Bank Asya 1.Lig 20.Hafta | Giresunspor 1 - 0 Samsunspor'umuz

Başlatan MeL_55, 24 January 2009, 16:52:15

« önceki - sonraki »

maço

Alıntı yapılan: Sol Açık - 01 February 2009, 16:14:29
Bence Ercüment hocaya laf yok. Geldiğinde ne haldeydik, şimdi yine de toparlandık...

nasıl laf yok kımseye sormam ben kıme ne dıcegımı.

KocumVolkan

beyler 1 puan iyidir 3 haftadır yenilmemiş olucaz haydi samsun belki süpriz bir gol gelir volkandan ama 0-0 iyidir

Sempatik Bengülü

Alıntı yapılan: kaan - 01 February 2009, 16:13:48
90da vuralım hadi samsunum.

valla bende çok dua ediyorum son dk.'da bir gol atsakta neye uğradıklarını şaşırsalar

kadir55ist

burhanın kasımpaşaya son dakika golü vardı hatırlayanlar bilir 3 sezon önceydi galiba sert ayak üstü bir vuruş inşallah bu maçta da bizi böyle bir golle sevindirir

furkan5534

HoliganSamSunLu

gıcık oldum ben bu giresunlulara gerçi zaten gıcıktımda

kuzey55

gol yemiyoruz 3 haftadır.üstelik 10 kişi kalmış bir takım için böylesine ciddi bir maçta 1 puan gayet iyi...hem puan farkını koruyacağız hemde plaoff umutlarımızı gelecek haftalara taşıyacağız...tabi son dk yemez veya atmazsak...

kadir55ist

gerçi haco onuda oyundan almış gol atacak kimse kalmadı galiba
ercüment hocam keşte çok defansif olmasaydık ama neyse hayırlısı

serkancengiz

Sol Açık

Alıntı yapılan: camakf_55 - 01 February 2009, 16:15:10
nasıl laf yok kımseye sormam ben kıme ne dıcegımı.

Dostum niye sinirleniyorsun?! "Laf yok" dediysem sana, "sus, konuşma" demedim ki. Ben beğeniyorum dedim.

KocumVolkan

Alıntı yapılan: kuzey55 - 01 February 2009, 16:17:08
gol yemiyoruz 3 haftadır.üstelik 10 kişi kalmış bir takım için böylesine ciddi bir maçta 1 paun gayet iyi...hem puan farkını koruyacağız hemde plaoff umutlarımızı gelecek haftalara taşıyacağız...tabi son dk yemez veya atmazsak...

evet abi iyi söyledin gelecek hafta 3 puan alırsak 4 maçta 8 puan olucak dakika 88 bu arada

HoliganSamSunLu

Alıntı yapılan: kuzey55 - 01 February 2009, 16:17:08
gol yemiyoruz 3 haftadır.üstelik 10 kişi kalmış bir takım için böylesine ciddi bir maçta 1 paun gayet iyi...hem puan farkını koruyacağız hemde plaoff umutlarımızı gelecek haftalara taşıyacağız...tabi son dk yemez veya atmazsak...

usta sen taktın bir puana tamam iyidirde sana kalsa bir puan verseler maça çıkmadan samsuna dönerdin herhalde

Recep

55__Gurbet__55

Sol Açık

Alıntı yapılan: KocumVolkan - 01 February 2009, 16:17:48
evet abi iyi söyledin gelecek hafta 3 puan alırsak 4 maçta 8 puan olucak dakika 88 bu arada

Ayrıca Rize ile puan farkı 4'e iniyor ve onlar inişti biz çıkıştayız...
Haydi Samsunspor...