Samsunspor için buluştular!

Başlatan Sadece Samsunspor, 31 January 2009, 19:18:06

« önceki - sonraki »

Ertuğrul Sağlam

eee sonuç ne? samsunspor için toplanılan yemekte 5 yıldızlı otellerden iş alanlarından bahsetmesindeki mantık ne ben anlamadım sonuç yok gene

Kaya

iyi ki varsın GALİP ÖZTÜRK , konuşamayanların yanında her şeyi içtenlikle açıkca söylediğin için bu taraftar sana minnettar inşallah seni bir gün bu kulübün başında da göreceğiz çok güzel günlerde

yusuf ziya ya gelince gerçekten onu ve SAMSUNSPOR la ilgili yaptıklarını anlamak mümkün değil hala bazı şeylerin farkında değil bu şehrin tek markası SAMSUNSPOR dur.yani illa bunu kafasına sokmak için bir yerlerden azar işitmesi ya da tepki görmesi mi lazım hayret ki hayret stdaın en güzel yerine pankart yapılabilir etkili bir biçimde.

deli 55

Alıntı yapılan: kayacan - 01 February 2009, 01:48:50
Şu Çarşamba olmasaydı Samsunu perişan ederlerdi. Çarşambalılar hep Samsuna ve Samsunspora sahip çıkmışlardır.
aynen katılıyorum. ;)

HoliganSamSunLu

bir belediye başkanını kim engeleyebilirki bence onu engeleyyecek yegane güç bağlı olduğu siyasi güçtür ve ben bizzat Başbakanın Bursa ziyaretinde Başkan adyına talimat verdiğini biliyorum bütün basın mensuplarının önünde seçildiğin taktirde ilk işin Bursa stadını yeniden inşaa etmek ve Kültürpark ve merinos patkının Bursaspora tahsisi şimdi bu zihniyet bursaya böyle yaparken samsuna engelleme koyar ise ve ben buna inanmıyorum o zaman YZY ın yanında bağlı bulunduğıu siyasi gücüde yargılamayı ve uyarmayı biliriz.

HoliganSamSunLu

ayrıca Büyük samsunlu ve Samsunsporlu Samunluluğu Kimlik Kartında taşımaktan ziyade samsunluluğu yaşamayı bilen değerli iş adamı Galip Öztürkede sonsuz teşekkür ediyorum

samsunmania

Alıntı yapılan: kayacan - 01 February 2009, 01:48:50
Şu Çarşamba olmasaydı Samsunu perişan ederlerdi. Çarşambalılar hep Samsuna ve Samsunspora sahip çıkmışlardır.

Çarşambalı değilim ama dediklerine katılıyorum. Termelileri de ekleyebiliriz.

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: samsunmania55 - 01 February 2009, 13:25:11
Çarşambalı değilim ama dediklerine katılıyorum. Termelileri de ekleyebiliriz.

katlıyorum kardeşim ;)

ramcQ_55

arkadaş yaaa kesin yusuf ziyanın bi bildiği varkii ağzına bile almıyor SAMSUNSPOR'u
ah ulan yaaa biri yusuf ziyayı konuşdursada bu sitede yayınlasa
nasıl neden ve niçin bu hallere geldik sorusuna bi cvp versee 4 gözle bekliyoruz ama ............ ::) ::) :(

samsunmania

Bildiklerini biz de biliyoruz. Yanlış ata oynadı. Şimdi de tövbe bir daha asla kulüple işim olmaz diyor. Kişiler yerine kulübe küsmüş ne alakası varsa.

europe_55

Sayin Galip Öztürk´ün  verdigi yemek bence cok anlamlidir...
Kenidisi SAMSUNSPOR TARAFTARI´nin hislerine tercüman olmustur
Insallah artik Yusuf Ziya YIlmaz SAMSUNSPORUMUZA sahip cikar...

Sadece Samsunspor

01 February 2009, 23:37:26 #25 Son düzenlenme: 02 February 2009, 00:57:56 samsuni
hadi be yusuf ziya hadi be bizi aleme madara ettiniz isimsiz takımlar mazisi bile olamayan takımlar bizle dalga geçer oldu, hadi be az bi el at be bişemi olacak belediyemi zarara uğrayacak, bırak şu süsleme püsleme işlerini gel şu takımın medarı iftiharı ol

since1965

Bu kadar konuşulan konudan sonra yzy ne cevap verdi?Bu konuda bilgisi olan var mı?Samsunsporluarın artık kendisine dur deme zamanı gelmedi mi?

tuzlalı

Güzel gelişme. Sıkıntının sadece taraftar ve gelip geçici yöneticilerin dışında, önemli isimler tarafından dillendirilmesi ve sahip çıkılması olumlu.
Bu süreç hazır başlamışken devamının gelmesi daha önemli. Hatta beklenen destek gelene kadar değil, kalıcı çözümler üretilene kadar devam edilmeli.

Samsunsporun üzerindeki kısır çatışmalar ve başarıya engel maddi olanaksızlıklar kalktıktan sonra, bu köklü kulüpten nemalanmak adına bir çok kurum ve kişi yancı olacaktır zaten.
Biz istesekte istemesek te.

34_55

evet arkadaşlar samsunspor için buluştular sayın galip öztürkün sayesinde  çok hemde çok geç kalınmış bişe aslında takımımız 14. sırada allah göstermesin daha kötü şeyler olacak diye korkuyorum ama bakasanıza yusuf ziya yılmaz hala fülüt çalıyo samsunspor hiç umrunda değil adamın ama asıl suç bizde bizler ne yaptık burada yazmaktan başka hiç arkadaşlar bi organize olupta sesimizi yükseltemedikya yazıklar olsun bize nedemişler iğneyi başkasına çuvaldızı başkasına batıracaksın...55

METE_55

pardon çuvaldızı kendine iğneyi başkasına demek istemiştim arkadaşlar... ayrıca size yazıklar olsun giresunlular allahınızdan bulun..55