Borsan Grup Telegol´e ana sponsor oldu

Başlatan seckin55, 23 January 2009, 01:35:37

« önceki - sonraki »

red_white

bencede adı üstünde adnan biri trabzonda oynucam die yırtınır diğeri Samsunu küme düşürür

gozgoz yýlmaz

Adnan Ölmez belki ama Samsunspor hiç ölmez!!!

Her kitidar döneminin türettiği zenginler vardır, bu dönemin Samsun şehri zengini bu adam. Gazete patronu bile oldu, Samsunspor'u küme düşürenler bunlardır beyler, unutmayın, unutturmayın.

TFF seçimlerinde Samsunlu Ayhan Bermek yerine hemşerileri Gargamel'e oy verip Ayhan Bermek'in 4 oyla seöimi kaybetmesine neden olan dar kafalı, basiretsiz yöneticilerdir bunlar. Kimse çıkıp da iyi niyetliydi, uğraştı cart curt demesin.

Ben seçimde Haluk'a oy verip kazandıracağım ama takımım küme düşecek, ondan sonra da ortalıkta başım dik dolaşacağım. Yok daha neler?

Bu adamı F.Bahçe Stadında protokol tribününe sokmamışlardı, ben Samsunspor başkanıyım demişte ina edememiş kimseyi. Sonra da gidip parasıyla bilet almıştı.

Samsunspor başkanlığını iki paralık edenlerdendir.

İnşallah Borsan'ın iflas topunu diktiğini görürüm. Gram üzülürsem namerdim.

samsunmania

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 24 January 2009, 00:43:12

Her kitidar döneminin türettiği zenginler vardır, bu dönemin Samsun şehri zengini bu adam. Gazete patronu bile oldu, Samsunspor'u küme düşürenler bunlardır beyler, unutmayın, unutturmayın.

TFF seçimlerinde Samsunlu Ayhan Bermek yerine hemşerileri Gargamel'e oy verip Ayhan Bermek'in 4 oyla seöimi kaybetmesine neden olan dar kafalı, basiretsiz yöneticilerdir bunlar. Kimse çıkıp da iyi niyetliydi, uğraştı cart curt demesin.

Ben seçimde Haluk'a oy verip kazandıracağım ama takımım küme düşecek, ondan sonra da ortalıkta başım dik dolaşacağım. Yok daha neler?

Bu adamı F.Bahçe Stadında protokol tribününe sokmamışlardı, ben Samsunspor başkanıyım demişte ina edememiş kimseyi. Sonra da gidip parasıyla bilet almıştı.

Kayserispor maçından sonra maçı yorumlarken spikerden sakin olması onusunda azar işitecek kadar karizması sıfır, takıma katkısı sıfır olan bir insan. Ben kulüp başkanı olacağım ve sakin ol diye azar işiteceğim. Hele bu kulüp Samsunspor ise.Sıkar biraz. ... ister. Pasif görüldüğü için de federasyon takımımızı harcarken bir kere bile düşünmedi.Bitirdi bizi.

Mert

Yoruma gerek yokki.Samsunspor taraftarı onun ******* haysiyetsiz olduğunu zaten biliyor.Ama rahat olsunlar birgün Samsunspor yönetiminde görev almak için can atacaklar bu ciğersizler..

ahk34

24 January 2009, 12:09:21 #19 Son düzenlenme: 24 January 2009, 23:08:34 samsuni
Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 24 January 2009, 00:43:12

helal sana

eski55

karektersiz adam ... hani samsunda UYANIKLARIN  devrini bitirecektin.yusuf ziyadan tirilyonları aldın ama bi halt yiyemedin .takımı küme düşürdün.senin hakkında yazmaya kalksam sern rezil o0lursun .. 2  kuruşluk adamlara trilyon verdin adam olmaya çalıştın ..ama sen adam değilsin.bizi bu ligden sen  ve  sana O  ZAMAN DESTEK  VEREN EN BÜYÜK DOSTUN APARTMAN KOMŞUN ........ Y . ZİYA YILMAZ VERDİ
..

METE_55

eski55, çok güzel yazmışsın kardeşim benim ağzına,ellerine, yüreğine sağlık  adamsın adam ama senden bir ricam olacak lütfen açıkla şu terbiyesiz adamın yaptıklarını dün maçtan çıktım staddan beri giderken cezaevinin orada yaptırdığı hastaneyi gördümde dedimki inşallah iflas ederde dedim beddua ettim o şerefsize allah ocağına incir acı diksin dedim.55