık trabzon uşağı ib.. giresun dedik bizim hiçbirisiyle işimiz olmaz

Sercan

Recep

Alıntı yapılan: AKYOL10 - 01 February 2009, 21:49:40
kesinlikle ordu diye bağırmadık trabzon uşağı ib.. giresun dedik bizim hiçbirisiyle işimiz olmaz
bunlar var ya bunlar. ev sahibilermiş şerefsizler Samsuna geldiniz biz size misafirsiniz diye ağır bir yenilgi almamıza rağmen dokunmadık yoksa orada çıkma şansınız varmıydı demekki size adam muamelesi yapanda kabahat bi daha gelinde mumelenin kralını görürsünüz

Baskent_Samsunspor

lan bundan sonra bir giresunsporluyu çamura düşmüş görsem üstüne tükürüp geçicem

adiler ne yalan sallıyosunuz kolpa trabzonsporlular sizi