Bank Asya 1.Lig 19.Hafta | Samsunspor'umuz 4 - 0 Kartalspor

Başlatan MeL_55, 18 January 2009, 18:08:03

« önceki - sonraki »

Mehmetcan

%100 haklıyız  neymiş hakem göndermemiş  her yeere gitti adam

Yalnızca BİZ

celebi

Mehmetcan

celebi

Yalnızca BİZ

Küfür olayı varsa bence ayıp etmiş taraftarlar...

Mehmetcan

Yalnızca BİZ

55.hakan

çok ayıp edilmiş ne olursa olsun 2 gol atmış adamı hoşgörün be bilader

Mehmetcan

HaSaNCaN

burhan hakettiğni buldu. biz tam 5 dakika susmadan burhan burhan diye bağırdık, heryere gitti sadece bize gelmedi. kulubeye geçti oturdu yine çağırdık kalkıp bi alkış bile yapmadı. he ne zaman geldi küfürü yiğince geldi. ama maç bitince olay tatlıya bağlandı.

celebi

ne olursa olsun hakkettiği falan bence olmaz. iş tatlıya bağlandıysa sorun yok.

nilsah

ilk defa kızgınım..kim olursa olsun kim yaparsa yapsın samsunsporun formasını basarılı ile terletmiş bir topcuya yapılan cok büyük bir terbiyesizliktir.bana kimse ilk biz cagırdık son biz cagırdık diyemez.neden diyemez derseniz kimse 2 gol atmış bir topcuya küfür etme hakkına sahip değil.ve samsunspor kulubunu taraftarı olarak bilinen gözüken sevgili şirinler.gözlemci bu hareketinizi ve burhanın gezmesini 4.hakem ile birlikte not olarak aldı.şimdi sorarım sizlere burhanın gelmesi yada gelmemesimi,samsunsporun yenmesimi yenilmesimi,yoksa kulubun alacagı maddi yada saha kapamanma cezasımı.ben burhana yada kim olursa olsun samsunspor için ter akıtan topcuya bu yapılan saygısızlık sonucu utandım.
taraftar demek taraf olan demektir.artık ne için taraf oldugunuzu belirtin.sizler yıllarca bu takımı desteklemiş taraftar grubusunuz o zaman grup olarak kalın ve grup olarak samsunspor camiasına layık olun.

55.hakan

Alıntı yapılan: nilsah - 24 January 2009, 17:27:33
ilk defa kızgınım..kim olursa olsun kim yaparsa yapsın samsunsporun formasını basarılı ile terletmiş bir topcuya yapılan cok büyük bir terbiyesizliktir.bana kimse ilk biz cagırdık son biz cagırdık diyemez.neden diyemez derseniz kimse 2 gol atmış bir topcuya küfür etme hakkına sahip değil.ve samsunspor kulubunu taraftarı olarak bilinen gözüken sevgili şirinler.gözlemci bu hareketinizi ve burhanın gezmesini 4.hakem ile birlikte not olarak aldı.şimdi sorarım sizlere burhanın gelmesi yada gelmemesimi,samsunsporun yenmesimi yenilmesimi,yoksa kulubun alacagı maddi yada saha kapamanma cezasımı.ben burhana yada kim olursa olsun samsunspor için ter akıtan topcuya bu yapılan saygısızlık sonucu utandım.
taraftar demek taraf olan demektir.artık ne için taraf oldugunuzu belirtin.sizler yıllarca bu takımı desteklemiş taraftar grubusunuz o zaman grup olarak kalın ve grup olarak samsunspor camiasına layık olun.
katılıyorum burhan dan haftaiçi antremanda özür dilenmeli

celebi

gönül alınması iyi olur. burhanda da hata varsa oda anlar hatasını. ancak taraftara bunu bende yakıştıramadım