Önümüzdeki Sezon 55 Numaralı Formayı Kim Giysin ?

Başlatan HoliganSamSunLu, 25 January 2009, 14:09:43

« önceki - sonraki »

erkan55

Oktay´a 1 sezonun ardindan direk 55 numarinin verilmesi yanlis olur diye düsünüyorum.
Can veya Kenan´a verilsin 55 numara, ama Samsun evladi oldugu icin Can daha agir basiyor.

Recep

HoliganSamSunLu

Alıntı yapılan: erkan55 - 26 January 2009, 14:20:37
Oktay´a 1 sezonun ardindan direk 55 numarinin verilmesi yanlis olur diye düsünüyorum.
Can veya Kenan´a verilsin 55 numara, ama Samsun evladi oldugu icin Can daha agir basiyor.

Samsunlu olması ayrı bir konu ama bence oktayda sefadan saha samsunludur..

erkan55

Alıntı yapılan: HoliganSamSunLu - 26 January 2009, 19:15:59

Samsunlu olması ayrı bir konu ama bence oktayda sefadan saha samsunludur..

Samsunlu olup olmamamasi apayri konu.
Ben Oktay icin bekleyelim diyorum, 2-3 sene  oynasin ve o numara´yi hak edecek isler yapmaya devam etsin o zaman 55 numara verilebilir kendisine.

yaman55

beşnumara

hiç düşünmeden can ulun dedim.sebebi de iyiniyetiyle efendiliğiyle 55 numaraya yakışan tek isim. bir ara oktay olabilir mi dedim ama bu can'a haksızlık olur dedim.inşaallah can giyer.

Kais

kenan kendı memleketını gıyıyor zaten oyle olmasa en cok kenan hakederdı

HoliganSamSunLu

Can ulun ve oktayın bu anket sonuçlarından mutlu olacağını düşünüyorum.

cembaba

Bencede Oktay Delibalta, Can Tecrübe itibariyle yakışır ama, Oktay' da 55 giyerse kendine olan güveni kat kat artar.

HoliganSamSunLu

Alıntı yapılan: CemBaba - 28 January 2009, 13:03:34
Bencede Oktay Delibalta, Can Tecrübe itibariyle yakışır ama, Oktay' da 55 giyerse kendine olan güveni kat kat artar.

en azından Samsunsporun ve samsunun ona verdiği değeri bilmesi açısından diğerileirne de örnek olsun.

cembaba

Alıntı yapılan: HoliganSamSunLu - 28 January 2009, 13:06:56

en azından Samsunsporun ve samsunun ona verdiği değeri bilmesi açısından diğerileirne de örnek olsun.

kesinlikle katılıyorum. .

never.55

HoliganSamSunLu

55 numaralı formamızı gerçekten hak edenlerin giymesi için yapılan anket bence meyvesini vermiştir. belki bu anketten çıkacak futbolcu arakadaşımız giymeyecek belki ama Taraftarın bakış açısı ve gerçekten 55 numaralı formayı giymesede gönlümüzün hep 55 numarasında kalacak ADAM gibi ADAMLAR ortaya çıkarmıştır karakterinden şüphemiz olmayan arkadaşlarımız bizi yanıltmamıştır.

ÇaÇa