Üç tane Afrikalı geliyor...

Başlatan YaşarDoğu, 10 January 2009, 00:52:20

« önceki - sonraki »

maviay55

Alıntı yapılan: Mert 55 - 25 January 2009, 00:20:47
Kardeşim o zaman senden başlayalım :) zmn=>zaman  qetirioruz=>getiriyoruz beklioruz=>bekliyoruz  walla=> bu aslında vallahidir ama internet ortamında en iyisi valla olur.
Bu aslında dikkate alınması gereken bir konu.Malesef Türkçemize yabancı karakterler sokuluyor ve ne yazık ki küçük kardeşlerimiz bu karakterleri çok sık kullanıyorlar.
Eğitim şart dedikleri bundan ibaret olsa gerek :)
eyvallah uyarın için..kısaltmalara alışmışım napabilirim ama eğitim şart demen zoruma gitti!!

Mert

Eğitim şart o anda o cümlelerin bağlantısında aklıma geldi ard niyetle söylemedim.

maviay55

Alıntı yapılan: Mert 55 - 25 January 2009, 15:17:12
Eğitim şart o anda o cümlelerin bağlantısında aklıma geldi ard niyetle söylemedim.
onada eyvallah abi..  ::)

vanlioglu

ABİ BUNLAR NE ZAMAN geliomus harbiden sabırsızlanmaya basladım... bi kezde başkalarının elinden biz kapak topçuları hep bizim elimizden kaptılar bu trabzona gelen papy de bize gelecekmiş başta zaten

Mert

Hala haber yok mu bu çocuklardan ya  :-\

ugrass

veis

bu samsunsporlu bir taraftarın elinden geldigince yaptıgı ugraşdır ve beklemekden başka yapacak bişey yok ama kolay bir işle ugraşmıyorlar bunuda düşünmek lazım.yalan olmayacakdır olsa bile çıkar gözetmeksezin samsunspora oyuncu vermeye çalışan insanlara yinede teşekkürler.

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: farUqras - 27 January 2009, 18:46:12
eminim buda yalan olacak..!

bu kadar emek veren abimiz var biraz daha sabırlı olmak lazım!!!

celebi

Alıntı yapılan: veis - 27 January 2009, 18:52:34
bu samsunsporlu bir taraftarın elinden geldigince yaptıgı ugraşdır ve beklemekden başka yapacak bişey yok ama kolay bir işle ugraşmıyorlar bunuda düşünmek lazım.yalan olmayacakdır olsa bile çıkar gözetmeksezin samsunspora oyuncu vermeye çalışan insanlara yinede teşekkürler.

mehmet yılmaz

27 January 2009, 22:36:13 #114 Son düzenlenme: 27 January 2009, 22:38:56 samsuni
Pasaport işlemleri halledilmeye çalışılıyormuş. Oyuncuların üçü de farklı ülkelerden. Gana, Gine ve Beninli. Esas amaç önümüzdeki sezon kadrosunda yer almaları. Oyunculardan birisi henüz 16 yaşında. Diğer ikisi 18 ve 19 yaşlarında. Parasız, pulsuz, sadece Samsunspor sevgisine dayanan bir çaba bu...

Biraz daha sabredelim...

Not. Eğer transfer olursa İstanbul Grubuna önemli bir iş düşüyor. Çocuklar önce İstanbul'a gelecekler, aktarma arasında hava limanında karşılanırsa, hatta şöyle bir yemeğe giderlerlse Samsunspor'un büyüklüğünü ta İstanbul'dan hissedebilirler.

Not. Eyüp tarafına götürmeyin, yolu bilmiyorsunuz  :P

samsunmania

Bu işlerin aceleye gelmemesi lazım. Sabır gerektiren bu çabaların arkasındayız.

celebi

Alıntı yapılan: samsuni - 27 January 2009, 22:36:13
Pasaport işlemleri halledilmeye çalışılıyormuş. Oyuncuların üçü de farklı ülkelerden. Gana, Gine ve Beninli. Esas amaç önümüzdeki sezon kadrosunda yer almaları. Oyunculardan birisi henüz 16 yaşında. Diğer ikisi 18 ve 19 yaşlarında. Parasız, pulsuz, sadece Samsunspor sevgisine dayanan bir çaba bu...

Biraz daha sabredelim...

Not. Eğer transfer olursa İstanbul Grubuna önemli bir iş düşüyor. Çocuklar önce İstanbul'a gelecekler, aktarma arasında hava limanında karşılanırsa, hatta şöyle bir yemeğe giderlerlse Samsunspor'un büyüklüğünü ta İstanbul'dan hissedebilirler.

Not. Eyüp tarafına götürmeyin, yolu bilmiyorsunuz  :P

gelsinler her türlü hocam biliyorsun eyüp sabah namazı falan süper olur valla ;)

mehmet yılmaz

Olmadı bir halı saha maçı ayarlayın; test edip onaylayıp yollayın Samsun'a...

Bir de Güngören deplasmanı yaptırıp üçlü çektirirseniz tam olur zaten.

celebi

Alıntı yapılan: samsuni - 27 January 2009, 22:42:40
Olmadı bir halı saha maçı ayarlayın; test edip onaylayıp yollayın Samsun'a...

valla süper olur

YaşarDoğu

eyüp te sabah sultanahmette de öglen gerisi allah kerim manevi olarak ucuralım bunları ;D ;D