Samsunspor için buluştular!

Başlatan Sadece Samsunspor, 31 January 2009, 19:18:06

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

31 January 2009, 19:18:06 Son düzenlenme: 31 January 2009, 23:37:40 SADECE SAMSUNSPOR
AlıntıSamsunspor için buluştular!

Samsun, Siyaset ve İş Dünyası Metro Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk'ün organize ettiği yemekte Samsunspor için biraraya geldi.

Metro Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk, Samsunspor için elini taşın altına koyacak iş adamlarının olduğuna inandığını belirterek, Samsunspor'un önünün açılması için Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın öncülük yapması gerektiğine işaret etti.

Metro Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk tarafından düzenlenen yemekte siyasiler ve iş adamları bir araya geldi. Balıkçı Fevzi'nin Yeri Restoran'ta yapılan yemeğe Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Samsun Milletvekilleri Ahmet Yeni, Suat Kılıç, Birnur Şahinoğlu, Fatih Öztürk, Mustafa Demir, AK Parti İl Başkanı Ali Akyüz, Samsunspor Başkanı Fuat Köktaş, 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Necdet Uzun ve Samsun'un önde gelen iş adamları katıldı.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz yemekte yaptığı konuşmada, "Organize Sanayi Bölgesi'nin yanında konut ve ticaret diye planlanmış olan bu alanların tümünü organize sanayi planlamasının içine dahil edeceğiz. Kentimize yapılacak olan konut üretimi işler için planlamalar yapacağız. Kentimizde inşaat sektörünü harekete geçiren bir takım dinamikleri ön plana çıkaracağız. Toplu konut ile konut üretmek değil de Samsun'daki inşaat sektörünün çözüm aradığı ortamlarda paydaş olacağız" dedi. Başkan Yılmaz ayrıca, turizm ile ilgili yatırımlar gerçekleştireceklerini, 5 yıldızlı oteller yapmak için ellerinden gelen mücadeleyi vereceklerini belirtti.

Metro Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk ise Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın geçmişte Samsunspor ile yaşadığı sıkıntıları bildiklerini, bir belediye başkanının bu kadar zor duruma düşmemesi hatta düşürülmemesi gerektiğini söyledi.

Samsunspor'un bu zamanda yaşadığı sıkıntılarında belki de yemekteki herkesin hatası olduğunu belirten Öztürk, "Bu yaşananlardan dolayı Başkan Yusuf Ziya Yılmaz konuyu gündeme getirmek istemiyor. Başkanımız, bir ülkenin ve şehrin tanıtımında turizmin önemine değindi.

Turizm olarak Samsun'a yapılacak yatırımlardan bahsetti. O zaman Samsunspor'a sahip çıkması gerekiyor. Çünkü Samsunspor, Atatürk'ün şehri olan Samsun'u en iyi tanıtacak bir kulüptür. Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz'ın Samsun'un ileri gelenlerinin oluşturduğu bir komisyonla kulüp arasında kurulacak diyalogla Samsunspor'un önünün de başkanımız tarafından açılması gerektiği inancındayım. Bu yeni dönem Samsunspor için olmazsa olmaz alacaktır. Samsun'da yer sorunu olduğuna ben inanmıyorum. Samsunspor için çok önemli ticari projeler geliştirilebilir. Burada Samsunspor için yer alacak iş adamlarının olduğunu düşünüyorum. Samsunspor için elini taşın altına koyacak iş adamlarının olduğuna da inanıyorum. Samsunspor'un önünün açılması için öncülük yapacak olan tek kişi ve tek öncünün Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz olduğuna inanıyorum" diye konuştu.(iha)

http://www.haberexen.com/news_detail.php?id=8649

Fotoğraflar www.samsun.net adresindendir

mehmet yılmaz

31 January 2009, 19:21:35 #1 Son düzenlenme: 31 January 2009, 19:23:07 samsuni
Galip Öztürk ne gerekiyorsa harfiyen demiş, hislerimize tercüman olmuş.

Belediye başkanı halen Samsunspor'un ismini bile zikretmiyor. ................
Turizmmiş, inşaatmış, zart zurt. Hikaye yani. 

Ama yola gelecek, gelmek zorunda! Bu anlamda bu yemeği çok önemsiyorum.

ali ihsan

Galip Öztürk hislerimize tercüman olmuş.Ayrıca siyasileri buluşturarak çok önemli mesajları ilk ağızdan ilgililere iletmiş.Teşekkürler Galip Öztürk,Samsun'u ve Samsunspor'u hiç bir zaman unutmadığın için ...

Artık top yusuf ziya'da.İnşallah gene auta atmaz ...

