Arena'nın düzenlediği geceye katılan Adem Bektaş'tan 1000 atkı ve deplasman sözü

Başlatan Kais, 22 January 2009, 11:59:06

« önceki - sonraki »

ramcQ_55

Alıntı yapılan: METE_55 - 22 January 2009, 12:19:07
arkadaşlar ben Adem Bektaşı çok yakından tanıyorum  adam gibi adamdır ve samsunsporuda çok sever buna emin olun  çünkü samsunsporun maçlarına ne vekiller nede diğer belediye başkanları gelmezken o hep vardı ama bir ara o da küstürüldü tabiki fakat artık bizim bu işleri daha çok yapmamız lazım diğer ilçe belediye  başkan adayları  ve yusuf ziya yılmazlada konuşup söz almamız gerek hemde basının önünde  yoksa bunlar  yine kaypaklık yaparlar samsunspora sahip çıkmayana bizde oy vermiyelim arkadaşlar...55

iibi samsunspor lu demek sorsaydın ii tanıyon madem 100 tane kombineyi nie geri göndermiş alayı trabzonlu alayına isyan alayına karşıyız

Mert

Hangisi yardım eder bilmiyorum ama yusuf ziya kesinlikle etmez.Adam samsunspora küsmüş bi kere.Taraftar da seçimlerde ona küser.

Recep

seckin55

Senın otobusun lazım degıl bize...binmem de...gider 20 lira veririm binerim metroya, otobuse ole giderim...Taraftarımı satın alcan...

LAZIM DEGILSINIZ...HİÇBİRİNİZ....

harbisamsunsporlu5517

samsundakı adayların hiç biri adam degıl hangı partıden olursa olsun

YaşarDoğu

cembaba

Alıntı yapılan: Mert 55 - 23 January 2009, 00:18:55
Hangisi yardım eder bilmiyorum ama yusuf ziya kesinlikle etmez.Adam samsunspora küsmüş bi kere.Taraftar da seçimlerde ona küser.

Yaa adam "SAMSUN" otogarını Sarı-Lacivert yaptı.. Bırak yaa gene sinirlendim !!!!!

Akyol

arkadaşlar son aldığım istihbarat öyle 1000-2000 tane değil epey bi atkı yapılacakmış gönül istiyorki baştan göster sevgini ama şimdi yapınca samimiyetsiz geliyor

seckin55

Adem Bektaşı cumle alem tanıyor..yolsuzluk uzerine yolsuzluk.SAMSUNDA CHP aday tanıtımına katılan Kemal KILIÇDAROĞLU Adem Bektaşın çok yolsuzluk yaptıgını soyledi, ozellikle arsalar konusunda..bunları çok yakında kamuoyuna açıklayacagını belirtmiş..bekliyelim bakalım..

Şimdi de çıkmışın atkı  yaptırcam otobus vercem...geçti bolu pazarı...yuru anca gidersin..kimse ovmesin bana Adem başkanı..

Kais

beyler bir fikrim var bugün o konvoy zamanı asılan bayrakları gördüm ve hepsi dolanmış orda boşu boşuna duruyorlardı dedimki yanımdaki bir abime abi dedim bunlar burda birbirine dolaşmış şekilde boşu boşuna duracağına versinler her gruba  1 tane tribün renklensin dedim abimde olur dedi ama tabiiki başkandan haber almak lazım siz ne düşünüyorsunuz orda öyle durmalımı tribüne mi gitmeli ??

Akyol

Alıntı yapılan: Kais - 23 January 2009, 21:49:00
beyler bir fikrim var bugün o konvoy zamanı asılan bayrakları gördüm ve hepsi dolanmış orda boşu boşuna duruyorlardı dedimki yanımdaki bir abime abi dedim bunlar burda birbirine dolaşmış şekilde boşu boşuna duracağına versinler her gruba  1 tane tribün renklensin dedim abimde olur dedi ama tabiiki başkandan haber almak lazım siz ne düşünüyorsunuz orda öyle durmalımı tribüne mi gitmeli ??

%100 katılıyorum süper fikir temizlensinler ve her tribünde bi tane olsun süper olur harika fikir destekçinim bu konuda

Sercan

Alıntı yapılan: Kais - 23 January 2009, 21:49:00

çok haklısın kardeşim...

Kais

bayrak derken hani büyük bayraklar varya onlardan bahsediyorum tabi küçüklerde değerlendirilmeli stada renk katılması maksadıyla