Samsunsporumuz'un yeni genel menajeri Ercan Kologlu

Başlatan Amsterdamli, 26 November 2005, 18:23:06

« önceki - sonraki »

Amsterdamli

Yucel Uyarin istifasi ile bosalan genel menajerlige eski kaptanimiz Ercan Kologlu getirilmistir. Yucel Uyara verdigi hizmetinden dolayi ve ozellikle ayrilirken Samsunspor icin her zaman goreve hazir oldugunu belirttigi icin tesekkur ediyorum. Umarim calistiracagi takimda basarili olur.

Ercan Kologluna'da yeni gorevinde basarilar dilerim.

Harun55

Iyi hayirlisi olsun, ilk mesajin benden olsun.

Nasil ama siir gibi ;)

south_london

hayırlı olsun bakalım ercan kaptan neler yapıcak.Gerçi çok görec düşeceğini zannetmiyorum ama...

ugrasfaruk55

Alıntı yapılan: "55teXas55"hayırlı olsun bakalım ercan kaptan neler yapıcak.Gerçi çok görec düşeceğini zannetmiyorum ama...
:arrow:  haklısın da inşallah basarılı olr...
FORZA SAMSUNSPOR

jean

uzun zamandir yoktu piyasada iyi oldu bu goreve gelmesi hayirli olsun

baha55

selam arkadaslar; bence takıma olumlu bir hava getirebilir biraz olsun.hem topcuları yakından tanıg-dıgı için teknik heyetle futbolcular arasında daha iyi bi iletişim olabilir, hemde bilgisi  ve tecrubesi ile katkı saglayabilir.

samsunlu_gencler

cem and naz55

içimizden biri çok iyi oldu

timofte

Ercan futbolculuğunda sahada sadece varlığı ile bile rakip forvet oyuncularını tedirgin ediyordu.
Futbolcular arasında bir huzursuzluk, gerilim olduğunda hemen müdahale ediyordu rakip oyuncuların çirkefliğe başvurmalarında onlara anladıkları dilden cevap verme konusunda hiç sorun yaşamıyorduk.

Futboldan iyi anladığından ve oyunculara iyi liderlik edeceğinden de emin olduğumuza göre, onu göreve getirmenin doğru bir hamle olduğunu düşünüyorum.

tuzlalı

Hayırlı uğurlu olsun. Samsunspor geçmişinde başarılarından bahsedeceğimiz bir futbolcumuzun böyle bir görevde olması sevindirici. Taraflı tarafsız herkezin saygı duyduğu bir isimdir Ercan KOLOĞLU. İnşallah futbol hayatında bize yaşşattığı mutlulukları ve sağladığı katkıyı böyle bir görevde de kendisinden bekliyor ve buna ihtiyaç duyuyoruz. Hayırlı olsun Büyük Kaptan.

bengülü

hayırlı olsun bence iyi bir tercih olmuş ercan takımın babası olur takımı iyi motive eder

supporter

efsane kaptan güzel mesajlar vermiş.
inşallah iyi sonuçlarla kara bulutlar dağılacak.

Alıntı yapılan: "yeni genel menajer Ercan Koloğlu"BİZ GÜÇLÜYÜZ
Samsunspor'un güçlü bir ekip olduğunu dile getiren Koloğlu, taraftarlardan Samsunspor'a güvenilmesini isterken, Samsunspor küme düşme gibi bir korkusunun olmadığını ifade etti

SADECE GÜVENİN
Samsunspor'un kesinlikle küme düşmeyeceğini söyleyerek, "Gerekli bir patlamayı yapacağız" diyen Samsunspor Genel Menajeri Ercanh Koloğlu, taraftardan ve Samsunsporlulardan güven istedi. 'Samsunspor'un küme düşeceği' yönündeki spekülasyonlara cevap veren Ercan Koloğlu, böyle bir durumun sadece bir kere seneler önce mevzu olduğunu, ondan sonra gündeme bile gelmediğini söyledi.

PATLAMAYI YAPACAĞIZ
Samsun halkının kendilerine ve takıma güvenmeleri gerektiğini belirten Koloğlu, "Biz Samsunspor'un iyi bir duruma geleceğine inanıyoruz. Kesinlikle küme düşmeyecek. Bunun için çalışıyor çaba harcıyoruz. Emekli olduktan sonra bana ihtiyaç duyuldu ve takıma çağrıldım. Şuan diğer arkadaşlarımız gibi özverili bir şekilde takımın düzelmesi için çalışıyoruz" dedi.
Takımda sadece özgüven eksikliğinin bulunduğunu vurgulayan Koloğlu, "Gerekli patlamayı yapacağız. Biz güçlü bir takımız. Şuan sadece eksikliklerimiz var. Takımda gerekli motivasyonun sağlanmasını için uğraşıyoruz. İlk yarıda oynayacağımız 3 maç kaldı. Bu 3 maçı da kazanmak istiyoruz" diye konuştu. Koloğlu, devre arasının yaklaşmasının ardından şu an takip ettikleri 3-4 futbolcunun bulunduğunu da sözlerine ekledi.

sezgin

kan değişikliği inbşallah samsun sporumuza hayırlı olur

KotuCocuk55

valla ercanı ben severdim,güvenirdim!bilirdim at yarışı,gece alemleri vardı adamda ama yıllarca çıktı oynadı topunu takır takır!Eğer iyi bir hava tutturursa futbolcularla arasında çok başarılı olacaktır,ama eğer ipin ucunu kaçırırsak çok da zararlı olabilir! yinede hayırlı olsun demek lazım!!

BÜYÜK KAPTAN TAKIMI BURAYA GETİR!!!

Clint_Eastwood