Akyol

inanılır gibi değil belediye başkanımız hala konut diyor turizm diyor neden böyle oldu belediye ve takım ilişkisi hayret ki hayret Galip Öztürk güzel konuşmuş her zaman söylüyoruz dışarda SAMSUN dediğimizde Sevgi Gölü,Doğupark değil SAMSUNSPOR deniyor elinde böyle bir tanıtım imkanı varken kullanmamak benimsememek enteresan bir durum inşallah bu yanlıştan dönersiniz sayın belediye başkanım  :-X

kuzey55

31 January 2009, 19:31:32 #4 Son düzenlenme: 31 January 2009, 19:33:39 kuzey55
secimler öncesi olumlu bir gelişme olarak değerlendiriyorum bu yemeği.galip öztürk gerekli açıklamayı yapmış.şaşırıyorum hala samsunsporun adını ağzına almıyo başkan.baskılarımız sürecek secime kadar.dikkate almasın bakalım nereye kadar.Adam resmen önümüzü açın gerekli yatırımı samsunspor için biz yapalım diyor daha ne desin.

berusa55

31 January 2009, 19:40:22 #5 Son düzenlenme: 31 January 2009, 20:18:55 berusa55
AlıntıMetro Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk ise Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın geçmişte Samsunspor ile yaşadığı sıkıntıları bildiklerini, bir belediye başkanının bu kadar zor duruma düşmemesi hatta düşürülmemesi gerektiğini söyledi.

Samsunspor'un bu zamanda yaşadığı sıkıntılarında belki de yemekteki herkesin hatası olduğunu belirten Öztürk, "Bu yaşananlardan dolayı Başkan Yusuf Ziya Yılmaz konuyu gündeme getirmek istemiyor. Başkanımız, bir ülkenin ve şehrin tanıtımında turizmin önemine değindi.

Galip Bey'in bu söylediği kısım çok önemli. Birilerinin Yusuf Ziya Yılmaz Bey'i engellediği çok açık. Bu şehirde ne kadar hainler var bunları hepimiz biliyoruz arkadaşlar. Ama bunları çıkıp çatır çatır söylemesi gerekiyor başkanın. Görünen o ki bu buluşma bazı iyi şeylere işaret gibi. İnşallah yanılmayız. Hadi artık sayın Büyükşehir Belediye Başkanı cidden gösterin büyüklüğünüzü. Bu şehir bu taraftar sizden bunu bekliyor. Çok mu şey istiyoruz?

kaan

Galip beye bi teşekkür pankartı açmalıyız iç sahada.

O toplantıda tek nefer oydu tek savunan oydu bizi buna eminim.Samsunlu olmayan ama samsun şehrinin ismiyle para kazanan insanlar umarım galip abimizin büyüklüğüyle yola gelir ve takıma sahip çıkarlar.Artık sabrımız ve dayanacak gücümüz kalmadı efsana geri dönmeli.YZY ve saz ekibi görevini yapmalı...

serkancengiz

mehmet yılmaz

31 January 2009, 21:43:51 #8 Son düzenlenme: 31 January 2009, 21:45:56 samsuni
Alıntı yapılan: berusa55 - 31 January 2009, 19:40:22
Galip Bey'in bu söylediği kısım çok önemli. Birilerinin Yusuf Ziya Yılmaz Bey'i engellediği çok açık.

Bence kimsenin Y.Ziya Yılmaz'ı engellediği falan yok, zaten adaylık süreci de gösterdi ki onu engelelyecek güç bu şehirde kimsede yok. Kendi hatalarının bedelini ödüyor. Yanlış adamlara inanmanın, yanlış ata oynamanın! Samsunspor konusundaki samimiyetsizliği ve vurdumduymazlığı yeni değil. Samsunspor sayesinde o koltuğu ele geçirdi, üstüne düşeni yapmak zorunda.. Bu nasıl bir nefrettir, nasıl bir düşmanlıktır ki adını bile anmıyor Samsunspor'umuzun.

Baskent_Samsunspor

arkadaşlar yusuf ziya yılmazın futbolla uzaktan yakından hiç bir ilgisi yoktur ...ancak şunuda inkar etmeyelim lütfen yusuf ziyanın samsunspora la mahkemelik oluşunun nedeni belediyenin plakalardan aldığı geliri samsunspora aktarması hırsızlıkla suçlandı

biz dışarıdan bazı şeyleri çok ii tartabiliyoruz inanın samsunun içinde öyle ruhsuzlar varki

belediye başkanının neden bu kadar geç açıklaındığının altında trabzon kökenli birini aday gösterme çabası idi

ancak bu küskünlüklerin biran önce bitmesi lazım

berusa55

31 January 2009, 22:08:11 #10 Son düzenlenme: 31 January 2009, 22:12:36 berusa55
İnşallah artık bazı şeyler düzelir diyelim ve bekleyelim bakalım. Nasıl olsa bu konudaki tavrı gün yüzüne çıkacaktır önümüzdeki seçim sürecinde. Dediğim gibi bu toplantı umarız güzel gelişmelerin başlangıcı olur.

Galip Öztürk Bey'le de gurur duymakta sanırım çok haklıyız.

berkay55

insallah yzy bu galıp ozturkun konusmalarından etkılenırde klube sahıp cıkarr

jean

adamlar samsunspor icin yemekte bulusmus belediye baskani 5 yildizli otelden bahsediyor bende ilk 5 yaziyi gorunce sanirim 5 trilyon destek falan sanip sevinmistim umarim birseyler cikar artik iyice biktik

samsunmania

Olacak bir şeyler. Artık bizim de gülme, dertlerimizden arınma zamanımız geldi geçiyor.

kayacan

Şu Çarşamba olmasaydı Samsunu perişan ederlerdi. Çarşambalılar hep Samsuna ve Samsunspora sahip çıkmışlardır.