Üç tane Afrikalı geliyor...

Başlatan YaşarDoğu, 10 January 2009, 00:52:20

« önceki - sonraki »

ali ihsan

Ben ümitliyim bu işten.İstanbul'a gelirlerse ben onlara bir ara gazı vereyim,bakın görün 19 Mayıs'ın çimlerini yemiyorlar mı ? :D
Bu arada" yürü be koçum,geçersin sen onu ve kopta gel"in Gana,Benin ve Gine dillerindeki versiyonlarını yazarsanız tamamdır bu iş  :P

veis

eyübü buldukda namaz kaldı dimi sayın çelebi :P

celebi

Alıntı yapılan: veis - 27 January 2009, 23:40:16
eyübü buldukda namaz kaldı dimi sayın çelebi :P

koçum siz bilmiyorsanız ben ne yapayım. bir daha ki sefere abinizi ararsınız. ancak suç ben de sizi götürmedik recep abi ile beraber sizi hiç

s_uzunkaya

çıkmadımı abi bu arkadaşlar daha fırından? falla fazla kaldılar, siyahi derken çifte kavrulmuş olcaklar!!!! çıkarın artık fırından  :D

jean

vallahi bugun onlari ruyamda gordum

mehmet yılmaz

İkisinin pasaportu hazırmış. Birini bekliyorlarmış, onun da bu akşama kadar hazır olması bekleniyor. Samsunkopat, orada daha kendi işlerini oturtamadan bu işe de yoğunlaştı. Tamamen Samsunsporluluktan kaynaklanan bir çaba; sağolsun...

CurvaSudSamsunspor

allah razı olsun samsunkopat  abimizden ....

kuzey55

hele bir istanbula gelsinlerde havaalanında karşılarız en güzel şekilde...

sam_55

hergün forumun bu bölümüne bakıyorum futbolcularla ilgili bir gelişme varmı diye valla sanki messi geliyormuş gibi samsunspor'a iyice heyecan arttı :))

Kaya

Dünyanın hiç bir yerinde böyle bir takım böyle bir taraftar yoktur heralde neler yaptığımızı tarih zaten yazdı ve hala da yazıyor bu büyük camianın büyük taraftarlarından samsunkopat'a çok çok teşekkürler.Takım tutmak onunla yaşamaktır,onunla yaşadığın ve yaşatmaya çalıştığın için minnettarız....

salihcakir

arkadaşlar size bahsettiğim üzere, ganalı için buradaki bir kulup devreye girmişti ama imza attıramamıştı. Biz de bu yüzden adamın pasaportunu almakta zorlandık biraz ama bugün yollayacaklar pasaport fotokopisini. Diğerlerinin pasaportu ve cvleri elimizde idi zaten. Onları Türkiye'ye yollayacağız davetiye mektupları ile birlikte vize işlerini çözüp yollayacağız 2-3 hafta içinde çocukları inşallah. Artık hoca ve teknik heyet beğenirse çocukları bir dahaki seneye kadar hazırlanır çocuklar; bir dahaki sene de takıma alınırlar.

**KaR6**

bu senelik bi iş yok zaten abicim, seneye olsunlar elimizde hazır sekilde yeter.. bir de bi an evvel Turk yapmak lazım bunları ama nası olur bilmiyorum..

Allah razı olsun tekrar, cok buyuk bi iş ve fedakarlık abicim, sağolasın..

Sercan

Nerde bizim genç yıldızlarımız...

pitbul055

olsunda nezaman olursa olsun.dört gözle bekliyoruz

Sercan