DÜĞÜN DAVETİM

Başlatan OKTAY DELİBALTA, 21 December 2008, 23:36:54

« önceki - sonraki »

CurvaSudSamsunspor

kendimi düğünde olduğumu hissettim saolasın videolar için...

55.hakan

video süper uzun zamandır düğüne gitmiyordum :D

maviay55

Allah mesut bahtiyar etsin..bi yastıkta kocama :) sn bize daha çok lazımsın  :P videolar için tşkler..

celebi

KotuCocuk55

Gerçekten son sakarya maçında da  canlı olarak izlediğimde canla başla oynayan bir oyuncu olduğunu anladım,daha önce okuduğum röpörtajından da kendisine bir sempatim vardı.Bu düğün daveti gerçekten çok ince bir hareket,düğüne katılan arkadaşlarada bizleri gururla temsil ettikleri için teşekkür ediyorum!

Bir arkadaş demişki samsunspor taraftarı unutmaz!

Hakkaten yaptığın adamlığı unutmayız,her zaman yanında oluruz,birgün başka takım forması altında olsan da,ama bize yanlış yapanlarıda unutmayız!

Umarız seni bu kadar sevip bağrımıza basmışken,sende bizi sırtımızdan vurmazsın,bir acı daha da yaşatmazsın!

Eşinle birlikte Uzun yıllar samsunspor forması altında mutlu,başarılı,huzurlu olmanı dilerim

Akyol

Alıntı yapılan: jean - 22 December 2008, 12:44:08
allah mesut etsin oktay abi inslalah bize uzuun yilar hizmet edersin 1.ligde
aman kardeşim 1.lig demişsin Allah korusun SÜPER LİG diyelim biz ona :))
Bu arada Allah mesut bahtiyar etsin OKTAY ABİ çok seviyoruz seni...

veis

genç kozlukluya çok teşekkürler gerçekden dügün boyunca sürekli video ile döndü dolaşdı.resimler ve videolarda gerçekden harika.dügünde ki engüzel kelimeyi gelin hanım söyledi.gelin hanıma bir bayan bizleri göstererek bunlar kim dedi gelin hanımın cevabı
BÜYÜK SAMSUNSPORUN ASİL TARAFTARLARI oldu.

red_white

helal olsunnn aynen öle valla abii

aydın uzun

teşekkürler genç kozlulu

sadece55

Fuat başkan gerçekten adam gibi adam bunu bir sefer daha anlıyoruz videolardaki samimi duruşlar bize yeterde artar bile fuat başkan bizi yalnız bırakmazsa eski günlere dönebiliriz belki.Bu arada Oktayı çok tebrik ediyorum.İnşallah Dünyaevinden sonra şampiyonluk evinede biz samsunsporlularla girersin birde orada olan arkadaşlarımızıda tebrik ediyorum yalnız bırakmamışsınız bravo