Üç tane Afrikalı geliyor...

Başlatan YaşarDoğu, 10 January 2009, 00:52:20

« önceki - sonraki »

salihcakir

bugün sabah çocukların idmanlarını seyrettim tekrar. hatta istediğim özelliklerini görebilmek adına idmana müdahale ettim, çocukları daha iyi tanıma imkanı buldum. zimbabweli sol bek 1990 doğumlu, u21 sürekli oynuyor ve bir kere de a milli takımlarına çağırılmış o yaşına rağmen.fakat forma şansı bulamamış.  kendi liglerinde yukarılara oynayan bir takımın daimi oyuncusu. kesinlikle üzerine gidip transferini bitirmek lazım. bunu önümüzdeki günlerde türkiyeye yollayacağız inşallah.

16 yaşındaki gineli çocuk ise gelecek adına çok iyi bir yatırım olacaktır kanımca. alt yapıda yarım sezon bir sezon pişirdikten sonra çok faydalanabiliriz.

birde yaş problemini çözmeye çalışdığımız beninli bir sol açık var. o konuda henüz nasıl bir strateji izleyebileceğimiz belli olmadı.

Tahsin Kosifde bu spor hukuku anlamındaki detayları öğrenecek ve önümüzdeki günlerde ne yapabileceğimize bakacağız.

kuzey55

GençKozluklu

Emeği geçen arkadaşalr çok teşekkürler. Bu şekilde takıma kazandıracağımzı genç oyuncularla SAMSUNSPOR efsanesini yeniden canlandırılacaktır.
İliklerine kadar SAMSUNSPORLU olan arkadaşlarımız olduktan sonra SAMSUNSPOR yeniden doğacaktır.
Allah razı olsun, emeği geçenlerden.

beşnumara

abi vallaha heyecanlanıyoruz artık.şimdiden hayırlısı diyelimm.samsundaki taraftarlar gelecek genç kardeşlerimizi karşılayın.şaşırsınlar biraz.nerden nereye geldiklerini gösterelim.sıcaklığımızı hissettirelim ;D

Sercan

merkez

nomak55

abicim bu transfer gerçekmi inanamıyorum gerçekse hani biz transfer yapamıyorduk yaa

oruma

deli 55

hayırlısı olsun.eğer gerçekten samsunspora yakışan isim veya isimler varsa alınmalı diyorum.yoksa transfer olacak diye transfer yapılmasın.

jean

siyahi gelmesi onemli degil onemli olan ise yaramasi inslalah heyecanlandigimiza deger

celebi

köprülüler

Transfer edilecek futbolculardaki ihtiyacımız olan futbol ve kişilik yapısını bildiğinize göre bu transferler bence tam isabet olacak. Zaten biz samsunlular olarak bu zenci çocukları çok seviyoruz. :D

Mert

YaşarDoğu