Tüpçü şaşırma, sabrımızı taşırma!

Başlatan METE_55, 29 December 2008, 10:51:54

« önceki - sonraki »

METE_55

29 December 2008, 10:51:54 Son düzenlenme: 01 January 2009, 13:32:28 samsuni
arkadaşlar ben bu konuyu açarken geçen akşam ulusal televizyonlarda yıldırım demirörenin  medyaya beşiktaşın yenen haklarını anlatırken bizim hakkımız asıl 100. yılda 4.1 yenildiğimiz samsunspor maçıyla gasp edilmeye başladı dedi ve buda benim kanıma dokundu bir samsunsporlu olarak gelin hep beraner buradan demirörene tepkimizi koyalım..55

pitbul055

red_white

harbisamsunsporlu5517

celebi

o maçta ertuğrulun geri dönün demelerini unutmasa demirören

ali ihsan

Beter olsunlar.Ortada sıçan oynamak yerine gol atsak,10-1 filan biterdi.Ağlayacağına İsmail Uyanık'a teşekkür etsin.

Shane_Falco

Erdoğan arıca üstlerine gidin demek varken geri çekilin diye hareketlerini hatırlıyorum hala :D Ama adamlar bizden sonra toplayamadılar kendini :)) Keşke daha da gitseydik üstlerine dahada 5-6 tane daha atardık vallahi

Kais

Recep

Alıntı yapılan: Kais - 29 December 2008, 13:19:31
acıdık 4 attık ama adamların yaptıgı acıklamaya bak
demekki neymiş eline fırsat geçince acımayacaksın :)adamlar bize dua etceklerine

gozgoz yýlmaz

bu yıldo tüpçülük yapıyordu değil mi?

ben onu şekil itibarıyla da hep büyük tüpe benzetmişimdir. kafası, vücudu... büyük ama boş tüp!

bengülü

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 29 December 2008, 13:31:46

ben onu şekil itibarıyla da hep büyük tüpe benzetmişimdir. kafası, vücudu... büyük ama boş tüp!

güzel bir yorum yapmışşın anlayan anlar artık

Kais

jean

samsunsporu tebrk etmesi lazim bence hicbir tahrik olmadi o olayda bizim futbolculardan o donemdeki baskan serdar bilgili bile soylemisti keske daha cok fark atsaydik

Recep

bu adamlar bunları konuşuyor her fırsatta Samsunsporuma saldırmak için uğraşıyor
belliki çok kötü koymuş bunlara
hakemlerin belkide hayatlarında beşiktaş karşısında ki anadolu takımları için doğru kararlar vererek yönettiği tek maç çünkü alışmışlar hakemlerle beraber maç kazanmaya ama beyimiz şimdi kalkmış medyada hakemlerden şikayet ediyor bize yapılan hakem hatalarının % 1 i size yapılsa şimdi 3. liglerde olurdunuz onun için yatın kalkında hakemlere dua edin küfür işini bırakın hala ağlarsanız Allah sizi çarpar
son söz bu şahıs Samsunspora saldırıken hala Samsunlu olupta bu takımı tutanlara acıyorum

celebi

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 29 December 2008, 13:31:46