HAFİF RAYLI SİSTEME İLK KEPÇE VURULDU

Başlatan Sercan, 02 December 2008, 20:06:19

« önceki - sonraki »

Akyol

kardeşim yerel seçimler yaklaşıyor  ;) bilmiyorum sagopa dinliyomusun ama bi şarkısı var "iyi niyetlerimi meşgule verdim" inşallah ben yanılırım  :-\

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: AKYOL10 - 21 January 2009, 19:34:45
bugün inşaat alanına gittim bir çalışma göremedim betonlar dökülmüş öylece duruyordu kafamda soru işaretleride uyanmadı değil bu işte eski otogar alanındaki otele benzemez inşallah >:(

kardeş zaten başlama yeri orası değil bizim belediye sırf reklam olsun görüntü olsun diye yerel seçimler yaklaşıyor diye ray'ı tam ortasından yapmaya başladılar, ama bizim milletimiz salak olmadığını gösterecek inşallah

Akyol

doğru söylüyosun,bişeylerin yapılmasını istiyorum şehire bi heyecan oluyor ama hep fos çıkıyor ooff ooff  >:(

Sercan

sen merak etme yzy seçilsin AVM de yapılır,otelde,hafif rayda ama samsunspor hafiften yine gerilemeye başlar bu adamın sayesinde...

Akyol

İşte yzy bunu anlamıyor ne kadar yaparsa yapsın onu tanıtamadıktan sonra hiçbişeye yaramaz şehrin tek markası SAMSUNSPOR.ben şuna inanıyorum biz bugün süper ligde olsak sponsoruydu belediye yardımıydı yağar gibime geliyor başarıya endeksli kamera ve tv ye çıkma meraklısı olarak görüyorum yerel yönetimi onlar adına acı bi durum...

seckin55

Arkadaşlar raylı sistem çalışmaları dewam ediyor..yalnız şunu soyliyeyim...çalışma fakulte tarafından başladı ve turkişe dogru kazı çalışması ilerliyor..otarafa gitmyen arkadaşlar için soyluyorum.agırlık o tarafta...belediye sapagındaki biraiz yavaşa gideibilir ama agırlık fakulte tarafında... ;) ;)

Akyol

Alıntı yapılan: seckin55 - 23 January 2009, 01:18:22
Arkadaşlar raylı sistem çalışmaları dewam ediyor..yalnız şunu soyliyeyim...çalışma fakulte tarafından başladı ve turkişe dogru kazı çalışması ilerliyor..otarafa gitmyen arkadaşlar için soyluyorum.agırlık o tarafta...belediye sapagındaki biraiz yavaşa gideibilir ama agırlık fakulte tarafında... ;) ;)
bilgi için çok teşekkürler kardeşim.. ;)

seckin55

Alıntı yapılan: AKYOL10 - 23 January 2009, 12:22:32
bilgi için çok teşekkürler kardeşim.. ;)
rica ederim kardeşim..bildigim ayrıntıları sizlerle paylaşacam ;) ;)