Üç tane Afrikalı geliyor...

Başlatan YaşarDoğu, 10 January 2009, 00:52:20

« önceki - sonraki »

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: samsunkopat - 20 January 2009, 21:04:57
arkadaşlar bugün yönetimden durum kesinleştirildi. Önümüzdeki günlerde buradan üç tane genç çocuğu yolayacağız. Bir tanesi 1992 doğumlu Gineli. Orta sahada oynuyor. Diğeri 1991 doğumlu Beninli. Orta sahada oynuyor. Son olarakta 1992 doğumlu Ganali forvet oynuyor.

Tarih belirlendimi net olarak ? Gayretin emeğin için çok teşekkürler..

Akyol

onlara bi karşılama yapılacak mı acaba havaalanında :)

Mert

Alıntı yapılan: AKYOL10 - 20 January 2009, 23:33:25
onlara bi karşılama yapılacak mı acaba havaalanında :)

Çocuklar ne oluyo diye şaşırırlar valla :)

YaşarDoğu

arkadaşlar bugün yönetimden durum kesinleştirildi. Önümüzdeki günlerde buradan üç tane genç çocuğu yolayacağız. Bir tanesi 1992 doğumlu Gineli. Orta sahada oynuyor. Diğeri 1991 doğumlu Beninli. Orta sahada oynuyor. Son olarakta 1992 doğumlu Ganali forvet oynuyor.

Allah senden rai olsun.Sefa nın yerini dolduralım birde Türk yaptık mı bak keyfe ;D

berkay55

Ellerıne saglık ınsallah takımımıza katkıları buyuk olur ve seneye superlıge cıkarız

serkancengiz

jean

3 de tutturursa senenin takimini simdiden olusturabiliriz

Mert

Abi resimleri var mı bu çocukların?

mehmet yılmaz

Kardeşim kaç gündür İstanbullarda, Kayserilerde koşuşturmaktan siteye bile giremedim. Şimdi okudum, sen var ya bir tanesin...

salihcakir

arkadaşlar ilk sayfada yer alan resimler dışında resim çekmedim açıkçası; ama bahsettiğim ginelinin resmini koymuştum. Bu çocuk 16 yaşında Boyu 1.85 veya belki biraz daha fazla. Bu yaşına rağmen teknik kapsasitesi de gayet iyi. Uzun süreli bir sprinter değil ama hızlanması fena değil. Forvet arkası gibi oynuyor. Bacakları yattara gibi uzun oldugu için birebirlerde hızlanarak iyi adam geçebiliriyor. Zaten yattara ile aynı mahalleden aynı sokkatanmış. Kendi sokaklarında top oynadığı dönemleri hatırlıyor onun. Yarım sezon yontulursa ve biraz da fiziksel olarak güçlenirse gelecek adına iyi bir adam ortaya çıkabilir bence. Bir de İngilizce hemen hiç anlamıyor. Fransızca konuşuluyor ülkelerinde çünkü. Ama beninli ile geldiği için ondan yardım görebilir bu noktada.

GİNELİ

Diğeri iki uşağın resimlerini çeker çekmez koyarım buraya. Beninli orta sahada oyunu yönlendirebilecek bir tekniğe ve lider bir kişiliğe sahip. Aynı zamanda gayet hızlı. Topsuz oyunda da takım savunmasında iyi yer tutup iyi işler yapıyor. 17 yaşında olmasına rağmen Benin A milli takımına çağrılmış en son olarak. Bu arada boyu 1.72 ama daha uzar o.

Son ganalıyı dün gördük; çok suratli çok teknik. Ne zamandır aradığımız yırtıcı ve golcü forvet modeline uyan bir arkadaş. O da 16 yaşında henüz. Onunla alakalı detayları bugün yarın paylaşırım inşallah.

harbisamsunsporlu5517

21 January 2009, 11:46:36 #70 Son düzenlenme: 21 January 2009, 12:40:47 harbisamsunsporlu5517
allah razı olsun senden samsunkopat artık butakımın sırtı yere gelmez kolay kolay

kuzey55

süper bir gelişme bu adamlardan 1 tanesi tutsa bile yeter.emeklerin için teşekkürler Samsunkopat...

Sadece Samsunspor

emeklerin için teşekkürler samsunkopat bu oyuncuları izlemen onları buralara göndertmen ne kadar iyi bir samsunsporlu olduğunu gösteriyor, inşallah yönetim bu oyuncuları beğenir ve kadroya katar 2-3 sene sonrada çok süper futbolcular olurlar

KocumVolkan

şimdi biz bu gençleri beğenip anlaştıktan sonra hemen takımda oynatabiliyor muyuz yoksa alt yapıda bir kaç yıl kalmaları gerekiyor mu ?

Mert

Bildiğim kadarıyla profesyonel lisansı olduktan sonra sorun yok oynayabilirler.Ama Alt yapıda kalıp biraz gelişmeleri lazım.