Bank Asya 1.Lig 18.Hafta | K.Erciyesspor 0 - 0 Samsunspor'umuz

Başlatan MeL_55, 11 January 2009, 18:23:20

« önceki - sonraki »

Sol Açık

Alıntı yapılan: Sol Açık - 18 January 2009, 16:09:18
Bence de haklısın. Aslında kabahat, bunlarla aynı lige bizi sokup, aynı sahada bizi oynatanlarda...  ;)

Şaka bir yana Giresun-Karabük maçı bizim için çok önemli...

Gaziosmanpaşalı3455

neyse kardeş elin takımlarını bıraılım maçımıza bakaım

cgr

Kais

önemli olmazmı abi tabiki 3 puan aldığımız taktirde bile önemli bir maç farkı açmak maksadıyla

HoliganSamSunLu

Alıntı yapılan: Gaziosmanpaşalı3455 - 18 January 2009, 16:09:59
o golleri ben değil işini bilmeyen basıretsiz yöneticilerim yedi( teknık yonetıcelr)

ama sonuçta onlarla maç yapıyoruz ve sebebi önemli değil 4 yiyoruz o zaman onların maçınıda takip etmek zorundayız senin dediğin lig 1.si olursun arkana bakmadan basar geçersin ama şu konumda takip etmek zorundayız

55__Gurbet__55

Alıntı yapılan: Gaziosmanpaşalı3455 - 18 January 2009, 16:11:42
neyse kardeş elin takımlarını bıraılım maçımıza bakaım

maca bakacamda macda bisey olmuyorki haberxen tek oyunuc degisiklere gösteriyo

HoliganSamSunLu

Gaziosmanpaşalı3455

Sol Açık

İşin aslı, maç başlamadan bana deseler, Erciyes maçınızı hiç oynamayın 0-0 bitti kabul edelim. Ben mutlu, mesut 1 puanı cebime koyardım.

Ama 80 dakika 0-0 geçince, insan "1 gol atsak ne kadar güzel olur" diye düşünmeden edemiyor. Hırslı yaratıklarız işte...  ;D ;D ;D

HoliganSamSunLu

Alıntı yapılan: Sol Açık - 18 January 2009, 16:14:32
İşin aslı, maç başlamadan bana deseler, Erciyes maçınızı hiç oynamayın 0-0 bitti kabul edelim. Ben mutlu, mesut 1 puanı cebime koyardım.

Ama 80 dakika 0-0 geçince, insan "1 gol atsak ne kadar güzel olur" diye düşünmeden edemiyor. Hırslı yaratıklarız işte...  ;D ;D ;D

çok açgözlüyüz beyaaa :)

Kais

ya abi lafa öyle bir giriyor ki haberexen devamını okuyamıyorum sanki gol yemişiz gibi offf

kaan

Dk 82 Kayseri erciyes'te Kenan çıkıyor Emanuel oyuna dahil oluyor

Dk 81 Erciyesspor'un kullandığı korner vuruşu savunma oyuncusu Kenan tarafından uzaklaştırdı

HoliganSamSunLu

Alıntı yapılan: kaan - 18 January 2009, 16:15:52
Dk 82 Kayseri erciyes'te Kenan çıkıyor Emanuel oyuna dahil oluyor

Dk 81 Erciyesspor'un kullandığı korner vuruşu savunma oyuncusu Kenan tarafından uzaklaştırdı

demeyin öyle şeyler bizim atmamız lazım kornerleri artık

Gaziosmanpaşalı3455

Sol Açık

Alıntı yapılan: piskopat samsunsporlu - 18 January 2009, 16:12:58
maca bakacamda macda bisey olmuyorki haberxen tek oyunuc degisiklere gösteriyo

Dostum, tam doğru noktaya parmak bastın... Hakkaten, biz atıp tutuyoruz ama maç hakkında hiç bilgi gelmiyor...